orion1986 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) μαλλον προς τα κει σκεφτομαι τελικα και λογω κοστους . υπαρχει περιπτωση στη συγκεκριμενη καρτα να μην την ''αφηνει'' ο επεξεργαστης να αποδωσει οπως πρεπει? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2013 από orion1986
orion1986 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 εξακολουθω παντως να μην καταλαβαινω γιατι παρα πολλα ατομα μου λενε πως ειναι χαλια το τροφοδοτικο(οπως ο θανος στη συνομιλια μας)αν δεν δινει 570W ποσο λιγοτερο θα δινει?πως μπορω να το δω-υπολογισω?
Thanos1972 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Σου ειπα,πες μας τι γραφει επανω το ταμπελακι του τροφοδοτικου στις 12αρες γραμμες.αν και κατα πασα πιθανοτητα ψεμματα θα γραφει.
orion1986 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 δεν ξερω αν λεει κατι εδω , http://www.tomshardware.co.uk/forum/209765-28-comments That one is only putting out 15amps on the +12v rail , αν ειναι αυτο που ρωτας φιλε θανο
chillbill Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάλι, έχοντας πείρα από το δικό μου σύστημα, λέω ότι αξίζει να δώσεις 250€ Με Core2duo (μάλλον τον ίδιο με σένα, , e8400) και 4gb ddr2 έδωσα σχεδόν 200€ και πήρα μια Site: HD7870 . Παρόλο που μου λέγαν πολλοί ότι λόγω παλιού συστήματος θα πάει χαμένη κτλ, παίζω πλέον σχεδόν όλα τα φετινά παιχνίδια σε ανάλυση 1920χ1080, σε 60fps (π.χ. Tomb Raider το τελευταίο, Bioshock Infinite σε High) συνήθως βάζοντας και φρου-φρου (antialiasing, shaders κτλ) επάνω. (εντάξει, μην τα λέω και ονειρικά, προφανώς σε κάποια σημεία θα κάνει σπασιματάκια αν είναι φορτωμένα διάφορα αλλά αραιά και σκόρπια..). Για παιχνίδια 1-2 ετών δε συζητάμε (όπως π.χ. Witcher 2, που έβαλα ΟΤΙ είχε από γραφικά επάνω, κι έπαθα πλάκα! ). Κατ' εμένα η κάρτα έχει τέτοιες δυνατότητες που και ΑΝ αποφασίσεις να αλλάξεις επεξεργαστή/μητρική κτλ στα επόμενα 3-4 χρόνια, μια χαρά κρατάς αυτή και τη μεταφέρεις στο νέο μηχάνημα. Πάντα αυτά και με δεδομένα τα χρήματα που λες έτσι? αλλιώς μπορώ να σου πω βάλε κάρτα με 300€ και βάλε!! Βέβαια αρχικά είπες ότι "λόγω χρημάτων, απλά στις ίδιες δυνατότητες με την 4850" αλλά επειδή ανέφερες ότι πας ως 300 συνολικά για αυτό αναφέρω την 7870.. αλλιώς άκυρο! Τροφοδοτικό όντως θα χρειαστεί να αλλάξεις, με 70€ παίρνεις ένα μια χαρά με 600W (που κι αυτό το κρατάς για επόμενο μηχάνημα) και θα'σαι μια χαρά πιστεύω. ΑΝ παίζεις, εγώ πάντως με την κάρτα αυτή είδα ΜΕΓΑΛΗ διαφορά (και είχα μια GTS250 1gb πριν, θεωρείται ακριβώς ίδια κατηγορία με τη δική σου ). Τροφοδοτικό εγώ έχω ένα 620W, ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ τα σηκώνει όσα έχω και περισσεύουν και αβέρτα Watt, δηλαδή και 600 που σου λέω πολλά είναι, και με 550 κάνεις τη δουλειά σου.. μια μικρή προσθήκη.. Αν δε βιάζεσαι ΑΜΕΣΑ, μπορείς να περιμένεις να βγουν οι νέες σειρές της AMD τώρα κοντά οπότε και να δεις τι λεν αυτές και σε τι τιμές, αλλά και μήπως "σπρώξουν" προς τα κάτω τις τιμές από τις υπάρχουσες (και δεις π.χ. την 7870 που λέω εγώ στα 140 ας πούμε σε 1 μήνα..)
orion1986 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 λοιπον.εχουμε και λεμε : τι μαρκα τροφοδοτικο? ενα τετοιο ειναι καλο? http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=140989&category_id=920&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=29 για να κρατησω σε μελλοντικη αναβαθμιση? τωρα για την καρτα νομιζω πως αξιζει να αναφερω (κακως δεν το εκανα απο την αρχη) την οθονη που εχω.ειναι αυτη εδω http://www.lg.com/uk/monitors/lg-L204WT-lcd-monitor τι καρτα χρειαζομαι?παντως και η 7870 που ανεφερε ο φιλος chillbill εχει καλα χαρακτηριστικα απ οτι βλεπω
The_Judas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αγόρασε μόνο κάρτα γραφικών και κράτα το τροφοδοτικό. Η 4850 ήταν πολύ ενεργοβόρα κάρτα. Οι νέες κάρτες συνήθως έχουν πιο μικρές απαιτήσεις.
Kmd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Περίμενε!! Μέσα στην βδομάδα βγαίνει η καινούργια γενιά amd. Για 1680 x 1050 ανάλυση και socket 775 εγώ θα πήγαινα στην r7 250 που θα κάνει 80€ (αρκετά καλήτερη από την 4850) ή βαριά βαριά στην r7 260 130€ όχι παραπάνω λεφτά..
Thanos1972 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αγόρασε μόνο κάρτα γραφικών και κράτα το τροφοδοτικό. Η 4850 ήταν πολύ ενεργοβόρα κάρτα. Οι νέες κάρτες συνήθως έχουν πιο μικρές απαιτήσεις. εχεις δει τι τροφοδοτικο εχει και ποσο χρονων ειναι?
orion1986 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 οχι τροφοδοτικο θα αλλαξω τελικα 100% . απο μαρκα τι προτεινετε?το thermaltake ειναι καλο? οσο αφορα την καρτα θα θελα κατι καλο σε περιπτωση μελλοντικης αναβαθμισης , ωστε να αλλαξω μονο τα υπολοιπα
TRILOBYTER Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Παρε αυτο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=27538
orion1986 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω καταρχην ολους για την βοηθεια σας . να πω την αμαρτια μου μεχρι τωρα ειχα μονο καρτες ati (κατα σειρα ειχα απο AGP 9550 και μετα την 2600 και ακολουθως πηρα την pci express 4850) η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να μεταβω σε nvidia. εχω ρωτησει γνωστους οι οποιοι ασχολουνται με rendering αλλα και με gaming και σχεδον ολοι λενε πως με nvidia θα δω ποιοτικοτερα γραφικα . οποτε με μια τετοια http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/vga/asus-geforce-gtx-760-2gb-gddr5-oc-760-gtx760-dc2oc-2gd5.html καλυπτομαι για gaming? (για τιτλους οπως call of duty , metro last light κλπ....)
chillbill Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 ευχαριστω καταρχην ολους για την βοηθεια σας . να πω την αμαρτια μου μεχρι τωρα ειχα μονο καρτες ati (κατα σειρα ειχα απο AGP 9550 και μετα την 2600 και ακολουθως πηρα την pci express 4850) η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να μεταβω σε nvidia. εχω ρωτησει γνωστους οι οποιοι ασχολουνται με rendering αλλα και με gaming και σχεδον ολοι λενε πως με nvidia θα δω ποιοτικοτερα γραφικα . οποτε με μια τετοια http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/vga/asus-geforce-gtx-760-2gb-gddr5-oc-760-gtx760-dc2oc-2gd5.html καλυπτομαι για gaming? (για τιτλους οπως call of duty , metro last light κλπ....) Πέρα απο το να μεταβείς απλά σε nvidia κτλ, διαβάζοντας τελευταία σχόλια από κόσμο λεν ότι η Gtx760 είναι (στην κατηγορία αυτή) ή μόνη καλύτερη πρόταση από την 7870 που έλεγα εγώ.. Οπότε βουρ!! . Παρένθεση, μιλάμε βέβαια για κάτι παραπάνω από τα λεφτά που έλεγες, αλλά πιστεύω -προσωπικά- ότι αξίζει η διαφορά. Αλλά αντί για εκεί που λες, δες Site: εδώ , η ίδια κάρτα ακριβώς, αν την παραγγείλεις μέσω ίντερνετ 15€ φθηνότερα από εκει που λες εσύ (κι έχει και 2-3€ αντικαταβολή, δωρεάν μεταφορικά). Το κατάστημα που σου λέω είναι εγγύηση, έχουμε πάρει μαζικά Η/Υ ολόκληρους κτλ από εκεί για εταιρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα