XXXKwstasXXX Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους , αυτο ειναι το 1ο μου post, τεσπα οπως καταλαβατε εχω προβλημα με εναν ssd. Λοιπον παραγγειλαμε με ενα φιλο εναν ssd :http://www.skroutz.gr/s/1711624/Kingston-HyperX-3K-SSD-120GB-upgrade-bundle-kit.html για να τον βαλουμε στο waio που εχει . το προβλημα ειναι οτι δεν μπορουμε να κανουμε κλωνοποιηση δισκου απο τον παλιο καθως δν μπορουμε να κανουμε boot απο το cd που παρεχεται στην συσκευασια . Προσπαθήσαμε να κανουμε κλωνοποιηση δισκου με το Acronis True Image hd το οποιο κατεβασαμε και εγκαταστησαμε ,αλλα οταν φτασαμε στην επιλογη το δισκου που θελουμε να διμιουργηθει μετα την κλωνοποιηση τοτε δεν μπορουσαμε να επιλεξουμε τον kingston(τον οποιο ειχαμε βαλει στο κουτακι που παρεχεται και τον ειχαμε συνδεσει με το usb) Δοκιμασαμε να κανουμε boot το cd αλλα δν μπορεσαμε να μπουμε στο boot menu ουτε στο bios δοκιμαζοντας esc F1 F12 Tab del αλλα τιποτα .Πειτε γνωμες παιδια!!!!! δν ξερουμε τι να κανουμε ! Σας Ευχαριστω προκαταβολικα.
SPANK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Βασικά εγω θα σου πω κατι αλλο , καλύτερα οταν παίρνουμε εναν καινουργιο δίσκο κανουμε format και περνάμε το λειτουργικό απο την αρχή , καλύτερα κανε αυτο για μην εχεις και τυχός προβλήματα σε περίπτωση που δεν κατσει καλα το clone , ενταξει το ξέρω ισως να ειναι λιγο πιο χρονοβόρο το format με drivers μετα προγράμματα κτλπ αλλα το καλύτερο σε τετοια περίπτωση
XXXKwstasXXX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Φιλε τ σκεφτηκα εννοειται αυτο τν τροπο αλλα ειναι δυσκολο να γινει στο waio καθως θα πρεπει να κανω back up τα ειδικα προγραμματα της sony αλλιως μετα δν θα μπορεσει το laptop να ξεκινησει γι αυτο σκεφτηκαμε την κλωνοποιηση και για αυτο πηραμε αυτο το πακετο της kingston ,το βασικο προβλημα ειναι πως δν μπορουμε να κανουμε boot απο το cd της acronis ουτε μπορουμε ν μπουμε bios και αυτο θελω να μαθω δηλαδη πως να μπω στο bios και να κανω boot απο το cd ...
SPANK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ποια ειδικά προγράμματα ? αν ενοεις αυτα που εχει στα windows οταν πήρες το pc πίστεψε περισσότερα προβλήματα δημιουργούν ορισμένα παρα ειναι χρήσιμα , δεν χρειάζεσαι κατι αλλο εκτος απο τους drivers απο το site του κατασκευαστή. Επειδή αυτο με το bios το διαβάζω και αλλου για δες εδω στο τελευταίο post http://www.tomshardware.co.uk/forum/88971-35-change-boot-order-sony-vaio-series κατι λεει με το f2 και το assist button
XXXKwstasXXX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) τωρα οταν λεω ειδικα προγραμματα εννοω αυτα της sony που βρισκονται και στο official site αλλα δν θα ηθελα να δοκιμασω να ξαναβαλω τα windows και να μην εχω βαλει καποιο απο αυτα τ προγραμματα γτ τ laptop δν θα ξεκινησει και το εχω δει και σε αλλα waio αυτο τεσπα δν θα ηθελα να το ρισκαρω .Σχετικα με αυτο π ειπες για το bios θα το δοκιμασω μετα γτ τον υπολογιστη τν εχει ο φιλος μ λογικα πιστευω να δουλεψει .Σε ευχαριστω πολυ παντως για τις συμβουλες ,θα το δοκιμασω και θα γραψω τ αποτελεσματα Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2013 από XXXKwstasXXX
SPANK Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρα θα ξεκινήσει το laptop , αλλα εσυ μαλλον ενοείς οταν πας να βάλεις τα windows και δεν βρίσκουν το δίσκο για να κανουν εγκατάσταση , αν ενοεις αυτο πρέπει να μπεις στο bios και να αλλάξεις τους δίσκους μια ρύθμιση που λεει οτι βλέπει τον δίσκο σαν AHCI , εσυ πρέπει να βάλεις IDE και θα ειναι κομπλέ μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα