Ntinaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 το πισι θα το χεις μαζι σου στα καραβια μονιμα? 1
cliobaccarra Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Εγω δεν μπορω να καταλαβω τις σας επιασε και αρχισατε αυτα περι trollαρισματος τωρα. Πειτε οτι εχετε να πειτε και αν trollαρει η οχι προβλημα του. Λες και ολοι οι αλλοι που ρωτανε για αναβαθμισεις πανε την επομενη μερα και κανουν παραγγελιες.....ας γελασω...! 5
Kalamaris_95 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Φιλε πες μας όμως και τι παρήγγειλες. Sent from my MT11i using Insomnia
DigitaLeme Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 εχω τον γιο μου εδω ντιναρα ! γι αυτον προοριζοντε τα games και για εμενα η επεξεργασια ! ατομα σαν και σενα θα επρεπε να διαγραφοντε απο εδω αυτο εχω να πω !βγαινω οριστικα γεια σας και παλι αυτη πηρα φιλε με βαση την προταση του θανου http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-GTX-Titan-6GB-GDDR5.htm σε τιμη ιντερνετ 1
Kalamaris_95 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Τουμπανιαρικο Πάντως αμα σε περισσέψει τπτ από το μηνιάτικο στείλε και σε μένα κανα 500αρι( 15 χιλιάρικα βγάζεις)... Sent from my MT11i using Insomnia
BloodDonor89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 5000;;;;; Τα στραγάλια δεν μετράνε στην αγορά φίλε μου. Δέχονται μόνο ευρώ. Κρίμα πάντως, για έχω αρκετά στραγάλια. Για τους γνώστες του θέματος, μπορεί να φτάσει ένας πύργος τα 5000 ευρώ αλλά να είναι το πιο ποιοτικό σύστημα που θα χει φτιαχτεί;; :-/ δεν ρωτάω ειρωνικά έτσι απλά για να ξέρω σε περίπτωση που πιάσω το τζακποτ του τζόκερ :-P Άντε και πες να φτιάξει ένα πυρηνικό υπολογιστή, σε ποσά χρόνια υπολογίζεις να έχεις κάνει την απόσβεση; Γιατι για έναν επαγγελματία το σημαντικό είναι να καλύψει όσο γίνεται πιο γρήγορα το κεφάλαιο του και να έχει γρήγορα κέρδος. Και φαντάζομαι θες αυτόν τον υπολογιστή για να βγάλεις χρήματα σωστά; Αν όχι τότε όχι μόνο τρολαρεις αλλά περνάς όλα τα παιδιά για μαλακές που κάθονται και βοηθούν εμάς που ίσως να μην ξέρουμε η να έχουμε μείνει πίσω με τις νέες τεχνολογίες που βγαίνουν κατά καιρούς. Λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν κοιτάνε την πραγματικότητα. Η δικιά μου σύνθεση είναι Να βγάλεις δίπλωμα (αν δεν έχεις) Στα 600-700 ευρώ Και ένα αυτοκίνητο μεταχειρισμένο. Με 4000 χιλιάρικα Μεταβίβαση-ασφάλεια 300-400 ευρώ. Υ.Γ ο κόσμος γύρω μας πεινάει και προσπαθεί να επιβιώσει, και κάποια θέλουν να φτιάξουν έναν υπολογιστή που κάνει 5000 ευρώ. Δηλαδή τι να πω;;; Να πω καλά μας κάνουν και μας ξεπατώνουν στους φόρους και κόβουν μισθούς. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App 1
Mikeasdf Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Όπως είπε και ο cliobaccarra αν τρολλαρει η οχι είναι δικό του θέμα.Τα λεφτά είναι επίσης δικά του και τα κάνει ό,τι θέλει. Αν γουστάρει να δώσει 5k για PC ή για ποδήλατο ή οτιδήποτε άλλο, θα τα δώσει και δε νομίζω να μπορεί να του αλλάξει κανείς γνώμη. Το μόνο που θα γίνει είναι να αγανακτήσει και να πάει να πάρει ό,τι ετοιμη μαλακία του προτείνουν μιας και δεν είναι γνώστης του θέματος και να πετάξει τα λεφτά του. Μπήκε εδώ για να πάρει προτάσεις και συμβουλές και οι 3μιση σελίδες του θέματος είναι offtopic και το κοντό και το μακρύ του καθενός. 6
Ntinaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 εχω τον γιο μου εδω ντιναρα ! γι αυτον προοριζοντε τα games και για εμενα η επεξεργασια ! ατομα σαν και σενα θα επρεπε να διαγραφοντε απο εδω αυτο εχω να πω ! βγαινω οριστικα γεια σας και παλι αυτη πηρα φιλε με βαση την προταση του θανου http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/MSI-GTX-Titan-6GB-GDDR5.htm σε τιμη ιντερνετ τι εκανα? με πληγωνεις ποσο χωρο εχεις εκει στο καραβι? ιντερνετ θα χει?η θα παιζει μονο πασιεντζα 3d?
MauMaus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 απο την αρχη δεν ηθελα να παρω μερος σε ολο αυτο (δεν εχω μεγαλα νυχια να τα μυρισω να δω αν τρολαρει η οχι) ομως ρε γαμωτο δε μπορω να μη πω κατι .. ρε blood πως σε λενε ποσο χρονων εισαι ? ειναι μηνυμα αυτο που εστειλες ? του λες πηγαινε βγαλε διπλωμα παρε αμαξι κτλ? οκ και γω μαζι σου ειμαι μπορει να τρολαρει ! επισης μαζι σου κ στις δυσκολιες για τους μισθους κ ολα αυτα που λες ! ομως υπαρχουν και αυτοι ναι που μπορουν να διαθεσουν αυτο το ποσο για pc ! τι θα κανουμε ? θα βγουμε στον δρομο θα παρουμε ενα οπλο και θα τους καθαρισουμε ?ελεος .. ελπιζω το 89 να μη συμβολιζει την ηλικια σου .. 2
BloodDonor89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 <p>απο την αρχη δεν ηθελα να παρω μερος σε ολο αυτο (δεν εχω μεγαλα νυχια να τα μυρισω να δω αν τρολαρει η οχι) ομως ρε γαμωτο δε μπορω να μη πω κατι .. ρε blood πως σε λενε ποσο χρονων εισαι ? ειναι μηνυμα αυτο που εστειλες ? του λες πηγαινε βγαλε διπλωμα παρε αμαξι κτλ? οκ και γω μαζι σου ειμαι μπορει να τρολαρει ! επισης μαζι σου κ στις δυσκολιες για τους μισθους κ ολα αυτα που λες ! ομως υπαρχουν και αυτοι ναι που μπορουν να διαθεσουν αυτο το ποσο για pc ! τι θα κανουμε ? θα βγουμε στον δρομο θα παρουμε ενα οπλο και θα τους καθαρισουμε ?<br> ελεος .. ελπιζω το 89 να μη συμβολιζει την ηλικια σου ..</p> Είπα εγώ να βγούμε στο δρόμο με όπλα κι αλλά τέτοια; Και το 89 συμβολίζει την ηλικία μου. Κι οσο για την ηλικία μάλλον γιατί βλέπω αναφέρει αυτό τε θέμα άλλος δεν συμβαδίζει με την ηλικία που είναι, γιατί στα γραφόμενα μου δεν αναφέρθηκε καθόλου τα περί όπλων. Και φυσικά είναι δικά του και τα κάνει ότι θέλει. Μην βγαίνουν όλοι όμως μετά να λένε έχουμε κρίση έχουμε κρίση. Κι απ ότι κατάλαβα θέλει έναν υπολογιστή 5000 ευρώ για να παίζει ο γιος του (οκ δεν αντίλέω), λείπει 9 μήνες από το σπίτι του (και χαρά στο κουράγιο του και μπράβο στην οικογένεια του που τον στηρίζει). Και δεύτερον όταν έγραφα το μήνυμα είχαν προηγηθεί αλλά μηνύματα του. Κι όταν του είπα για δίπλωμα και τέτοια ξανά λέω ότι το έγραφα ενώ την ίδια στιγμή δημοσιεύτηκαν κάποια ποστ. Και εν πας περίπτωση είναι προκλητικό (ελπίζω να κατάλαβες πως το εννοώ και να μην παρερμηνευσεις πάλι τα γραφόμενα μου) να δίνει κάποιος 5000 ευρώ ενώ μπορεί να δώσει παρά πολύ λιγότερα για ένα παρά πολύ δυνατό σύστημα. Κι όπως είπε τα καράβια δεν είναι δικά του. Άρα ποιος ξέρει αν αύριο θα έχει δουλειά (μακάρι να έχει και του το εύχομαι να έχει μέχρι να βγει στην σύνταξη). Εγώ είπα την άποψη μου, και πως το βλέπω. Για μένα είναι ανεπίτρεπτο σ αυτήν την εποχή να σπαταλάει κάποιος φορά φράγκα για έναν υπολογιστή. Για μένα είναι σωστή για σένα όχι. Αλλά δεν έχει σημασία η ηλικία. Όπως το αναφέρεις. Κι αν ήθελε σοβαρές απαντήσεις ας μην έβαζε χρηματικό πόσο. Να έλεγε ότι θέλει ένα δυνατό μηχανιμα με οποιοδήποτε κόστος. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Thanos1972 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 γιατι ρε παιδια εαν τα εχει κουμαντο στην τσεπη του θα κανουμε?δουλευει ο ανθρωπος και ειναι μακρια απο την οικογενεια του. και εγω στην θεση του εαν εβγαζα τοσα λεφτα και δεν ηξερα θα ποσταρα σε ενα φορουμ και θα τα εδινα για υπολογιστη. το ειπε ο ανθρωπος απο την αρχη,δεν θελει να παει σε πωλητη Χ μαγαζιου για να μην του πασαρουν οτι ναναι. οτι γουσταρει κανει. αλλα συμφωνω οτι τωρα τελευταια πολλα τετοια νηματα εχουν γινει απο trollακια.οποτε θα ζητησω την καταναηση του ts εαν εννοει ολα αυτα που λεει και δεν ειναι ενας απο αυτους. 5
DigitaLeme Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 δε φταις εσυ φιλε που χαλασε το νημα εξαλου εσυ ησουν απο τους λιγους που μου προτειναν κατι! τυπωσα τις προτασεις σου και πηγα εκει τουλαχιστον οχι σαν ασχετος! το μονο που μου ειπαν στο πλαισιο ειναι πως βιαστηκα για την τηλεοραση και πως θα μπορουσα να παρω πολυ καλυτερη αναλυση πραγμα που δε το γνωριζα μιας και ειχα την εντυπωση πως το 1080 ειναι το καλυτερο ! δε πειραζει τωρα εγινε ! κανονικα απο εβδομαδα που θα το παραλαβω πρεπει να ριξω ενα Screenshot στην μουρη του ντιναρα αλλα δε θα του κανω την χαρη! παρακαλω να κλεισει το θεμα . ευχαριστω ολους για την βοηθεια !
Fulgore1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 λοιπον για να κλεισει το θεμα θα πω κατι τελευταιο εξαλου σημερα ημουν στο πλαισιο και μεσα στην βδομαδα θα εχει ολοκληρωθει η αγορα ! benign ασχετος μπορει να ειμαι ναι αλλα οχι ομως ηλιθιος . αν κοιταξεις καλα το μηνυμα μου ρωτησα αν σε δυο χρονια θα μπορω να παρω πισω απο την καρτα αν θελησω να την πουλησω λιγο λιγοτερα απο τα μισα ! οποτε για το 40% μιλουσα και γω συνειδητα ! ο αλλος λεει θελεις να το παιζεις μουρη στους φιλους σου και προσεχε την ορθογραφια σου! μεγαλε ειμαι Α.μηχανικος λειπω απ την ελλαδα 9 μηνες τον χρονο και αμειβομαι με πανω απο 15 χιλιαδες τον μηνα ! αυτος ειναι κ ο λογος που εχω την οικονομικη ανεση! δεν ειναι ομως τα καραβια δικα μου ομως και γι αυτο και ειπα οτι δεν εχω λεφτα για πεταμα ! ναι μπηκα στο αλλο θεμα κι εκραξα ! λογικο ειναι να ψαχνω αναλογα θεματα αφου εδω και δυο εβδομαδες ενδιαφερομαι πολυ ζεστα για αγορα ! ειδα οτι εγινε ενα μπαχαλο και αντι για προτασεις κατεληξε 10 ατομα να την πεφτουν σε εναν επειδη προτεινε εξωτερικο ! λοιπον ευχαριστω ολους σας , που με στειλατε στο πλαισιο ! παντως πηρα σαν βαση την προταση του θανου κατι ειναι και αυτο ! γεια σας ! Εγω δεν θα πω κατι αλλο για αυτο το θεμα οτι και να πηρες καλοριζικο. Οσο για το αλλο θεμα που ανεφερες λαθος τα καταλαβες και βιαστηκες να βγαλεις γνωμη/αποψη και να κραξεις αλλα τεσπα.
kage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) @digital και παρολ αυτα που διαβασες εσκασες 5χιλ ενω ολοι σου λενε οχι πανω απο 2-2.5χιλ. ο εφοπλιστης που χει τα καραβια πιστεψε με δεν εχει προσωπικο pc 5χιλ. +οτι το ξεπερασες ευκολα" μια tv δεν μπορει να εχει την ποιοτητα του monitor pc..." τωρα που ειπες οτι εισαι και ναυτικος δεν ξερω αν το κανες καλυτερο... οσο για το video editing δοκιμασε το Power Director Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2013 από kage
g8anos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Η κρίση σας έχει βαρέσει μερικούς κατακούτελα, μου φαίνεται... Δεν ξέρω αν τρολάρει ή οχι το παλικάρι με τα 5000ε, αλλα σίγουρα το max. budget που διαθέτει κάποιος δεν είναι το στοιχείο καχυποψίας. Να σας υπενθυμίσω, οτι όσοι γράφουν εδώ στο insomnia, δεν είναι απαραίτητα στην πληγμένη οικονομικά απο την κρίση Ελλαδίτσα μας, αλλά μπορεί να βρίσκονται στο εξωτερικό, να έχουν μια καλή δουλεία, και να παίρνουν καλά λεφτά. Εγώ σας στέλνω χαιρετίσματα απο Γερμανία, και λυπάμαι που ένα αντιστοιχο ποστ θα μπορούσα να είχα κάνει και εγώ πριν απο λίγο καιρό κ θα κατέληγε κάπως ετσι......... Κάποτε έμπαινα στο φόρουμ για να διαβάσω ψαγμένες απόψεις και σκέψεις απο άτομα επιπέδου, τώρα τελευταία απλά προσπαθώ να φιλτράρω αμέτρητες παπαρολογίες και τρολάρισμα, μέχρι να φτάσω σε κάποια πολύτιμη πληροφορία. (που ευτυχώς ακόμα υπάρχουν παιδιά εδώ που απαντάνε επειδή ξέρουν, και όχι απλα για να απαντούν) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα