Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 3) Η συγκεκριμενη τακτικη δεν αποτελει ξεχωριστη "επιθεση", αλλά ενα ακομα υποπροιον μιας επιθεσης και αρα δεν χρειαζεσαι εξειδικευμενη προστασια, καθαρα για τετοιες περιπτωσεις. Mε αλλα λογια, προκειται για marketing με στοχο να αγορασεις ενα προιον το οποιο δεν θα σου προσφερει κατι παραπανω απο τα τυπικα antivirus, firewall, κλπ τα οποια (ελπιζω) εχεις ηδη εγκατεστημενα στο pc σου. 3
zizu10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 3) Η συγκεκριμενη τακτικη δεν αποτελει ξεχωριστη "επιθεση", αλλά ενα ακομα υποπροιον μιας επιθεσης και αρα δεν χρειαζεσαι εξειδικευμενη προστασια, καθαρα για τετοιες περιπτωσεις. Mε αλλα λογια, προκειται για marketing με στοχο να αγορασεις ενα προιον το οποιο δεν θα σου προσφερει κατι παραπανω απο τα τυπικα antivirus, firewall, κλπ τα οποια (ελπιζω) εχεις ηδη εγκατεστημενα στο pc σου. Αυτό μάλλον είναι το πιο σωστό Ναι, αναφέρω και στο πρώτο ποστ ότι έχω το bitdefender total security (πλέον), spybot s&d και το malwarebytes και στα scans δεν έχω το παραμικρό + ότι πέρα του matlab δεν έχω μου φέρνει ο θείος κανένα άλλο πρόγραμμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα