xristospap7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σας παιδια ειμαι νεο μελος,καλως σας βρηκα λοιπον..υπαρχουν πολλα θεματα και δεν μπορω να βρω πληροφοριες πανω σε αυτο που ψαχνω ακριβως, αποφασισα ετσι να ανοιξω ενα τοπικ προκειμενου να με κατατοπισετε οσο γινεται.Διαβαζω περι flashing στο ps3 και μου εχουν δημιουργηθει καποιες αποριες.ημουν κατοχος των προηγουμενων ps 1 & 2,εχω μεινει ακομα στην εποχη που τα τσιπαραμε και πλεον δεν ξερω τα καινουρια κολπα..πριν 4 χρονια μου ειχαν δωσει δωρο ενα ps3 απο την vodafone λογω συνδεσης το οποιο κρατησα ενα μηνα και το πουλησα.θυμαμαι σλιμ ηταν και 120 gb αν δεν κανω λαθος.ενδιαφερομαι να ξανααποκτησω ενα ps3 αλλα βλεποντας ολα αυτα περι flashing εχω χασει την μπαλλα.μπορειτε οποτε να με καθοδηγησετε λιγο στο τι πρεπει να κοιταξω ωστε να μπορω να το φλασαρω?σκεφτομουν και σε μεταχειρισμενο κατι αλλα περιμενω την γνωμη σας..
mtzs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Για αρχη διαβαζεις αυτο εδω http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/?hl=jailbroken
xristospap7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Για αρχη διαβαζεις αυτο εδω http://www.insomnia.gr/topic/467362-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-faq-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/?hl=jailbroken το ξαναδιαβασα και το απογευμα,για να ειμαι ειλικρινης λογω του οτι εχω καιρο να ασχοληθω δυσκολευτηκα λιγο..το μονο που ξερω απο jb ειναι αυτο που εκανα στα iphone.κατι γνωσεις απο εκει υπαρχουν..τωρα οσον αφορα το firmware που πρεπει να ειναι σε 3.55 οπως λες,πως θα το δω?ας πουμε οτι ειναι καινουριο σφραγισμενο στο κουτι του.πως θα το μαθω?η και μεταχειρισμενο ακομα,πρεπει να ρωτησω αυτον που το πουλαει να φανταστω?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 μπαινεις μεσα στο μενου στο system και γραφει τι εκδοση ειναι.Αν ειναι πανω απο 3.5 δεν μπορεις να κανεις τιποτα,Η μαλλον μπορεις αλλα αναλογως τον κωδικο της κονσολας ,θελει downgrade με ειδικο μηχανημα κτλ κτλ.Ψαξε για μτχ ,αν το πρεις καινουργιο δεν θα φλασαρετε.
xristospap7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 μπαινεις μεσα στο μενου στο system και γραφει τι εκδοση ειναι.Αν ειναι πανω απο 3.5 δεν μπορεις να κανεις τιποτα,Η μαλλον μπορεις αλλα αναλογως τον κωδικο της κονσολας ,θελει downgrade με ειδικο μηχανημα κτλ κτλ.Ψαξε για μτχ ,αν το πρεις καινουργιο δεν θα φλασαρετε. ωραια ξεκιναμε με ενα στοιχειο..Κοιτα καινουριο θα το αποφυγω τοτε γιατι και απο οικονομικης αποψης οσο να ναι ειναι πολλα τα λεφτα..τωρα απο κει κ περα..θα παρω σβαρνα τις αγγελιες...για να ξερω ακριβως τι θα ρωταω ?να μου λενε την εκδοση μονο?μετα αυτο που λες για τον κωδικο πως μπορω να το ρωτησω και ποιοι κωδικοι κανουν?αν καταφερω και βρω ας πουμε ενα με εκδοση 3.5 υπαρχει καποιο κοστος για να το φλασαρω η μπορω και μονος μου?
mtzs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ο κανονας ειναι ενας: Για να μπει cfw πρεπει η κονσολα να ειναι σε 3.55 Να βρεις κονσολα σε 3.55 ειναι πρακτικα αδυνατο (μονο αμα εχει καποιος καποια ξεχασμενη - βλεπε σωκρατης) Τωρα η βρισκεις κονσολα που να εχει official firmware >3.55 αλλα να γινεται downgrade. Αυτες ειναι: 1) κονσολες FAT με κωδικο πισω CECHH, CECHK, CECHL, κτλπ εως CECHQ. Οι πρωτες FAT εως CECHG δε γινονται ευκολα downgrade. 2) κονσολες Slim με Date Code στο κατω μερος που να αρχιζει απο 9 η 0 (Δηλαδη 9Α, 9Β, 9C, 9D, 0A εως και 0D Η βρισκεις ετοιμη κονσολα με cfw. καινουρια κονσολα δεν παιρνει με τιποτα cfw. Αν πας για μεταχειρισμενη καλο ειναι να αποφυγεις τις FAT γενικα. Απλα πραγματα
xristospap7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 ωραια θα κοιταξω οποτε για σλιμ καλυτερα η και fat αρκει να εχουν ακριβως τα στοιχεια που μου ειπες..για σλιμ κοιταω μονο να ξεκιναει απο 9 η 0 τιποτα αλλο,ουτε σε τι τελειωνει..ας πουμε οτι βρισκω κατι το οποιο θα θελει downgrade μετα γιατι οπως λες ειναι αδυνατο να βρω σε 3.55 ,θα πρεπει να λυσω την κονσολα και να προσθεσω εγω κατι?γενικα περα απο το κοστος της κονσολας η υπολοιπη διαδικασια ποσο θα μου κοστισει?
mtzs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Το 9 η 0 το λεει στο date code στο κατω μερος της κονσολας Οι κωδικοι CECH για τις σλιμ ειναι CECH2004, CECH2104, CECH2504 (αλλα στις 2504 αυτες που εχουν date code που αρχιζει απο 1 δε γινονται) Βρισκεις καποιον που να ξερει και να ειναι αξιοπιστος να στο κανει Συνηθως το κανουν με 30-35 ευρω για να ξερεις τι θα σου ζητησουν. Και να απαιτησεις να σου αλλαξουν και παστα με το ανοιγμα. Οτιδηποτε παραπανω αν σου πουνε ειναι πολλα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 ωραια θα κοιταξω οποτε για σλιμ καλυτερα η και fat αρκει να εχουν ακριβως τα στοιχεια που μου ειπες..για σλιμ κοιταω μονο να ξεκιναει απο 9 η 0 τιποτα αλλο,ουτε σε τι τελειωνει..ας πουμε οτι βρισκω κατι το οποιο θα θελει downgrade μετα γιατι οπως λες ειναι αδυνατο να βρω σε 3.55 ,θα πρεπει να λυσω την κονσολα και να προσθεσω εγω κατι?γενικα περα απο το κοστος της κονσολας η υπολοιπη διαδικασια ποσο θα μου κοστισει? Εχω εναν πολυ καλο Πειραια,αν θες σου δινω να κανονισετε οποτε την παρεις.Κανει downgrade 30 ευρω To δικο μου ειναι Cechg04 date code 7D Ολοκαινουργιο μιλαμε.
panbil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 τα περισσοτερα στα ειπαν τα παιδια απο πανω αν σε ενδιαφερει μπορω να σου αναλαβω το downgrade ή αν αποφασισεις να παρεις ετοιμο εχω ενα σλιμ να σου δωσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα