mao Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 μετα το ios7 εχω προβλημα φορτοσησ μετα απο λιγο βγαζει μηνημα οτι δεν ειναι συμαβατω με αυτο το αξεσουαρ το καλωδιο εινιαι γνησιο
kataramenos32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασε να το ξαναπερασεις αν μπορεις και αμα δε στρωνει πηγαινε πισω σε 6αρα. Ειχα κ εγω προβληματα με την 7 στο 4αρι μιας φιλης
Takken Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ενός φίλου μου που έβαλε ios 7 του κάνει συνεχώς restart..... (iphone 4 και αυτός)
iMarilina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δοκιμασε να το ξαναπερασεις αν μπορεις και αμα δε στρωνει πηγαινε πισω σε 6αρα. Ειχα κ εγω προβληματα με την 7 στο 4αρι μιας φιλης Και πώς ακριβώς θα πάει σε 6άρα για πες μας; ; Αν έχει SHSH φυλαγμένα; Πολύ χαλαρό σε βρίσκω Δοκίμασε με άλλο καλώδιο να δεις. Ή άλλαξε θύρες usb καμιά φορά κάνουν ηλιθιότητες τα καλώδια. Ένα από τα μη αυθεντικά που έχω μια κάνει "δεν ειναι συμβατό" και μια δουλεύει. <p>Ενός φίλου μου που έβαλε ios 7 του κάνει συνεχώς restart..... (iphone 4 και αυτός)</p> Μήπως ο φίλος σου είχε jailbreak και πήγε και έκανε αναβάθμιση απο πάνω και το τσάκισε;
kataramenos32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Και πώς ακριβώς θα πάει σε 6άρα για πες μας; ; Αν έχει SHSH φυλαγμένα; Πολύ χαλαρό σε βρίσκω Δοκίμασε με άλλο καλώδιο να δεις. Ή άλλαξε θύρες usb καμιά φορά κάνουν ηλιθιότητες τα καλώδια. Ένα από τα μη αυθεντικά που έχω μια κάνει "δεν ειναι συμβατό" και μια δουλεύει. Μήπως ο φίλος σου είχε jailbreak και πήγε και έκανε αναβάθμιση απο πάνω και το τσάκισε; Ειμαι συνηθισμενος στο rooted android και εγω και εχω σαν στανταρ το back up
iMarilina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Και πώς ακριβώς θα πάει σε 6άρα για πες μας; ; Αν έχει SHSH φυλαγμένα; Πολύ χαλαρό σε βρίσκω Δοκίμασε με άλλο καλώδιο να δεις. Ή άλλαξε θύρες usb καμιά φορά κάνουν ηλιθιότητες τα καλώδια. Ένα από τα μη αυθεντικά που έχω μια κάνει "δεν ειναι συμβατό" και μια δουλεύει. Μήπως ο φίλος σου είχε jailbreak και πήγε και έκανε αναβάθμιση απο πάνω και το τσάκισε; Ειμαι συνηθισμενος στο rooted android και εγω και εχω σαν στανταρ το back up Και τί σχέση έχει το android με το συγκεκριμένο τόπικ; Του λες να κάνει κάτι που δεν ξέρεις αν γίνεται και να κάνει καμιά βλακεία και να σε βρίζει μετά;
kataramenos32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Και τί σχέση έχει το android με το συγκεκριμένο τόπικ; Του λες να κάνει κάτι που δεν ξέρεις αν γίνεται και να κάνει καμιά βλακεία και να σε βρίζει μετά; Χαλαρα ρε κοπελια. Του λεω να κανει downgrade η επαναφορα πεστο μεσω itunes σε 6αρα και ξαναπερναει την 7αρα μετα. Αν δουλεψει σωστα την κραταει αλλιως παει στην 6
The_Winner Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλα τα λεει η iMarillina ! Δεν μπορεις να γυρισεις ετσι απλα στην iOS !
mao Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 για να παω σε 6 εχει διαδικασια θα γινει καμια πατατια κ μετα αντιο ζωη ! εβαλα κ αλλο καλωδιο κ το δοκιμασα σε mac mini k se w7 παλι τα ιδια δεν ξερω τι να κανω Sent from my iPhone using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ένα μεγάλο "ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ APPLE" για την όλη κατάσταση με το iOS 7 και γενικότερα με τα updates που κάνει. Ένας από τους κυριότερους λόγους που αγοράζει κάποιος Apple πιστεύω πως είναι το πόσο καλά δουλεύει και πόσο ομαλά. Το γρήγορα είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Ε λοιπόν δεν μπορείς να κάνεις ένα κινητό τόσο χώμα σε μία νύχτα. Ήδη με την 6 τα πράγματα είχαν αρχίσει να αργούν, μέχρι που με την 7 το κινητό ουσιαστικά είναι άχρηστο. Με δυσκολία μπορείς να βγάλεις φωτογραφία πλέον, περιμένοντας την Camera να φορτώσει και να δεις τι φωτογραφία τράβηξες στη συνέχεια. Αυτά τα πράγματα είναι ντροπή. Έχουν βρει το κόλπο για να μας κάνουν να αγοράζουμε νέες συσκευές. Από τη μία η Apple αχρηστεύει τα κινητά της, που κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε όταν έκανες το Update απλά να παίρνει φωτιά και να στο λέει ξεκάθαρα ότι πρέπει να πάρεις άλλο και από την άλλη η Google που δεν βγάζει Updates και σε χτυπάει με διαφορετικό τρόπο.
iMarilina Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Και τί σχέση έχει το android με το συγκεκριμένο τόπικ; Του λες να κάνει κάτι που δεν ξέρεις αν γίνεται και να κάνει καμιά βλακεία και να σε βρίζει μετά;Χαλαρα ρε κοπελια. Του λεω να κανει downgrade η επαναφορα πεστο μεσω itunes σε 6αρα και ξαναπερναει την 7αρα μετα. Αν δουλεψει σωστα την κραταει αλλιως παει στην 6Είδες όταν σου λέω ότι λες ότι ναναι; Δεν γίνεται αυτό που λές. Όταμ βγει καινούρια έκδοση σταματάει να υπογράφεται η παλιά και δε μπορείς να πάς πίσω. Αν έχεις τζειλμπρέικ και ΥΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ συνθηκες μπορείς.Επαναλαμβάνω λοιπόν (χωρίς παρεξήγηση), μην γράφεις αφού δεν ξέρεις τί γράφεις/
Heatspreader Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δεν γίνεται να πας πίσω με επίσημο τρόπο. Είναι γνωστό αυτό.
Takken Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ίσως ο φίλος μου είχε jailbreak δεν το γνωρίζω... θα τον ρωτήσω και θα σου πω.
kataramenos32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Είδες όταν σου λέω ότι λες ότι ναναι; Δεν γίνεται αυτό που λές. Όταμ βγει καινούρια έκδοση σταματάει να υπογράφεται η παλιά και δε μπορείς να πάς πίσω. Αν έχεις τζειλμπρέικ και ΥΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ συνθηκες μπορείς.Επαναλαμβάνω λοιπόν (χωρίς παρεξήγηση), μην γράφεις αφού δεν ξέρεις τί γράφεις/ Με αυτο εδω τι παιχτηκε για να καταλαβω http://www.insomnia.gr/topic/499525-i-phone-4-downgrade-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF/?hl=downgrade
iMarilina Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Είδες όταν σου λέω ότι λες ότι ναναι; Δεν γίνεται αυτό που λές. Όταμ βγει καινούρια έκδοση σταματάει να υπογράφεται η παλιά και δε μπορείς να πάς πίσω. Αν έχεις τζειλμπρέικ και ΥΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ συνθηκες μπορείς.Επαναλαμβάνω λοιπόν (χωρίς παρεξήγηση), μην γράφεις αφού δεν ξέρεις τί γράφεις/ Με αυτο εδω τι παιχτηκε για να καταλαβωhttp://www.insomnia.gr/topic/499525-i-phone-4-downgrade-%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF/?hl=downgrade Κατ'αρχάς ήταν πριν κυκλοφορήσει η επίσημη 7, και μπορούσε να πάει στην 6.1.3 μέχρι τις 18-19 του μήνα, είχε βάλει developer beta 7 και επειδή δεν ήταν δηλωμένη η συσκευή του ως developer ειχε θέμα, και μετά που πήγε να βαλει 6.1.3 είχε λήξει το 6.1.3 γι αυτό του έβγαζε σφάλμα 3194. <p>Ίσως ο φίλος μου είχε jailbreak δεν το γνωρίζω... θα τον ρωτήσω και θα σου πω.</p> Να του πεις αν είχε να δει με tinyumbrella αν εχει SHSH
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα