Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 είσαι και άτυχος ρε γαμώτο..έπεσε η τιμή του FX 9590 και δεν στον προτείνω.κάτσε να έρθει ο adtakhs να σου φτιάξει ένα πύραυλο.διπλούς επεξεργαστές και δε συμμαζεύεται. και που είσαι.αν όντως σκοπεύεις να κάνεις σύστημα μη πάρεις κάρτα πριν βγουν οι 290.
DigitaLeme Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 1. την φορμα δεν την συμπληρωσα απαριθμησα ομως αναλυτικα τι με ενδιαφερει να κανω 2. με το vegas pro της σονυ ασχολουμε αυτο τον καιρο 3.kage απαραδεκτος 4.zappe εβλεπα τον ανθρωπο που προσπαθουσε να φτιαξει ενα μηχανημα και το αποτελεσμα ειναι να τον τρελλανουν ! αυτο που βλεπω πως γινεται εδω ! τελικα αυτοι που προτεινουν τρολαρουν . κριμα . αν καποιος μπορει να με βοηθησει ας το κανι με pm θα του ειμαι υποχρεος ! να κλεισει το θεμα παρακαλω .
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 μα και συ φίλε...πετάς ένα πεντοχίλιαρο στο τραπέζι...τι να σου κάνουν.παρ'το αλλιώς.
ssns Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Βλεπεις να τρολλαρουμε?Σου ειπα αν θες να σε βοηθησουμε βαλε ενα χρηματικο οριο και να σου φτιαξουμε ενα συστημα ικανοποιητικο να σε βγαλει για 2 χρονια.Μας πετας 5000 και αφηνεις τον καθενα να σου λεει οτι θελει.Μετα περιμενεις να παρεις αποφαση?Ο ενας θα σου φτιαξει πυραυλο με τα 5000, ο αλλος θα σου πει τον υπολογιστη τον ονειρων του και ο αλλος θα σου πει πηγαινε παρε κανενα αυτοκινητακι να το εχεις!! 1
Fulgore1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχουν αδικο τα παιδια που σου λενε οτι τρολαρεις....Βασικα και εγω το λεω...Τολαρεις! Ειδικα οταν πριν λιγες μερες ποσταρες κατι τετοιο σε διπλανο thread: "παρακολουθω το θεμα απο την αρχη του και εχω να πω ενα πραγμα μονο που δε γινεται κανενα σας να μη το παραδεχτει ! τα εβαλε το παλικαρι με 10 ατομα και σας ξεσκισε ολους! και το εκανε με επιχειρηματα οχι με εκφρασεις του κ@@λου οπως βγαζεις τα ψυχολογικα σου και τετοια ! ολοσωστος απο την αρχη μεχρι το τελος ! ξερετε γιατι ? γιατι μιλησε με επιχειρηματα ! και γιατι πριν μιλησει για γερμανια ρωτησε αυτον που ανεβασε το θεμα αν ενδιαφερεται και δευτερον εστειλε το μαγαζι με pm ! ο ανθρωπος δηλαδη με λιγα λογια δεν εχει κανενα οφελος παρα μονο να βοηθησει ! πραγμα που δεν ξερω αν συμβαινει και με τους ιδους και τους ιδιους που πολυ σωστα ειπε οτι μονωπολουν εδω μεσα .. οποιος καταλαβε - καταλαβε ! απο εμενα τα συνχαρητηρια μου .." Το λεει και στο τελος οποιος καταλαβε καταλαβε .
JimRdesign Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 στο πρώτο post είπε θα δώσει μέχρι 4000-5000euros και θέλει το καλύτερο δυνατό,οπότε μήν πνίγεστε σε μιά κουταλιά νερό και μήν κάνετε τα εύκολα δύσκολα.Eγώ είπα την πρότασή μου.
Fulgore1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 λοιπον 1.πες μας εσυ ποια ειναι τα πιο βαρια που υπαρχουν 2.οκ 3.νομιζω οτι ειναι γνωστο οτι αλλο οθονες tv και αλλο monitor pc 4.ποιο συστημα κρατησε πριν 2 χρονια σημερα? 5.καθε χρονο αν καποιος εβαζε οτι νεο βγηκε τωρα θα χανε το 50% απο τα μισα εξαρτηματα! γνωμη μου οκ μια θεωρητικη συζητηση ειναι οκ αλλα ακομη και λεφτα να χουν οι γονεις σου μην τα ξοδεψεις σε ενα pc που δεν προκειτε να καταλαβεις εσυ τις διαφορες! προσωπικα θεωρω οτι δεν ξερεις για πολλα πραγματα που συζητανε οι παραπανω και απλα θες να λες στην παρεα στο κολλεγιο-σχολειο(διαβασε περισσοτερο εχεις ορθογραφικα λαθη) εφτιαξα το καλυτερο pc που παιζει και οτι μολις τελειωσω(σχολη) θα φτιαχνω games... Ειδικα αυτοι που εχουν οικονομικη ανεση στην πραξη δεν δινουν πολλα λεφτα για τους παραπανω λογους που ανεφερε ο Kage στο 4.5. Αρα το Pc πηγαινει για Gaming Pc(αυτο αλλωστε αναφερεις και απο την οθονη),και οπως ειδαμε και απο το μηνυμα που ειχες αναφερει σε αλλο topic, gaming pc συνθεση ειχες ηδη δει απο αυτο το topic(στο οποιο μας εκραξες κιολας).Απλα τα πραγματα. 1. την φορμα δεν την συμπληρωσα απαριθμησα ομως αναλυτικα τι με ενδιαφερει να κανω 2. με το vegas pro της σονυ ασχολουμε αυτο τον καιρο 3.kage απαραδεκτος 4.zappe εβλεπα τον ανθρωπο που προσπαθουσε να φτιαξει ενα μηχανημα και το αποτελεσμα ειναι να τον τρελλανουν ! αυτο που βλεπω πως γινεται εδω ! τελικα αυτοι που προτεινουν τρολαρουν . κριμα . αν καποιος μπορει να με βοηθησει ας το κανι με pm θα του ειμαι υποχρεος ! να κλεισει το θεμα παρακαλω . Αν ειχες διαβασει ολο το topic δεν τρελαναμε τον ενδιαφερομενο μιας και η ολη διαφωνια στην ουσια εγινε για το μαγαζι,την προταση/συνθεση για τα πραγματα την ειχε απο την αρχη. Οσο για το ποιος τρολαρει ποιον που λες το αφηνω ασχολιαστο.
Millennium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 είσαι και άτυχος ρε γαμώτο..έπεσε η τιμή του FX 9590 και δεν στον προτείνω.κάτσε να έρθει ο adtakhs να σου φτιάξει ένα πύραυλο.διπλούς επεξεργαστές και δε συμμαζεύεται. Αμφιβάλλεις για τo αν φτιάχνει καλές συνθέσεις ή αν προσφέρει βοήθεια ο adtakhs; 2
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αμφιβάλλεις για τo αν φτιάχνει καλές συνθέσεις ή αν προσφέρει βοήθεια ο adtakhs; ότι να ναι είσαι...πραγματικά.
Millennium Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μάλιστα.Πήρα την απάντηση μου.Συνέχισε τις χαζοτρολλιές και άσε άλλους να'ναι ουσιώδης. 2
benign Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 1. την φορμα δεν την συμπληρωσα απαριθμησα ομως αναλυτικα τι με ενδιαφερει να κανω 2. με το vegas pro της σονυ ασχολουμε αυτο τον καιρο 3.kage απαραδεκτος 4.zappe εβλεπα τον ανθρωπο που προσπαθουσε να φτιαξει ενα μηχανημα και το αποτελεσμα ειναι να τον τρελλανουν ! αυτο που βλεπω πως γινεται εδω ! τελικα αυτοι που προτεινουν τρολαρουν . κριμα . αν καποιος μπορει να με βοηθησει ας το κανι με pm θα του ειμαι υποχρεος ! να κλεισει το θεμα παρακαλω . Σε περιπτωση που δεν κανετε χιουμορ θα ηθελα να σας επισημανω τα εξης. Ενα pc δεν ειναι αυτοκινητο η ψυγειο να παρετε τα ακριβοτερα,ειναι καθαρα θεμα προσωπικων απαιτησεων του καθε χρηστη.Και εγω εχω ενα ξαδελφο που μπορει να δωσει οσα χρηματα θελει γιατι εχει δυο εργοστασια υποβρυχιων αντλιων και ειναι πολυεκατομμυριουχος,αλλα οταν αγοραζει pc δεν ξεπερναει ποτε τα 1.000/1.200 ευρω γιατι τα παραμετροποιει με βαση τις αναγκες του. Σε λογικη βαση και με γνωμονα τις τρεχουσες τεχνολογικες εξελιξεις ενας χρηστης που θα δωσει πανω απο 1500 ευρω,πανω κατω,για ενα πανισχυρο υπολογιστη,δεν ειναι ευπορος,αλλα απλα ηλιθιος και ασχετος με το ολο θεμα. Επομενως κατα την γνωμη μου, αν παρετε εναν επεξεργαστη haswell κοντα 200 ευρω,μια αντιστοιχης ποιοτητας μητρικη,μια καρτα γραφικων κοντα στα 300 ευρω και εναν γρηγορο ssd δισκο ειστε καλυμμενος. Για πολλα χρονια οχι,γιατι οι εξελιξεις ειναι τοσο γρηγορες ωστε ενας επεξεργαστης για παραδειγμα που τωρα κοστιζει 600 ευρω ,σε δυο χρονια μπορει να εχει χασει το 40% της αρχικης αξιας του στην μεταχειρισμενη αγορα. Αρα το πιο εξυπνο ειναι να αγορασετε οσο γινεται πιο φτηνα ,αυτο που εχετε αναγκη. Αυτα και σας ευχομαι καλες αγορες. 5
STORM1978 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Επομενως κατα την γνωμη μου, αν παρετε εναν επεξεργαστη haswell κοντα 200 ευρω,μια αντιστοιχης ποιοτητας μητρικη,μια καρτα γραφικων κοντα στα 300 ευρω και εναν γρηγορο ssd δισκο ειστε καλυμμενος. Για πολλα χρονια οχι,γιατι οι εξελιξεις ειναι τοσο γρηγορες ωστε ενας επεξεργαστης για παραδειγμα που τωρα κοστιζει 600 ευρω ,σε δυο χρονια μπορει να εχει χασει το 40% της αρχικης αξιας του στην μεταχειρισμενη αγορα. Αρα το πιο εξυπνο ειναι να αγορασετε οσο γινεται πιο φτηνα ,αυτο που εχετε αναγκη. Το αυτό! Μάλιστα.Πήρα την απάντηση μου.Συνέχισε τις χαζοτρολλιές και άσε άλλους να'ναι ουσιώδης. Άστο Millennium, στο δικό μου θέμα για oc του 8320, ενώ έχει το ίδιο setup cpu/mobo, αντί να βοηθήσει να προτείνει καμιά ρύθμιση για να καταλάβω λίγο και το bios της μητρικής μου, εντούτοις ειρωνευόταν το ότι ξεκίνησα την προσπάθεια χωρίς ψήκτρα! 2
gsisr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 περίμενε τον DivertoR να σου προτείνει μια συνθεση
DigitaLeme Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 λοιπον για να κλεισει το θεμα θα πω κατι τελευταιο εξαλου σημερα ημουν στο πλαισιο και μεσα στην βδομαδα θα εχει ολοκληρωθει η αγορα ! benign ασχετος μπορει να ειμαι ναι αλλα οχι ομως ηλιθιος . αν κοιταξεις καλα το μηνυμα μου ρωτησα αν σε δυο χρονια θα μπορω να παρω πισω απο την καρτα αν θελησω να την πουλησω λιγο λιγοτερα απο τα μισα ! οποτε για το 40% μιλουσα και γω συνειδητα ! ο αλλος λεει θελεις να το παιζεις μουρη στους φιλους σου και προσεχε την ορθογραφια σου! μεγαλε ειμαι Α.μηχανικος λειπω απ την ελλαδα 9 μηνες τον χρονο και αμειβομαι με πανω απο 15 χιλιαδες τον μηνα ! αυτος ειναι κ ο λογος που εχω την οικονομικη ανεση! δεν ειναι ομως τα καραβια δικα μου ομως και γι αυτο και ειπα οτι δεν εχω λεφτα για πεταμα !ναι μπηκα στο αλλο θεμα κι εκραξα ! λογικο ειναι να ψαχνω αναλογα θεματα αφου εδω και δυο εβδομαδες ενδιαφερομαι πολυ ζεστα για αγορα ! ειδα οτι εγινε ενα μπαχαλο και αντι για προτασεις κατεληξε 10 ατομα να την πεφτουν σε εναν επειδη προτεινε εξωτερικο !λοιπον ευχαριστω ολους σας , που με στειλατε στο πλαισιο !παντως πηρα σαν βαση την προταση του θανου κατι ειναι και αυτο ! γεια σας !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα