Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα νταξει...περιμενετε πρωτα να δουμε αν ο τυπος τρολλαρει και μετα σκοτωνεστε στον βωμο των nvidia-amd wars

• Like 2
Δημοσ.

οκ σοβαρα,εαν δεν τρολλαρει τι να το κανει το sli-crossfire σε 1920Χ1080?

Απολυτως τιποτα οταν μιλαμε για titan

Δημοσ.

οκ σοβαρα,εαν δεν τρολλαρει τι να το κανει το sli-crossfire σε 1920Χ1080?

θερμανση?

επισης οτι περισσεψει,ας τα παρει σε ηχοσυστημα και καρεκλα με μασαζ και βυζγια για τη γκομενα του

• Like 8
Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω ολους για τις προτασεις ! ssns  ποιος εννοεις να τρολαρει ? εγω ? θα σου ανεβασω και το τιμολογιο οταν με το καλο τα αγορασω! μηπως θελεις μια φωτο της τηλεορασης για αρχη ?? δε καταλαβαινω την ειρωνια σας γαμωτο !

θανο πολυ ωραια προταση και σε ευχαριστω θα πεσει μελετη ολο το βραδυ σημερα ! ερωτηση ..  η καρτα που μου προτεινεις προφανος και ειναι πολυ καλη μιας και ακουμπαει το χιλιαρικο ! δυο με τρια χρονια θα με βγαλει ? μετα αν την πουλησω για να παρω την τοτε καλυτερη θα μου δωσει πισω αν οχι τα μισα εστω λιγα λιγοτερα ?

Δημοσ.

ρε φίλε ο 4930 είναι 50% καλύτερος απο 4770 και μόνο 200 ευρώ ακριβότερος,και με 780sli έχεις διπλάσιες επιδόσεις απο μία titan με μόνο 200-300ευρώ παραπάνω,πού την είδες την καλή πρόταση που έκανε ο θάνος?Θές τον καλύτερο υπολογιστή με τα λεφτά που είπες ή όχι?Κατα τα άλλα τους πείραξε η δικιά μου πρόταση και όχι το κουφό με τις δύο 7990.   

Δημοσ.

η καρτα αυτη την στιγμη που μιλαμε ειναι η δυνατοτερη μονοπυρηνη.αλλα ειναι πανακριβη σε συγκριση με αυτα που προσφερει.πχ μια 780 η οταν με το καλο βγουν οι 290Χ απο AMD θα ειναι σημαντικα φθηνοτερες και δεν θα ειναι λιγοτερο δυνατες....δηλαδη οταν στο μελλον δεν σε ικανοποιει η 780 ας πουμε,δεν θα σε ικανοποιει η titan.

γνωμη μου,φτιαξε ενα ωραιο συστηματακι με καμια 1500 euros γιατι θελεις να τα σκασεις οπως βλεπω με parts που θα κρατησεις στο μελλον οπως καλο τροφοδοτικο,blue ray recorder οπου λογικα θα θελεις,καλο κουτι και μεγαλο ssd και hdd και μην παιρνεις τοσο δυνατα parts στα αλλα.και οταν σε 2-3 χρονια,λεμε τωρα,δεν σε ικανοποιει,τα πουλας και κρατας τον κορμο και περνεις αλλα.

δηλαδη,χωρισε το Budget που ενδεχομενως διαθετεις σε 2 δοσεις ρε παιδι μου.

ρε φίλε ο 4930 είναι 50% καλύτερος απο 4770 και μόνο 200 ευρώ ακριβότερος,και με 780sli έχεις διπλάσιες επιδόσεις απο μία titan με μόνο 200-300ευρώ παραπάνω,πού την είδες την καλή πρόταση που έκανε ο θάνος?Θές τον καλύτερο υπολογιστή με τα λεφτά που είπες ή όχι?Κατα τα άλλα τους πείραξε η δικιά μου πρόταση και όχι το κουφό με τις δύο 7990.   

ο κυριως λογος που κανω παραθεση το μηνυμα σου ειναι για να μην χαθει.κατα τα αλλα,σε τι ειναι καλυτερος ο 4930 με ΜΟΝΟ 200 ευρω παραπανω απο τον 4770 (που και αυτος υπερβολη ειναι)?στην θεαση των blue ray η στα παιχνιδια?

• Like 4
Δημοσ.

ο άνθρωπος θέλει να στήσει ένα dream machine με μπόλικα φράγκα και τα 200ευρώ διαφορά προφανώς δέν είναι τίποτα μπροστά στα 3 χιλιάρικα που θέλει να δώσει.Εγώ πάντως αυτά θα αγόραζα για τον υπολογιστή των ονείρων μου  

Δημοσ.

τι να σου πω,εγω στον υπολογιστη των ονειρων μου θα εβαζα και 1tb ssd και καθολου μηχανικο.αλλα εγω ειμαι εγω.μπορω να προτεινω κατι τετοιο?φυσικα και οχι.

edit:στην απο πανω συνθεση εχω βαλει ακριβο ssd χωρις λογο.μπορει να γλυτωσει κανενα 50αρι 60αρι αμα βαλει αλλον.

• Like 1
Δημοσ.

καταρχην ευχαριστω ολους για τις προτασεις ! ssns  ποιος εννοεις να τρολαρει ? εγω ? θα σου ανεβασω και το τιμολογιο οταν με το καλο τα αγορασω! μηπως θελεις μια φωτο της τηλεορασης για αρχη ?? δε καταλαβαινω την ειρωνια σας γαμωτο !

θανο πολυ ωραια προταση και σε ευχαριστω θα πεσει μελετη ολο το βραδυ σημερα ! ερωτηση ..  η καρτα που μου προτεινεις προφανος και ειναι πολυ καλη μιας και ακουμπαει το χιλιαρικο ! δυο με τρια χρονια θα με βγαλει ? μετα αν την πουλησω για να παρω την τοτε καλυτερη θα μου δωσει πισω αν οχι τα μισα εστω λιγα λιγοτερα ?

Αμα θες ειλικρινη απαντηση θα σου την δωσω!!Απλα τα ματια μας εχουν ξανα δει τετοια παρομοια post με ποσα γυρω στα 3000ευρο και παραπανο και να εχει καταληξει το thread να εχει 100 μηνυματα και ακρη να μην εχει βγει μιας και αυτος που πρωτο εκανε το post την κοπανισε μετα απο 10 μηνυματα που εγραψε στο thread και οι αλλοι εμειναν να σκοτωνοντε στον πολεμο nvidia-amd.Αμα θες να σε παρουμε στα σοβαρα πες μας ενα ποσο που θα διαθεσεις συγκεκριμενο να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε και να μην λεμε οτι να ναι γιατι ο καθενας στα 5000 που ειναι διαθεσιμος να δωσεις εσυ θα σου πει 100 διαφορετικα πραγματα να αγορασεις!!!Βαλε εναν περιορισμο για να περιορισεις και την ορεξη των αλλων και μετα να σε παρουμε στα σοβαρα.Επισεις αυτο το οτι η φορμα συνθεσης για υπολογιστη ειναι δυσκολη για συμπληρωση πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι σε δυσκολευει!Τελος παντων.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα σας .

μετα απο αρκετο καιρο που σας παρακολουθω νομιζω πως ηρθε η ωρα να παρω την βοηθεια σας ! μπαινω απ ευθειας στο ψητο λοιπον . θελω να στησω οσο τον καλυτερο - γρηγοροτερο - αθορυβο υπολογιστη .επειδη δε ξερω πως να συμπληρωσω την φορμα που εχετε εδω θα πω τα εξης .

1. τα προγραμματα που θα χρησιμοποιω ειναι τα ποιο ''βαρια'' που υπαρχουν για την επεξεργασια βιντεο και  games  τα πιο συνχρονα και δυνατα που κυκλοφορουν .

2. θα λειτουργει και για bluray προβολες .

3.οθονη δε θα χρειαστω  γιατι θα ειναι μονιμα συνεδεμενος με  την προσφατα αγορασμενη http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=6029

4. ποσοπου θα χρειαστει ? δεν υπαρχει οριο ! εννοωντας  οτι μπορω να ξοδεψω ακομη και 4αντε μεχρι 5000 !.

θελω να αγορασω οτι καλυτερο κυκλοφορει σημερα να με καλυψει για πολλα χρονια και την μονη αναβαθμισει που θα χρειαστω μετα απο 2 χρονια ας πουμε να ειναι μια ακομη καλυτερη καρτα γραφικων που θαεχει βγει τοτε .

5. δεν εχω προβλημα απο πιο μαγαζι θα ειναι φτανει  να μου το στησουν αυτοι  για να μην κανω κανενα λαθος εγω . θα προτιμουσα να το παραλαβω απο ενα μαγαζι ολα , ετοιμο με την εγγυηση του .

ευχαριστω για τον χρονο σας οσοι ασχοληθητε ! ελπιζω να με οδηγησετε σε μια επικοδομιτικη και καλη αγορα .

επισης μια διευκρινιση .. δεν ειμαι fan καμμιας εταιριας μπορειτε να μου προτεινετε οτιδηποτε θελετε !!!

λοιπον

1.πες μας εσυ ποια ειναι τα πιο βαρια που υπαρχουν

2.οκ

3.νομιζω οτι ειναι γνωστο οτι αλλο οθονες tv και αλλο monitor pc

4.ποιο συστημα κρατησε πριν 2 χρονια σημερα?

5.καθε χρονο αν καποιος εβαζε οτι νεο βγηκε τωρα θα χανε το 50% απο τα μισα εξαρτηματα!

γνωμη μου οκ μια θεωρητικη συζητηση ειναι οκ αλλα ακομη και λεφτα να χουν οι γονεις σου μην τα ξοδεψεις σε ενα pc που δεν προκειτε να καταλαβεις εσυ τις διαφορες!

προσωπικα θεωρω οτι δεν ξερεις για πολλα πραγματα που συζητανε οι παραπανω και απλα θες να λες στην παρεα στο κολλεγιο-σχολειο(διαβασε περισσοτερο εχεις ορθογραφικα λαθη) εφτιαξα το καλυτερο pc που παιζει και οτι μολις τελειωσω(σχολη) θα φτιαχνω games...

• Like 4
Δημοσ.

Δεν εχουν αδικο τα παιδια που σου λενε οτι τρολαρεις....Βασικα και εγω το λεω...Τολαρεις!

Ειδικα οταν πριν λιγες μερες ποσταρες κατι τετοιο σε διπλανο thread: 

"παρακολουθω το θεμα απο την αρχη του και εχω να πω ενα πραγμα μονο που δε γινεται κανενα σας να μη το παραδεχτει ! τα εβαλε το παλικαρι με 10 ατομα και σας ξεσκισε ολους! και το εκανε με επιχειρηματα οχι με εκφρασεις του κ@@λου οπως βγαζεις τα ψυχολογικα σου και τετοια ! ολοσωστος απο την αρχη μεχρι το τελος !  ξερετε γιατι ?  γιατι μιλησε με επιχειρηματα ! και γιατι πριν μιλησει για γερμανια ρωτησε αυτον που ανεβασε το θεμα αν ενδιαφερεται και δευτερον εστειλε το μαγαζι με pm ! ο ανθρωπος δηλαδη με λιγα λογια δεν εχει κανενα οφελος παρα μονο να βοηθησει ! πραγμα που δεν ξερω αν συμβαινει  και με τους ιδους και τους  ιδιους που πολυ σωστα ειπε οτι μονωπολουν εδω μεσα ..

οποιος καταλαβε - καταλαβε ! απο εμενα τα συνχαρητηρια μου .."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...