Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε σκοπευω να βαλω δευτερη 780 επανω...απλα το σκεπτικο μου ειναι να παρω ενα καλο και αθόρυβο τροφοδοτικό ωστε να μεινει για 3 χρονια τουλάχιστον. :) καποια στιγμη ίσως κανω cf ή sli οποτε θελω λιγη ανεση και για μπολικα περιφερικά και overclock.

Τωρα είμαι αναμεσα στο seasonic, στο rm και στο ax...εχει συμβούλιο το μεσημερι..:P

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το rm λοιπον το ξεχναω...AX ή Seasonic και τα δυο platinum ειναι και δε ξερω που θα καταληξω. Εχει ενας γνωστος εδω της seasonic αλλα  760watt..Μπορω να το εχω σα μετρο συγκρισης για τα μεγαλυτερα μοντελα??

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσεις τόσα λεφτά και ταυτόχρονα να πάρεις τόσα πολλά Watt.

Με ένα ποιοτικό, καλό 600άρι άντε το πολύ 750άρι είσαι μια χαρά.

Μέχρι 120-130€ παίρνεις κάτι πάρα πολύ καλό.

Αν το τροφοδοτικό που ήδη έχεις κάνει θόρυβο κάτι συμβαίνει. Εκτός αν εννοείς τον ανεμιστήρα που αυτό είναι στο πόσο ενοχλείται ο καθένας.

Δημοσ.

Τα 650 ειναι οριακα...Ας πουμε οτι αυριο μεθαυριο βαλω 2 καρτες και οχι απαραιτητα Nvidia...Λιγο overclock αυτες λιγο και ο cpu, το φαγαμε..:P 

Γιαυτο το λογο ψαχνω κατι μεγαλυτερο αλλα και καλο ωστε να μεινει!

Δημοσ.

Στο OCCT βάζοντας το Test που στρεσάρει το PSU, είδα στιγμιαία 550W. Γενικότερα έπαιζε εκεί που είπες, περίπου 420W-450W. Χωρίς οθόνη μιας και μας ενδιαφέρει το PSU.

Το δικό σου PC καίει αρκετά λιγότερο ρεύμα, ειδικά αν μιλάμε για Stock συχνότητα χωρίς Overclocking.

Σίγουρα ένα μεγαλύτερο τροφοδοτικό δουλεύει πιο χαλαρά. Από την άλλη το 800W και 1000W, είναι Overkill.

SLI κάνεις μια χαρά και με 750άρι. Με αυτό που έχεις δηλαδή.

Δημοσ.

Για sli και crossfire χωρις overclock καλα ειμαι...Αλλα δε μπορω να μην κανω overclock!! :P

Μαλλον θα κινηθω σε κανα platinum της seasonic! Ψαχνω την αγορα!

Δημοσ.

Τα bronze τι έχουν δηλαδή; Το ΤΧ850 V2 είναι από Seasonic και είναι μια χαρά, τη διαφορά (~80-100€) πότε θα την κάνεις απόσβεση απ'την οικονομία; Σε idle/χαλαρές καταστάσεις δεν δουλεύει καν ο ανεμιστήρας, όταν φορτώνεις παιχνίδια ακόμα κι αν είσαι με ηχεία και όχι με ακουστικά αποκλείεται να καταλαβαίνεις τον θόρυβο του...

Θόρυβο, αντιληπτό, κάνει μόνο όταν είναι κοντά στο όριο που ξεκινάει να δουλεύει ο ανεμιστήρας.

post-61034-0-79469200-1382131398_thumb.png

Με το παραπάνω φορτίο, έπρεπε να πλησιάσω το αυτί μου στα ~10εκ απ΄τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού για να τον ακούσω (η στοκ ψύκτρα του AMD + τα case fans τον υπερκαλύπτουν σε μακρινότερη απόσταση).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...