Rorsach Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Φίλε πάντως να πω και εγώ τη γνώμη (ή τη μαλακία μου πάρτο όπως θες). Γενικά από το τεχνικό κομμάτι του θέματος αν δε θες να κάνεις ζουμ στον Άρη με το τηλεσκόπιο σου για να πάρεις μάτι τις εξωγήινες σε hd δεν αξίζει τόσα λεφτά για pc. Και επειδή είπες ότι είναι για το γιο σου δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα σοφό να πετάξεις μέσα στη μούρη ενός παιδιού ένα τέτοιο μηχάνημα γιατί πόλυ απλά δε θα θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο (ειδικά αν λείπεις στα καράβια και δεν τον ελέγχεις). Γνώμη μου κάντου δώρο ένα ταξίδι με την παρέα του ή με τη γκομενίτσα του τα Χριστούγεννα ή αν είναι πολύ μικρός γι αυτό (ffs) πνίχτον στα βιβλία / μουσικά όργανα κτλ αντί να τον αφήσεις να καίει το κεφάλι του με ένα pc. Αν τρολλάρεις τώρα όντως κλάιν. Το πολύ πολύ όσοι μπουν στο μέλλον να πάρουν μια γνώμη να φάνε την καχυποψία των forumίτων στα μούτρα, αλλά στα @@ μας, έτσι; 8
Jastonas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Φίλε πάντως να πω και εγώ τη γνώμη (ή τη μαλακία μου πάρτο όπως θες). Γενικά από το τεχνικό κομμάτι του θέματος αν δε θες να κάνεις ζουμ στον Άρη με το τηλεσκόπιο σου για να πάρεις μάτι τις εξωγήινες σε hd δεν αξίζει τόσα λεφτά για pc. Και επειδή είπες ότι είναι για το γιο σου δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα σοφό να πετάξεις μέσα στη μούρη ενός παιδιού ένα τέτοιο μηχάνημα γιατί πόλυ απλά δε θα θέλει να ασχοληθεί με κάτι άλλο (ειδικά αν λείπεις στα καράβια και δεν τον ελέγχεις). Γνώμη μου κάντου δώρο ένα ταξίδι με την παρέα του ή με τη γκομενίτσα του τα Χριστούγεννα ή αν είναι πολύ μικρός γι αυτό (ffs) πνίχτον στα βιβλία / μουσικά όργανα κτλ αντί να τον αφήσεις να καίει το κεφάλι του με ένα pc. Αν τρολλάρεις τώρα όντως κλάιν. Το πολύ πολύ όσοι μπουν στο μέλλον να πάρουν μια γνώμη να φάνε την καχυποψία των forumίτων στα μούτρα, αλλά στα @@ μας, έτσι; Ακριβώς. Το να του πετάξεις το καλύτερο μηχάνημα, μόνο κακό θα του κάνει. Ρώτα και εμάς που ξεκινήσαμε με επεξεργαστές 40mhz :Ρ 1
STORM1978 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ρώτα και εμάς που ξεκινήσαμε με επεξεργαστές 5mhz Intel 8086? 1
Fulgore1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Γιατι συνεχιζετε και απαντατε σε ενα topic που εχει κλεισει εδω και ενα μηνα και για ατομο που το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα ξαναπατησει στο Insomnia??Απο trolls δοξα το Θεο εχουμε γεμισει τους τελευταιους μηνες... 2
Rorsach Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ρώτα και εμάς που ξεκινήσαμε με επεξεργαστές 5mhz Intel 8086? Ρώτα και εμάς που ξεκινήσαμε με τον Eniac . Πάντως πέρα από την πλάκα 5mhz 8086; wow Γιατι συνεχιζετε και απαντατε σε ενα topic που εχει κλεισει εδω και ενα μηνα και για ατομο που το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα ξαναπατησει στο Insomnia??Απο trolls δοξα το Θεο εχουμε γεμισει τους τελευταιους μηνες... Ε, το είδα και δεν μπορούσα να κρατηθώ.
g8anos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ρώτα και εμάς που ξεκινήσαμε με τον Eniac . Πάντως πέρα από την πλάκα 5mhz 8086; wow Σε τρώω χαλαρά ... c64 @ 1.023 MHz Ξαφνικά αισθάνομαι παππούς ... 1
alldaynews Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ρώτα και μας που ξεκινήσαμε με Commodore 64 με το κασσετόφωνο και φτάσαμε σε 4πύρηνους και σε λίγο 8πύρηνους!!!! 1
g8anos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Η c64 datasette! Για να φορτώσει το game παίζει να έκανε και κανα τέταρτο ... ΥΣ... Γιατι σε λίγο? Ηδη φτασαμε στους 8πύρηνους 1
Fulgore1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Off topic τελειως εχει παει .Lock it plz. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2013 από Fulgore1
alldaynews Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Η c64 datasette! Για να φορτώσει το game παίζει να έκανε και κανα τέταρτο ... ΥΣ... Γιατι σε λίγο? Ηδη φτασαμε στους 8πύρηνους Ναι για μένα λέω να έχω 8πύρηνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα