Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ,εδω και λιγες μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα : αρχισε την πρωτη φορα με επανεκινηση και οταν ανοιξε εκανε εγκατασταση ολες τις συσκευες απο την αρχη,την αλλη μερα το ανοιγω και ενω φαινονται οτι ολα λειτουργουν δεν κανει μπιπ και δεν δινει σημα στην οθονη,αφου εκλεισα και ανοιξα το τροφοδοτικο αναψε κανονικα....τωρα αφου εκανε 3 επανεκινησεις οταν εφτανε στο logo των win,δουλευει αλλα δειχνει ενα μαυρο κομματι στιγμιαια που πιανει την μιση οθονη του firefox,,,οποια βοηθεια ευπροσδεκτη....το συστημα ειναι intel e7400 775, asus p5ql-e ...

θεωρησα μητρικη ,μετα ειπα το τροφοδοτικο που ειναι ενα enermax και τωρα αυτη η μαυριλα κανει για καρτα γραφικων....?????

Δημοσ.

εγω πιστευω 90% μητρικη αλλα επειδη δεν μπορεις να την τεσταρεις ευκολα βαλε μια αλλη καρτα γραφικων τσακα τσακα να σου φυγει η απορια. Τροφοδοτικο ΔΕΝ πιστευω οτι ειναι αλλα αμα εχεις ενα δευτερο δε χανεις και τιποτα. Μνημες αποριπτω. Επισης δεν δινω πιθανοτητες στο δισκο ΑΝ και οι επανεκινησεις μπορουν να προελθουν απο δισκο (μου εχει τυχει). Αυτον μπορεις να τον ελεγξεις γρηγρορα με ενα προγραμμα απο ιντερνετ δωρεαν αν την παλευει 100%.

HDD scan 3.3 για δισκο.

Αν εχεις ghost δοκιμασε μια ανακτηση η ενα format να δεις τι κανει...

Δημοσ.

δισκο τσεκαρα φαινεται οκ...δυστυχως καρτα δεν εχω αλλη...

,λοιπον ναναφερω οτι οτι την πρωτη φορα που το εκανε ,εβγαλε μηνυμα checking nvram και μετα επελεξα κανομικη εκκινηση...οποτε μαλλον παμε για μητρικη????

Δημοσ.

καταρχην κανε αυτο που λεει ο maus maus , βγαλε την μπαταρια της μητρικης για κανα 10-15λεπτο για να γινει reset cmos . αν εξακολουθησει τα ιδια δοκιμασε μια καρτα γραφικων αλλη . ειχα παρεμφερες προβλημα και ενω νομιζα πως ηταν μητρικη η' τροφοδοτικο τελικα οταν δοκιμασα αλλη καρτα ολα λειτουργησαν κανονικα.

Δημοσ.

Μιας και ειναι δύσκολο να βρεις απο που προέρχεται το πρόβλημα οπως ειπαν και παιδιά πρέπει να κανεις δοκιμές , με αλλες μνήμες , με αλλο τροφοδοτικό και κάρτα

Δημοσ.

λοιπον επανερχομαι με τα αποτελεσματα της εξετασης... :P  τροφοδοτικο ελεγχθηκε ...οκ,  μνημες επισης ...οκ , οπτικη εξεταση μητρικης...οκ , σκληρος ...οκ,  καρτα γραφ .δεν την τσεκαρα  γιατι δεν υπαρχει αλλη διαθεσημη, οποτε στραφικα στο θεμα software ,ετρεξα καποια antivirus ,πεταξα οτι αχρηστο ειχα εγκαταστησει...,ενημερωση drivers και ενα καθαρισμο και ελεγχο του μητροου και repair των win... αποτελεσμα ...δεν ξαναεκανε νουμερα ...και βρισκεται σε μια σταθερη κατασταση... :-D  μακαρι να παραμενει ετσι ,γιατι αλλιως θα σκισω τα πτυχια μου και θα φαω τα κοτσιδια μου... :-D  τα πτυχια θα χρειαστουν για προσαναμα ..χιχι :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...