Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Dell inspiron 3521 - i3 3227u , 7670m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη θελει ν'αγορασει laptop ενας συγγενης μου που δεν εχει και τρελη σχεση με υπολογιστες και η χρηση του θα ειναι πολυ απλη.....σερφαρισμα,κανενα παιχνιδακι απο facebook,εργασια σε word-excel και κανενα πολυ αλαφρο :-) προγραμματακι.

Απο το να παει σ'ενα με 50-70 ευρω παρακατω με χειροτερα χαρακτηριστικα πιστευω πως ειναι ιδανικο δεν νομιζετε?

Δημοσ.

Παιδιά επειδη ψάχνω κατι να αντικαταστησει το λαπτοπ της υπογραφης μου (Τ7500/4 gb ram/nVidia 8400) θεωρείτε οτι αξίζει η αγορά του ή οχι; Θα δω ουσιαστική διαφορά;

Χρηση κυρίως εφαρμογές γραφείου/σερφάρισμα/ταινίες και λιγο CAD/GIS... Αν θελήσω να παίξω κανενα FSX θα καταφερω τίποτα ή δύσκολο;

Δημοσ.

Έχω ξαδερφάκι του, με βασική διαφορά την κάρτα γραφικών. Με περασμένα 7. Από επιδόσεις, το μηχανάκι είναι σούπερ, να ξέρετε όμως όσοι είστε απαιτητικοί ότι είναι κακής ποιότητας τα πλαστικά, χάλια πληκτρολόγιο. Για μένα τεράστια απογοήτευση το πληκτρολόγιο, όλα φλατ, σε λάθος θέσεις και στριμωγμένα, είχα καλομάθει με τα προηγούμενα laptop. Μου πήρε καιρό να το συνηθίσω. Θα έλεγα όποιος θέλει να το δει από κοντά οπωσδήποτε, μην το πάρετε γουρούνι στο σακί.

@paylidis: Τεράστια διαφορά μόνο στο CAD/GIS θα δεις, το FSX δεν ξέρω τι είναι (αν είναι Flight Simulator X παίζει ΟΚ σε i3, δεν το έχω δοκιμάσει στο laptop). Αρχικά θα αισθανθείς κι αλλού, αφού θα έχεις φρεσκοστημένο μηχανάκι και λόγω αίσθησης Win8. Η τεράστια διαφορά από τον δικό μου προηγούμενο T7500 είναι ότι δεν ψήνεται, έχει χαμηλές θερμοκρασίες χωρίς να είναι αργός.

Δημοσ.

Ειχα δωσει για acer 600€ πριν 2 χρονια. Τα πλαστικα ηταν της &€@£¥# και γενικα η κατασκευη. Καμμενο πιξελ με το που το ανοιξα και στο πλαισιο καναν τους κινεζους. Ποσο πιο χαλια να ειναι το dell με 200€ λιγοτερα; 100000% καλυτερο θα ειναι.

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί με acer. Τα πλαστικά τα συγκρίνω με παλαιότερο dell και toshiba satellite που έχουν περάσει από τα δικά μου χέρια. Είναι σαν τα hp pavillion (αυστηρά για οικιακή χρήση σειρά) για όσους τα έχουν δει. Ξαναλέω, όσοι χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο, να το δείτε πρώτα από κοντά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελος στη σελίδα...

θα περάσω απο μαρουσι μετα τη δουλεία, να το δω και αν μου αρεσει θα το πάρω...

τα πλαστικά ειναι όντως αθλια αλλα η τιμή μου φαίνεται καλη...

με προβληματίζει το μόλις 1gb στα γραφικα (για τα σημερινα δεδομένα).

@tomar26 Ευχαριστώ για την απαντηση! Ναι Flight simulator X εννοω, θα παίζει ανετα πιστευω...ε;

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Για οθόνη αυτών των διαστάσεων (σε pixel) 1 GB θέλει η κάρτα μνήμης, παραπάνω είναι τσάμπα λεφτά.

Εγώ έχω το Χ σε PC με i3, 8GB μνήμη και χωρίς χωριστή κάρτα γραφικών (με την 4000 του επεξεργαστή) και παίζει απροβλημάτιστα. Το λαπτοπάκι έχει καλύτερες προδιαγραφές και αν θες του βάζεις και άλλα 4 GB και γίνεται τζετ για τις δουλειές που το θες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...