Προς το περιεχόμενο

κρυφος/ατμοσφαιρικος φωτισμος δωματιου/υπολογιστη

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ειναι αυτο στη φωτο ε; γιατι εκει βλεπω χρωμα, ενω το τριτο ειναι μονο λευκο..

το οποιο λεει οτι ειναι 9.6W.. τα τραβαει και απο υπολογιστη/τηλεοραση ανετα ή θελει κανα εξωτερικο φορτιστη;

To τρίτο είναι αν δείς απο κάτω στις επιλογές για χρώματα έχει και colourful

http://www.gearbest.com/led-strips/pp_388499.html

Eγώ το έχω επάνω στην usb του υπολογιστή και είναι κομπλέ , γιατί να θέλει εξωτερικό φορτιστή ? 5V λέει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To τρίτο είναι αν δείς απο κάτω στις επιλογές για χρώματα έχει και colourful

http://www.gearbest.com/led-strips/pp_388499.html

Eγώ το έχω επάνω στην usb του υπολογιστή και είναι κομπλέ , γιατί να θέλει εξωτερικό φορτιστή ? 5V λέει 

α σωστα.. αλλα γιατι δεν λεει RGB? δεν ειναι το ιδιο;

και επισης δεν περιμενα να εχει την ιδια τιμη το RGB με τα μονα χρωματα

5V αλλα δε σημανει οτι ολα τα 5V θελουν το ιδιο ρευμα.. πχ αμα ειχε 300 led θα ηθελε ακομα περισσοτερο ρευμα.

"In the USB 1.0 and 2.0 specs, a standard downstream port is capable of delivering up to 500mA (0.5A); with USB 3.0, it moves up to 900mA (0.9A). The charging downstream and dedicated charging ports provide up to 1,500mA (1.5A). USB 3.1 bumps throughput to 10Gbps in what’s called SuperSpeed+ mode, bringing it roughly equivalent with first-generation Thunderbolt. It also supports power draw of 1.5A and 3A over the 5V bus."

Α να σε ρωτησω.. εχει το κοντρολ του διακοπτη on/off?

Επεξ/σία από MasterX

α σωστα.. αλλα γιατι δεν λεει RGB? δεν ειναι το ιδιο;

και επισης δεν περιμενα να εχει την ιδια τιμη το RGB με τα μονα χρωματα

5V αλλα δε σημανει οτι ολα τα 5V θελουν το ιδιο ρευμα.. πχ αμα ειχε 300 led θα ηθελε ακομα περισσοτερο ρευμα.

"In the USB 1.0 and 2.0 specs, a standard downstream port is capable of delivering up to 500mA (0.5A); with USB 3.0, it moves up to 900mA (0.9A). The charging downstream and dedicated charging ports provide up to 1,500mA (1.5A). USB 3.1 bumps throughput to 10Gbps in what’s called SuperSpeed+ mode, bringing it roughly equivalent with first-generation Thunderbolt. It also supports power draw of 1.5A and 3A over the 5V bus."

Α να σε ρωτησω.. εχει το κοντρολ του διακοπτη on/off?

Για τα ρεύματα θα σου πεί κάποιος γνώστης δεν το έχω , το usb μου αρκούσε και το αγόρασα :D

Δεν ξέρω γιατί δεν το γράφει RGB αλλά colourful αλλά έχε 2 αποχρώσεις απο πράσινο,μπλέ, κόκκινο, μωβ, ροζ , μία κίτρινο και μία άσπρο (μπορεί να ξέχασα κάποια απόχρωση) και 8 σκάλες φωτεινότητας σε κάθε μία απο αυτές.

Έχει αυτό που βλέπεις στην φωτό , ένα μικρό κοντρολλάκι συνδεδεμένο με το καλώδιο και 3 κουμπάκια

1)Demo

2)On/Off και ρύθμιση φωτεινότητας

3)Αλλαγή χρώματος

• Like 1

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για λεντοταινιες που παιρνουν ρευμα απο το USB ειναι καλυτερα να ειναι 30 led/m ή σηκωνει και 60 για να καταφερει να δωσει ρευμα;
και μεχρι ποσα μετρα πιστευετε μπορει να τροφοδοτησει το USB?

Αν βαλεις περισσοτερα λεντ συνολικα απο το  ρευμα που μπορει να δωσει το USB για να τις καλυψει, τι γινεται; φωτιζχουν λιγοτερο ας πουμε τα λεντ;

Επεξ/σία από MasterX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...