Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Dell inspiron 3521 - i3 3227u , 7670m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες ειναι αρκετα καλο για τα λεφτα του στο skroutz επειδη το εψαχνα το πιο φθηνο ειχε το ΙΔΙΟ laptop στα 479 ευρω !
Επειδη ειμαι και εγω στο ψαξιμο για laptop ή το dell θα παρω ή αυτο εδω http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-hp-2000-2d00sv-f1e84ea

το οποιο εχει ιδια χαρακτηριστικα αλλα με χρονισμενο τον i3 στα 2,4ghz πως σας φαινεται?
Παντως για i5 επεξεργαστη ολα πανε στα 500+++

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι αυτο εχω κατανου... ελπίζω οτι φοράει ήδη 1Χ4 Gb. Θα πάω να το δω και ισως το παρω..

Στο δικό μου έτσι ακριβώς είναι (1 τεσσάρι και μια σλότα ελεύθερη), αλλά από μοντέλο σε μοντέλο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Παιδες ειναι αρκετα καλο για τα λεφτα του στο skroutz επειδη το εψαχνα το πιο φθηνο ειχε το ΙΔΙΟ laptop στα 479 ευρω !

Επειδη ειμαι και εγω στο ψαξιμο για laptop ή το dell θα παρω ή αυτο εδω http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-hp-2000-2d00sv-f1e84ea

το οποιο εχει ιδια χαρακτηριστικα αλλα με χρονισμενο τον i3 στα 2,4ghz πως σας φαινεται?

Παντως για i5 επεξεργαστη ολα πανε στα 500+++

Το HP σε σύγκριση με το DELL:

- Έχει το blu-ray (+)

- Δεν έχει USB 3 (έχει 3 x USB 2, το dell έχει 2 x USB 2 + 2 x USB 3) (-)

- 1 χρόνο λιγότερο εγγύηση (-)

- Ελάχιστα ταχύτερη αλλά πιο ενεργοβόρα CPU (ζεσταίνεται περισσότερο) (X)

- Πρέπει (με κάθε επιφύλαξη στο συγκεκριμένο) να είναι καλύτερης ποιότητας κατασκευής (+?)

- Κάρτες γραφικών δεν μπορώ να συγκρίνω

Προσωπικά θα έψαχνα αν το HP παίρνει express card για να του βάλω USB 3 και αν ναι θα έπαιρνα αυτό. Λόγω του blu-ray και μόνο. Το Dell δεν παίρνει.

Δημοσ.

Καλα το 1 χρονο εγγυηση το παλεύεις μιας και στην Ε.Ε ισχυει 2 χρονια εγγυηση για ολα τα προιόντα ! Ειχα HP που χάλασε στο δευτερο ετος και με μια καταγγελια στον καταναλωτη (5λεπτα υποθεση) ολα φτιαχτηκαν δωρεαν(καμενη motherboard)

Tο USB 3.0 δεν το βρισκω και τοσο (-)
Η CPU του DELL ειναι πιο καινουργια και κανει καλυτερη διαχειριση ενεργειας αλλα σε benchmarks ειδα οτι ειναι πιο αργη απο αυτη του HP . Μην ξεχναμε την ραγδαια εξελιξη των προγραμματων σε updates που χρονο με τον χρονο γινονται πιο ζορικα για την CPU και εκει που τον πρωτο χρονο πετάει μετα  απο 2 χρονια σερνεται .

Καλυτερη ποιοτητα ποιο εννοεις? το Hp ή το Dell?

Δημοσ.

Παιδιά θα γράψω δυο πράγματα για το dell, το πήρα σήμερα, σαν πρώτη εντύπωση η ποιότητα κατασκευής δεν είναι καλή, είναι όλο από πλαστικό και το mousepad γλιστράει πολύ, χωρίς να έχει καλή απόκριση. Το πληκτρολόγιο αντίθετα με όσα είχε πει το παιδί σε προηγούμενο ποστ εμένα με έχει βολέψει καθώς τα πλήκτρα δεν είναι κολλημένα το ένα με το άλλο. 

Από ότι είδα στο cpuz μου εμφανίζει μια ram PC-3 12800  με 4 gb μνήμη και DRAM Frequency 798 mhz και command rate(cr) 1T. Αυτό πάει να πει οτι είναι στα 800mhz? Γιατί στα άλλα καταστήματα είχε 1x4 gb στα 1600 mhz.

Πάντως στα 400 ευρώ είναι πολύ καλή τιμή και από ότι μου είπε ο υπάλληλος εκεί έγινε χαμός σήμερα με αυτό.

Δημοσ.

@The_Winner: Το HP λέω ότι "πρέπει" να είναι ποιοτικότερα πλαστικά, με τη λογική και μόνο ότι δεν λέει pavilion, που είναι συνώνυμο με τη χειρότερη ποιότητα της HP. Με κάθε επιφύλαξη, είπαμε, ο καθένας βλέπει, δοκιμάζει και κρίνει. 

Για την CPU το ίδιο πράγμα λέμε, με άλλα λόγια ;)

Δημοσ.

καλο το λαπτοπ,μονο ο επεξεργαστης ειναι λιγο...λιγος...

αν αντι για τα 8 ειχε εναν κανονικο ι3 Θα ηταν κτηνος

Δημοσ.

@master1992g: Η μνήμη θεωρητικά χρονίζει στα 1600. Εφόσον είναι 1 ντιμάκι και τρέχει σε single channel θα μετρήσεις 800, φυσιολογικό είναι. Θα πρέπει να βάλεις άλλο ένα ντιμάκι (κατά προτίμηση ίδιο) για να τρέξουν dual channel και να δεις 1600.

Δημοσ.

Καλα το 1 χρονο εγγυηση το παλεύεις μιας και στην Ε.Ε ισχυει 2 χρονια εγγυηση για ολα τα προιόντα ! Ειχα HP που χάλασε στο δευτερο ετος και με μια καταγγελια στον καταναλωτη (5λεπτα υποθεση) ολα φτιαχτηκαν δωρεαν(καμενη motherboard)

Tο USB 3.0 δεν το βρισκω και τοσο (-)

Λιγο offtopic αλλα για να μην μενουν ετσι, δεν ισχυουν αυτα τα 2 "ευρωπαικα" χρονια εγγυησης. Το εχουμε αναλυσει πολλες φορες εδω μεσα τι συμβαινει με αυτα. Συνεπως το οτι εχει 2 χρονια το dell ειναι πολυ συν.

Οπως επισης και το usb 3.0. Πλεον παιρνει κανενας εξωτερικο σκληρο σε usb 3.0 και ετσι θα εχεις διπλασια και τριπλασια ταχυτητα απο το usb 2.0. To ιδιο και στα στικακια που τουλαχιστον στην αναγνωση θα δεις αυτη τη μεγαλυτερη ταχυτητα. Τωρα για την εγγραφη πρεπει να παρει κανενας ακριβο στακακι usb 3.0 καθως τα φτηνα ειναι ψευτοusb3.0 στην εγγραφη. Δεν λεει να παρεις laptop σημερα που θα το κρατησεις καποια χρονια και να μην εχει θυρα usb 3.0.

Δημοσ.

Λοιπον πηγα το ειδα απο κοντα και δεν το πήρα...

Αφενός ο πωλητης μου ειπε οτι εχει 2Χ2 ram (fail αν ισχυει) πραγμα που δεν μπορούσα εκεινη την ώρα να δοκιμάσω καθώς δεν ειχε συνδεση με δικτυο για να κατεβασω cpuz και αφετέρου δεν ήθελα να μπλέξω με bios κλπ και αφετέρου η ποιότητα κατασκευής του ειναι πιο αθλια απο ότι θυμόμουν...

Επίσης με απέτρεψαν δύο πωλητές για τη χρηση που προανέφερα λεγοντας πως ο i3 είναι λιγος για ένα παιχνιδι του 2009 (και αν) Και οτι ουσιαστικά δε θα αν'εβω επίπεδο απο αυτό που εχω απλα θα πάρω κάτι αντίστοιχο με καλύτερα μονο γραφικά... :o

Εντάξει, πατας το πληκτρολογιο και κανει "χριτς χριτς"... Ειπαμε οικονομικό dell αλλα το εχεσαν...

Θα περιμένω κάποια προσφορά στην 5521 σειρά...

Κατα τα άλλα οταν έκλεισε το μαγαζί που ήταν και περίπου η ώρα που εφευγα ειχαν μείνει 5 κομμάτια τελευταία και ένα μάλλον ήταν κρατημένο τηλεφωνικά απο ότι καταλαβα...

Δημοσ.

Με μια καταγγελια στον Καταναλωτη ισχυουν και παραισχυουν τα 2 χρονια εγγυησης . Υπάρχει σχετικος νομος οτιδηποτε εντος Ε.Ε καλύπτεται απο 2 χρονια εγγυηση !

Οσο για το Dell εκτος προσφορας στο skroutz ο πιο φθηνος το δεινει 479 αν δεν κανω λαθος , δεν αξιζει λοιπον για 479 ε?

Εγω τελικά επελεξα το HP 2000-2d00sv

με 449 :i3 3110M @ 2.4ghz , 4GB RAM , 500GB Σκληρός, Ανεξάρτητη κάρτα γραφικών AMD 1GB ,HDMI ,LED Οθονη,Blu Ray DVD .

Για απλη χρήση που προορίζεται πιστεύω ειναι ιδανικο

Δημοσ.

Νομιζω τα λες λιγο τραγικα. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι οτι πληρωνεις αλλα οχι τοσο τραγικη οσο λες.

ισως εχω λιγο υψηλά στανταρτ αλλα θεωρω οτι για dell σε καθε περίπτωση ειναι απαράδεκτη η ποιότητα του...

ακόμα και κάτι compaq που κυκλοφορούσαν με 250-300 ευρώ πριν 3-4 χρόνια είναι καλύτερα κατα τη γνώμη μου εξωτερικά...

Στα 479 πάντως δε συνιστά προσφορά κατ εμέ, στα 399 ισως αξίζει για κάποιον που δεν εοτν ενοχλει αυτη η πλαστική αισθηση που δίνει και το τρίξιμο στο keyboard...

Στα πολυ συν του τα 2 χρονια next business day εγγυηση!!!

paulchro αν καταλαβα καλα το πήρες, τελικα εχει ενα ή δυο dimm μνημης;

Δημοσ.

Επειδή ανέφερα εγώ πρώτος το θέμα ποιότητας πλαστικών / πληκτρολογίου: Άλλους μπορεί να τους πειράζει, άλλους όχι. Για μένα που το laptop το θέλω για τη δουλειά μου, στην οποία είμαι συνεχώς στο πληκτρολόγιο κι όχι τόσο στο ποντίκι, είναι σημαντικό. Μετά από κάποιους μήνες συμβίωσης με το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο το συνήθισα, αλλά συνεχίζει να μην έχει σχέση με ό,τι έχω χρησιμοποιήσει (παλιά καλά compaq + thinkpad, dell 8ετίας, toshiba satellite 4ετίας).

Κρίμα μεγάλο που δεν έχουν όλα τα μαγαζιά λεπτομέρειες στις προδιαγραφές. Στο δικό μου είναι 1x4 οι μνήμες και είναι λογικό να υποθέσουμε ότι το ίδιο ισχύει και στης προσφοράς, είναι το ίδιο ακριβώς μηχάνημα με μόνη διαφορά στην κάρτα γραφικών. Κρίμα να μην είχαμε και χρόνο να ελέγξουμε τις ανακρίβειες των πωλητών, θα μπορούσαμε να τρέξουμε και benchmarks και ό,τι άλλο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...