Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας .
μετα απο αρκετο καιρο που σας παρακολουθω νομιζω πως ηρθε η ωρα να παρω την βοηθεια σας ! μπαινω απ ευθειας στο ψητο λοιπον . θελω να στησω οσο τον καλυτερο - γρηγοροτερο - αθορυβο υπολογιστη .επειδη δε ξερω πως να συμπληρωσω την φορμα που εχετε εδω θα πω τα εξης .
1. τα προγραμματα που θα χρησιμοποιω ειναι τα ποιο ''βαρια'' που υπαρχουν για την επεξεργασια βιντεο και  games  τα πιο συνχρονα και δυνατα που κυκλοφορουν .
2. θα λειτουργει και για bluray προβολες .
3.οθονη δε θα χρειαστω  γιατι θα ειναι μονιμα συνεδεμενος με  την προσφατα αγορασμενη http://www.audioshow.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=6029
4. ποσοπου θα χρειαστει ? δεν υπαρχει οριο ! εννοωντας  οτι μπορω να ξοδεψω ακομη και 4αντε μεχρι 5000 !.
θελω να αγορασω οτι καλυτερο κυκλοφορει σημερα να με καλυψει για πολλα χρονια και την μονη αναβαθμισει που θα χρειαστω μετα απο 2 χρονια ας πουμε να ειναι μια ακομη καλυτερη καρτα γραφικων που θαεχει βγει τοτε .
5. δεν εχω προβλημα απο πιο μαγαζι θα ειναι φτανει  να μου το στησουν αυτοι  για να μην κανω κανενα λαθος εγω . θα προτιμουσα να το παραλαβω απο ενα μαγαζι ολα , ετοιμο με την εγγυηση του .

ευχαριστω για τον χρονο σας οσοι ασχοληθητε ! ελπιζω να με οδηγησετε σε μια επικοδομιτικη και καλη αγορα .

επισης μια διευκρινιση .. δεν ειμαι fan καμμιας εταιριας μπορειτε να μου προτεινετε οτιδηποτε θελετε !!!

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τωρα την πληρωσα φιλε δεν γινεται !  δεν ειναι καλη ? για ταινιες την πηρα και για games .μου την προτειναν σε φορουμ εικονα και ηχου δε ξερω και πολλα εγω !

Δημοσ.

τωρα την πληρωσα φιλε δεν γινεται !  δεν ειναι καλη ? για ταινιες την πηρα και για games .μου την προτειναν σε φορουμ εικονα και ηχου δε ξερω και πολλα εγω !

πλακα εκανα οταν ελεγα να την πεταξεις,αλλα οταν δινεις 5000 για πυργο θα μπορουσες και αναλογη τηλεοραση.

Δημοσ.

ενταξει ρε παιδια οταν λεω 5000 εννοω πως αν χρειαστει μπορω να φτασω εκει . αν η δουλεια μπορει να γινει και με 3000 γιατι οχι ! εχω μια οικονομικη ανεση ναι ,αλλα οχι να τα πεταξω τα λεφτα μου ομως .  τωρα για την τηλεοραση  δεν νομιζω πως εδωσα λιγα για 40αρα ! Ζαπε αν θελεις γινε πιο συκγεκριμενος παρακαλω ..

Δημοσ.

Εχε υποψη σου οτι εφόσον δε θες οθονη, οτι και να παρεις για 1920x1080 πανω απο 1700ευρω θα ειναι overkill.

Αυτο.

Δημοσ.

οκ! προτασεις ? 2000- 3000 λοιπον ! ακομα καλυτερα .

ο λογος που απευθυνθηκα εδω για θοηθεια ειναι οτι εσεις θα με βοηθεισετε χωρις να  εχετε να κερδισετε κατι σε αντιθεση ισως με τους πωλητες στο πλαισιο  που σκεφτηκα να παω !

Δημοσ.

οι πωλητες του πλαισιου θα σου πασαραν turbo x τροφοδοτικο 1000w και θα σου το χρεωναν και 200 euros :P

καλα εκανες και ηρθες εδω.αλλα για να παρεις σωστες απαντησεις θα πρεπει να ορισεις ενα budget.

υπαρχει ας πουμε καρτα γραφικων που εχει 1000 euros και ειναι λιγο καλυτερη απο μια αλλη που εχει 700.σε ενδιαφερει κατι τετοιο?

ας κανω μια οικονομικη συνθεσουλα εγω :P.

επεξεργαστης Intel Core i7 4770K 3.5 GHz Quad Core Socket 1150 ΤΙΜΗ 311.14

ψυχτρα επεξεργαστη Coolermaster Seidon 240M ΤΙΜΗ 111.33

μητρικη Asus Socket 1150 Maximus VI Hero C2 ΤΙΜΗ 187.43

μνημη G.Skill Ripjaws X 16GB DDR3 Non ECC CL9 2133MHz ΤΙΜΗ 166.46

καρτα γραφικων nVidia GeForce GTX Titan 6GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Asus) ΤΙΜΗ 962.23

τροφοδοτικο Antec Power Supply 850W ATX 24 pin High Current Gamer ΤΙΜΗ 132.84

κουτι CoolerMaster CM Storm Stryker SGC-5000W-KWN1 Full Tower ΤΙΜΗ 186.68

ssd Samsung 256GB 840 Pro Series MZ-7PD256BW ΤΙΜΗ 226.04

hdd Western Digital 1TB Caviar Black WD1002FAEX SATA III ΤΙΜΗ 78.74

blue ray recorder Pioneer Blu-Ray BDR-208DBK Dual Layer SATA Black Bulk ΤΙΜΗ 78.82

συνολο 2441.71

πες τους να μην πληρωσεις μεταφορικα ομως αμα εισαι εκτος Θεσσαλονικης.

καταλαβαινεις βεβαια οτι η παραπανω συνθεση ειναι εντελως overkill και πολυ παραπανω απο αυτα που χρειαζεσαι.

xxaxaxa εννοείται θα πάς σε intel-nvidia.Προτείνω 4930κ επεξεργαστή με 780 sli.Crossfire με αmd ξέχνα το.

εσυ παλι να την πεις την εξυπναδα σου μεχρι και σε αυτο το νημα.....

τι να πω ρε γαμωτο,ειλικρινα.....

• Like 2
Δημοσ.

ποιά εξυπνάδα ρε φίλε την γνώμη μου λέω κάνε μας την χάρη.Και ο 4770 δέν είναι για τα λεφτά που θέλει να σκάσει ούτε η titan τον συμφέρει.4930κ και 780sli ftw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...