Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε και καλό κουράγιο.Μετά βλέπω σε κάποια threads που λένε "οχι, να μη δίνουμε τα λεφτά στους Γερμανούς που μας πίνουν το αίμα, να ενισχύσουμε την Ελλάδα".

Αμα γίνονται τέτοιες φουστιές και μετά βγάζουν και γλώσσα ή αρνούνται να σου αλλάξουν κάτι φυσικά και θα παω να δώσω τα λεφτά μου οπουδήποτε αλλού εκτός απο 'δω.

Δημοσ.

Άντε και καλό κουράγιο.Μετά βλέπω σε κάποια threads που λένε "οχι, να μη δίνουμε τα λεφτά στους Γερμανούς που μας πίνουν το αίμα, να ενισχύσουμε την Ελλάδα".

Αμα γίνονται τέτοιες φουστιές και μετά βγάζουν και γλώσσα ή αρνούνται να σου αλλάξουν κάτι φυσικά και θα παω να δώσω τα λεφτά μου οπουδήποτε αλλού εκτός απο 'δω.

Υπάρχουν και άλλα μικρά μαγαζιά όπως e-gate, my system, e-world, vision studio που είναι πολύ καλά και εγώ ψωνίζω κυρίως από το πρώτο και καμιά φορά και από το δεύτερο και δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Με το e-shop προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα και παντα ηταν τυπικοι.. Τωρα με το που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν πως ο σειριακος δειχνει οτι το παρελαβα οπως ακριβως ηρθε απο την εταιρια και αυτοι εχουν κανει την παραλειψη. Μου ειπε να την παω στο μαγαζι να παει για αντικατασταση. Υπαρχει περιπτωση το ολο προβλημα να μην ειναι μητρικη?

Δημοσ.

Μαλλον... Κατσε να παρω ενα τηλεφωνο..

Σημερα λεει μαλλον θα την παραλαβουν και μολις την ελεγξει θα με παρει τηλεφωνο ο τεχνικος να μου πει..

Δημοσ.

ποτε δεν θα σε παρει τηλλ...πιστεψε με

εγω απο τα e-shop εφτοιαξα νεο pc ..και ελεγε πως η μιτρικη μου με τον amd athlon II x4 ειναι συμβατα..μετα με επερναν τηλ και μου λεεγαν πως δεν ταιριαζει...το ιδιο και με την ψυκτρα του επεξεργαστη και εβαλα μια με 30 ευρω!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα μετα απο πολλη υπομονη και πολλα τηλεφωνηματα απο μεριας μου μου ειπαν οτι πιστωθηκε το ποσο της μητρικης και μπορω να παρω κατι αλλο.. Θα ξαναπαρω την ιδια μαλλον μητρικη.. Παρολαυτα ουτε μπηκαν στον κοπο να με παρουν τηλεφωνο να με ενημερωσουν.. Με SMS εγινε.. Δεν ξερω αν ειχει οντως προβλημα η τι αλλο.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...