Προς το περιεχόμενο

κρυφος/ατμοσφαιρικος φωτισμος δωματιου/υπολογιστη

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καιρό το σκέφτομαι και εγώ να βάλω στην μία πλευρά του σαλονιού μέσα στο γύψινο της οροφής στον τοίχο που είναι η tv ηχοσυστημα κλπ, στο μόνο που κολλάω είναι το πως θα φαίνεται το καλώδιο στο τέλος που πρέπει να πάει σε μπρίζα.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ'το desktop του madtaz

Περιγραφή στην επεξήγηση του βίντεο

Επεξ/σία από άδικος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξέρετε ότι με έχετε ψήσει άπειρα, έτσι;  :-D

Βέβαια, η όλη ιστορία μου φαίνεται θα μου πάει ακριβά, γιατί θέλω να βάλω περιμετρικά στο δωμάτιο πάνω στον τοίχο εκεί που έχει μία παπαρίτσα σα γύψο μεταξύ κάθετου τοίχου και ταβανιού το οποίο θα φεγγοβολά σε λευκό και ένα ακόμη Γ το οποίο θα πιάνει το μισό δωμάτιο και θα είναι σε κόκκινο.

Πρέπει να τσεκάρω να δω πώς θα το κάνω. Πάλι σε έξοδα με βάζετε^!

Επεξ/σία από giorgos147

Απ'το desktop του madtaz

Περιγραφή στην επεξήγηση του βίντεο

"Κατασκευή φωτισμού μονάδας PC και backlight οθόνης. Χρησιμοποιήθηκε LEDοταινία RGB 5050 και IR Controller with Sound Sensor + 20 key Remote. 4 διαφορετικοί τύποι φωτορυθμικών."

το Sound Sensor ακουγεται ενδιαφερον... αν το δει ο madtaz ας μας δωσει λινκ με αυτα που αγορασε!

Γιωργο, απ οτι ειδα εχει και δεκαμετρες λωριδες, με λιγο μεγαλυτερο κοστος..μικρη διαφορα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρωταω γιατι ψαχνωντας για

Sound Sensor RF Wireless LED Remote Controller for RGB 5050 LED Lights Strips

βρηκα μονο αυτο:

Sound Sensor Music Controller w/ RF Remote for RGB LED Light Strip

(αλλα λεει Item location: Hightstown, New Jersey, United States .. θα εχω θεμα; να το παρω απο αλλου; )

δεν ξερω γιατι δεν βγαζει κατι αλλο..

επισης βρηκα και αυτο

Group Control RF Wireless Mini Remote Controller For LED RGB Strip Light UK

που μαλλον ελεγχει πολλες λωριδες μαζι, αν και δεν καταλαβαινω την περιγραφη ακριβως

EDIT: τωρα ειδα οτι θελει $25.72 μεταφορικα απο το New Jersey! να δω αν θα το βρω αλλου

Επεξ/σία από MasterX

Γιωργο, απ οτι ειδα εχει και δεκαμετρες λωριδες, με λιγο μεγαλυτερο κοστος..μικρη διαφορα..

Οπ, οπ, οπ. Σε ευχαριστώ. Η αλήθεια δεν έχω τσεκάρει ακόμη καλά τι παίζει σε τιμές, απλά είχα στο μυαλό μου 10€/5μ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ψαχνοντας, βρισκω διάφορα και δημιουργουνται αποριες..

πχ τι διαφορα εχει ο απλος Sound Controller με καποιους σαν αυτον που ειναι αλουμινενοι, εκτος απο το οτι δεχονται επανω τους 2 ή 3 βυσματα για να συνδεθουν λωριδες; εχουν καποια διαφορα στις δυνατοτητες σχετικα με την ευαισθησια στον ηχο, περισσοτερα presets ή κατι αλλο;

επισης, αν θελω να ενωσω 2 λωριδες που θα απεχουν μεταξυ τους 2 μετρα τι καλωδιο θα βαλω; γιατι καποιοι καλωδια ενωσης που δωθηκαν πιο πανω σε λινκ δεν λενε τι μηκος εχουν και στις φωτο φαινεται να ειναι μονο 10-15 εκατοστα.

με ενα Sound Controller remote μπορω αραγε να ελενξω 2 λωριδες χωριστα; Να αναβουν ανεξαρτητα ή οχι;

Επεξ/σία από MasterX

τελικά έκανα την αγορά από εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/140950191491

σίγουρα θα μπορούσα να βρω κάπως φθηνότερα από Κίνα, αλλά με έπιασε η λύσσα και δεν μπορούσα να περιμένω 1 μήνα για την παραλαβή :)

• Like 1

5m  300 leds rgb 5050 όλο το κιτ

ναι, το ανάφερα πρίν , θα μπορούσα από Κίνα να το έπερνα κανά 10αρικο φθηνότερα αλλά ο χρόνος βλέπεις ήταν αρκετός

εγω θα μελετησω αυριο το χωρο μου και θα παραγγειλω..

μαλλον μια 5μετρη που θα κοπει σε 3 ή 4 κομματια, με 2 Sound Controllers, και ενα απλο RF remote. Θα κανω καλη κατασταση στο καθιστικο.. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...