Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά. Στο pc της υπογραφής μου έχω έναν seagate 500gb. Τον είχα αγοράσει από εδώ μεταχειρισμένο. Όταν εγκαθιστώ ένα παιχνίδι το φωτάκι του μένει συνέχεια ανοιχτώ και το pc πηγαίνει αρκετά αργά αλλά το παιχνίδι το εγκαθιστά σε λογικό χρόνο. Επίσης όταν φορτώνουν τα windows συμβαίνει πάλι το ίδιο με το λαμπάκι. Έχω δοκιμάσει να του αλλάξω καλώδιο sata και δεν είδα διαφορά καθώς και με format δεν πιστεύω να στρώσει. Τι στο καλό γίνεται? Είναι από την μάνα του αργός αυτός ο δίσκος?

Ο δίσκος που έχω είναι αυτός.

Όποια γνώμη ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

post-219161-0-51630600-1382000048_thumb.png

Επεξ/σία από veteranos123
Δημοσ.

προς τον φίλο error404 που μου είπε κάποια πράματα μέσω pm η θερμοκρασία του δίσκου είναι μια χαρά και γενικά το airflow είναι καλό και το κουτί δεν έχει σκόνη.

Δημοσ.

Αν όντως είναι ελεύθερα μόνο τα ~67gb όπως δείχνει η εικόνα τότε κάνε ένα defrag με το MyDefrag με την επιλογή system disk monthly και δες αν υπάρξει αλλαγή,σκέψου και να τον αδειάσεις κάπως αφού όσο γεμίζει γράφει όλο και ποιο εξωτερικά στον δίσκο όπου πέφτει η ταχύτητα.

Δημοσ.

Αυτόν τον δίσκο είχα (έχω δεν έχω ιδέα :P) και εγώ. Δεν είναι σε καμία περίπτωση αργός και όταν του πέρναγα games είχα κανονική πρόσβαση χωρίς καθυστέρηση. Αρχικά τι PSU έχει? Μετά το format που λες δεν θα έλεγα ότι δεν στρώνει. Η καλύτερη λύση είναι να τον βάλεις σε άλλο PC και να του κάνεις ένα Surface Test με το Sentinel. Αλλά εκεί χάνεις τα πάντα.!!

Δημοσ.

Αν όντως είναι ελεύθερα μόνο τα ~67gb όπως δείχνει η εικόνα τότε κάνε ένα defrag με το MyDefrag με την επιλογή system disk monthly και δες αν υπάρξει αλλαγή,σκέψου και να τον αδειάσεις κάπως αφού όσο γεμίζει γράφει όλο και ποιο εξωτερικά στον δίσκο όπου πέφτει η ταχύτητα.

Το κατεβάζω και το τρέχω, το πρόβλημα μου το κάνει μόνο όταν ανοίγω τα windows ή εγκαθιστώ κάποιο παιχνίδι αλλά όχι όταν εγκαθιστώ κάποιο πρόγραμμα.

Αυτόν τον δίσκο είχα (έχω δεν έχω ιδέα :P) και εγώ. Δεν είναι σε καμία περίπτωση αργός και όταν του πέρναγα games είχα κανονική πρόσβαση χωρίς καθυστέρηση. Αρχικά τι PSU έχει? Μετά το format που λες δεν θα έλεγα ότι δεν στρώνει. Η καλύτερη λύση είναι να τον βάλεις σε άλλο PC και να του κάνεις ένα Surface Test με το Sentinel. Αλλά εκεί χάνεις τα πάντα.!!

Corsair cx430

Ε, καλά ένα read test ποτέ δεν έκανε κακό.

Αλλά τόσο γεμάτος που είναι λογικό είναι να ζορίζεται.

What the other guy said

Θα τρέξω ένα read test αφού κάνω το defrag και θα ποστάρω αποτελέσματα

Δημοσ.

Το κατεβάζω και το τρέχω, το πρόβλημα μου το κάνει μόνο όταν ανοίγω τα windows ή εγκαθιστώ κάποιο παιχνίδι αλλά όχι όταν εγκαθιστώ κάποιο πρόγραμμα.

Λογικό είναι σ'αυτή τη περίπτωση.

Δημοσ.

Σε λίγο επανέρχομαι με αποτελέσματα

Πόση ώρα θα κάνει να τελειώσει το πρόγραμμα που μου είπε ο TheElf?

Δημοσ.

Λοιπών πριν λίγο γύρισα από την σχολή και έχω νέα. Τελείωσε το πρόγραμμα που μου είπε ο TheElf. Ποστάρω και φωτό.

Για πείτε?

Επίσης τα Χριστούγεννα σκέφτομαι να πάρω κάποιον ssd για να μπει μόνο το λειτουργικό. Τι λέτε γι'αυτόν?

post-219161-0-90760800-1382101718_thumb.png

post-219161-0-94015200-1382101740_thumb.png

Δημοσ.

Δηλαδή έτσι είναι ο σκληρός.

Για τον ssd τι λες?

Μπορείς να μου προτείνεις κάποιον 500αρι σκληρό μέχρι 60-70€ γιατί ίσως γυρίσω αυτόν που έχω σε εξωτερικό.

Υπάρχει περίπτωση να με κόβει πουθενά το bios?

Δημοσ.

δωσε λιγα παραπανω και πηγαινε εδω

οχι καμμια περιπρωση δεν υπαρχει , μονο η φασολαδα σε  κοβει και αυτη κρυα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...