Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε πάντως να πω και εγώ τη γνώμη (ή τη μαλακία μου πάρτο όπως θες).

Γενικά από το τεχνικό κομμάτι του θέματος αν δε θες να κάνεις ζουμ στον Άρη με το τηλεσκόπιο σου για να πάρεις μάτι τις εξωγήινες σε hd δεν αξίζει τόσα λεφτά για pc. Και επειδή είπες ότι είναι για το γιο σου δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα σοφό να πετάξεις μέσα στη μούρη ενός παιδιού ένα τέτοιο μηχάνημα γιατί πόλυ απλά δε θα θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο (ειδικά αν λείπεις στα καράβια και δεν τον ελέγχεις). Γνώμη μου κάντου δώρο ένα ταξίδι με την παρέα του ή με τη γκομενίτσα του τα Χριστούγεννα ή αν είναι πολύ μικρός γι αυτό (ffs) πνίχτον στα βιβλία / μουσικά όργανα κτλ αντί να τον αφήσεις να καίει το κεφάλι του με ένα pc.

Αν τρολλάρεις τώρα όντως κλάιν. Το πολύ πολύ όσοι μπουν στο μέλλον να πάρουν μια γνώμη να φάνε την καχυποψία των forumίτων στα μούτρα, αλλά στα @@ μας, έτσι;

• Like 8
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε πάντως να πω και εγώ τη γνώμη (ή τη μαλακία μου πάρτο όπως θες).

Γενικά από το τεχνικό κομμάτι του θέματος αν δε θες να κάνεις ζουμ στον Άρη με το τηλεσκόπιο σου για να πάρεις μάτι τις εξωγήινες σε hd δεν αξίζει τόσα λεφτά για pc. Και επειδή είπες ότι είναι για το γιο σου δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα σοφό να πετάξεις μέσα στη μούρη ενός παιδιού ένα τέτοιο μηχάνημα γιατί πόλυ απλά δε θα θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο (ειδικά αν λείπεις στα καράβια και δεν τον ελέγχεις). Γνώμη μου κάντου δώρο ένα ταξίδι με την παρέα του ή με τη γκομενίτσα του τα Χριστούγεννα ή αν είναι πολύ μικρός γι αυτό (ffs) πνίχτον στα βιβλία / μουσικά όργανα κτλ αντί να τον αφήσεις να καίει το κεφάλι του με ένα pc.

Αν τρολλάρεις τώρα όντως κλάιν. Το πολύ πολύ όσοι μπουν στο μέλλον να πάρουν μια γνώμη να φάνε την καχυποψία των forumίτων στα μούτρα, αλλά στα @@ μας, έτσι;

Ακριβώς. Το να του πετάξεις το καλύτερο μηχάνημα, μόνο κακό θα του κάνει. Ρώτα και εμάς που ξεκινήσαμε με επεξεργαστές 40mhz :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι συνεχιζετε και απαντατε σε ενα topic που εχει κλεισει εδω και ενα μηνα και για ατομο που το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα ξαναπατησει στο Insomnia??Απο trolls δοξα το Θεο εχουμε γεμισει τους τελευταιους μηνες...

• Like 2
Δημοσ.

Ρώτα και εμάς που ξεκινήσαμε με επεξεργαστές 5mhz  Intel 8086?

Ρώτα και εμάς που ξεκινήσαμε με τον Eniac :P. Πάντως πέρα από την πλάκα 5mhz 8086; wow

Γιατι συνεχιζετε και απαντατε σε ενα topic που εχει κλεισει εδω και ενα μηνα και για ατομο που το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα ξαναπατησει στο Insomnia??Απο trolls δοξα το Θεο εχουμε γεμισει τους τελευταιους μηνες...

Ε, το είδα και δεν μπορούσα να κρατηθώ.

Δημοσ.

Ρώτα και εμάς που ξεκινήσαμε με τον Eniac :P. Πάντως πέρα από την πλάκα 5mhz 8086; wow

Σε τρώω χαλαρά ... c64 1.023 MHz 

Ξαφνικά αισθάνομαι παππούς ...  :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Ρώτα και μας που ξεκινήσαμε με Commodore 64 με το κασσετόφωνο και φτάσαμε σε 4πύρηνους και σε λίγο 8πύρηνους!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Η c64 datasette! Για να φορτώσει το game παίζει να έκανε και κανα τέταρτο ...  :whistle:

ΥΣ... Γιατι σε λίγο? Ηδη φτασαμε στους 8πύρηνους  :P

• Like 1
Δημοσ.

Η c64 datasette! Για να φορτώσει το game παίζει να έκανε και κανα τέταρτο ...  :whistle:

ΥΣ... Γιατι σε λίγο? Ηδη φτασαμε στους 8πύρηνους  :P

Ναι για μένα λέω να έχω 8πύρηνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...