louben Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Thanks.Φιλος στη σελιδα που με παραπεμπεις ειδα οτι τελικα το εκανες αλλα δεν καταλαβα πως.Η ταινια αυτοκολλητη δεν ειναι?Πως την τσακισες στις γωνιες, δεν κοπηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Thanks.Φιλος στη σελιδα που με παραπεμπεις ειδα οτι τελικα το εκανες αλλα δεν καταλαβα πως.Η ταινια αυτοκολλητη δεν ειναι?Πως την τσακισες στις γωνιες, δεν κοπηκε? Aγορασα 5μετρη λεντοταινια με τηλεχειριστηριο και 2 μετρα τετραπινο καλωδιο συναγερμου. Εκοψα τα 3 μετρα λεντοταινια για το γραφειο κολλησα την μια ακρη του τετραπινου καλωδιου συναγερμου με κολλητηρι κ εκανα το ιδιο με τα αλλα 2 μετρα λεντοταινιας στην αλλη ακρη του τετραπινου καλωδιου κ την κολλησα στην τιβι περιμετρικα οπως βλεπεις κ στην φωτο απλα στις γωνιες εβαλα φαρδια ταινια διπλης οψεως για να την κραταει κ να μην ξεκολλαει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ ωραιο αποτελεσμα. Εγω που δεν το χω με τα κολλητηρια τι εναλλακτικη εχω?Γι αυτο ειπα εξαρχης για τα connectorρς λογικα κανουν την ιδια δουλεια απλα δεν ξερω πως γινεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ ωραιο αποτελεσμα. Εγω που δεν το χω με τα κολλητηρια τι εναλλακτικη εχω?Γι αυτο ειπα εξαρχης για τα connectorρς λογικα κανουν την ιδια δουλεια απλα δεν ξερω πως γινεται.... http://www.thelab.gr/reviews/diy/led-strip-guide-και-εγένετο-φως-r524/ εδω θα σου λυθουν ολες οι αποριες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ή led ταινία θέλει κάπου συγκεκριμένα να κοπεί ή κοβεις όπου θέλεις σε όση απόσταση θελεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ή led ταινία θέλει κάπου συγκεκριμένα να κοπεί ή κοβεις όπου θέλεις σε όση απόσταση θελεις; Εχει σημεια κοπης οπως στην φωτο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.thelab.gr/reviews/diy/led-strip-guide-και-εγένετο-φως-r524/ εδω θα σου λυθουν ολες οι αποριες Kaταπληκτικο tutorial. Η απαντηση στην ερωτηση μου ειναι οτι η συνδεση μπορει να γινει α) με connectors 2)με σταθερους σταυρους connectors. Ξεκιναω τους πειραματισμους....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια εγω παραγγειλα απο ebay αυτην συγκεκριμενα http://www.ebay.com/itm/141852607734?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=440979067595&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Πηρα 2 κομματια για δοκιμη(επειδη ειμαι ασχετος και παιρνω για πρωτη φορα λετε να δυσκολευτο να την εγκαταστησω?)αν και βλεπω οτι ερχεται ετοιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια εγω παραγγειλα απο ebay αυτην συγκεκριμενα http://www.ebay.com/itm/141852607734?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=440979067595&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Πηρα 2 κομματια για δοκιμη(επειδη ειμαι ασχετος και παιρνω για πρωτη φορα λετε να δυσκολευτο να την εγκαταστησω?)αν και βλεπω οτι ερχεται ετοιμη. Αν δεν την κοψεις κ την βαλεις μονοκοματη δεν ειναι κατι δυσκολο κ εμενα δεν μου πε καποιος αν δεις στο γκουγκλ κ στο γιουτιουμπ θα τα καταφερεις κ μονος αλλα αν εισαι μικρος καλο θα ναι να πεις σε καποιον μεγαλυτερο να σε βοηθησει γτ οπως κ να το κανεις ειναι ρευμα κ οταν δεν ξερεις μπορει να προκληθει ατυχημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εχει αγοράσει κάποιος rgb με τηλεκοντρολ απο aliexpress που να δουλευει ακομα; Ειχα παρει μια απο ενα ιντερνετικο που λογικα και αυτοι απο Κινα ψωνισαν( γιατι εκανε 1 μηνα να μου ερθει) και μολις τη συνδεσα καηκαν τα led ενα-ενα. Ή και κανενα λινκ απο ebay; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2016 από mad-proffessor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όσα έχω αγορασει από alixpress και gearbest μία χαρά μ είναι ακόμα Και rgb και απλά λευκά και ζεστό λευκό. Όλα δουλεύουν άψογα. Παιδια εγω παραγγειλα απο ebay αυτην συγκεκριμενα http://www.ebay.com/itm/141852607734?_trksid=p2055119.m1438.l2649&var=440979067595&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Πηρα 2 κομματια για δοκιμη(επειδη ειμαι ασχετος και παιρνω για πρωτη φορα λετε να δυσκολευτο να την εγκαταστησω?)αν και βλεπω οτι ερχεται ετοιμη. Γ αρχή βάλε την μονοκόμματη να δεις πως δουλεύει κτλπ αλλά με προσοχή.οτι θέλεις να κάνεις θα το βγαζεις απο το ρεύμα και μετά πάλι κάνεις την δοκιμή σου.Και προσοχή κοβεις μόνο εκεί π έχει το σημαδακι,πουθενα αλλού Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2016 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μηπως μπορεις να δωσεις λινκ αν ειναι ευκολο ή να μου πεις ποιο μαγαζι απο τα my orders; Διαβαζω κατι κριτικες (ελαχιστες βεβαια) του στυλ: μου καηκε ο μετασχηματιστης και λογικα τα πιστευω- και εμενα εκαναν σα πυροτεχνημα το Πασχα στην ανασταση οταν τα εβαλα στη πριζα. Υ.Γ: Γενικα οτι εχω παρει απο ali μιας καποιας αξιας μου εχει κρατησει και το ψιλοεμπιστευομαι. Μονο καποια πολυ φτηνα μου χαλασαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πόσα περίπου χρήματα ειχες δώσει; Πόσα μέτρα είχες πάρει σε τι τιμή; Μήπως είχες κάνει καμία λάθος συνδεση ή είχες βάλει παρά πολλα και μικρό μετασχηματιστή; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2016 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ηταν απλη, λευκου φωτισμου χωρις κοντρολ κ μετασχηματιστη με αντικαταβολη μου ειχε ερθει νομιζω ή 10 ή 12 ευρω. Συνεδεσα απλώς οτι ελεγε επάνω στις οδηγιές τα καλωδια της ταινιας με αυτα της δικής της πριζας. Ειχε χρωματα καλωδιων που επρεπε να συνδεσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι με χρώματα στα καλώδια είναι συνήθως 4 χρώματα. Κοίτα ή έκανες λάθος συνδεση ή ήταν ελαττωματικό κομματι.συμβαίνουν αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα