Προς το περιεχόμενο

Backup note σε iPod Touch 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Θέλω να κάνω restore το iPod μου απλά θέλω να πάρω backup από τα note που έχω. Το θέμα είναι ότι έχει κάποιο πρόβλημα το iTunes και δεν με αφήνει να διαχειριστώ τα αρχεία. Τώρα με iTools κάνω ότι κάνω.

και κάτι άλλο, για να βγάλω το jailbreak κατεβάζω την version και κάνω load από το iTunes ε?

Δημοσ.

Καλησπέρα... Θέλω να κάνω restore το iPod μου απλά θέλω να πάρω backup από τα note που έχω. Το θέμα είναι ότι έχει κάποιο πρόβλημα το iTunes και δεν με αφήνει να διαχειριστώ τα αρχεία. Τώρα με iTools κάνω ότι κάνω.

και κάτι άλλο, για να βγάλω το jailbreak κατεβάζω την version και κάνω load από το iTunes ε?

Για να βγάλεις το jailbreak κάνεις ΜΟΝΟ restore SET UP AS NEW. Οχι αναβάθμιση γιατί θα κολλήσει. Και όχι restore from backup γιατί μεταφέρονται σκουπίδια από προηγούμενο jailbreak. 

Για τις σημειώσεις δεν έχεις icloud να είναι φυλαγμένες εκεί? Εγώ αυτό κάνω και απλά μετα το ρηστορ ανοίγω το icloud και είναι όλα εκεί.

Δημοσ.

Για τις σημειώσεις δεν έχεις icloud να είναι φυλαγμένες εκεί? Εγώ αυτό κάνω και απλά μετα το ρηστορ ανοίγω το icloud και είναι όλα εκεί.

Αν και δεν έκανα τίποτα (έχω και icloud) έκανα restore και όντος ήταν εκεί :P

Στη χειρότερη περίπτωση, στείλε τις σημειώσεις με mail στον εαυτό σου ;)

Ναι! το έκανα και αυτό :P 32 σημειώσεις κάθισα και τις έστειλα για το τίποτα :P

Δημοσ.

Μα καλά ο όλος λογος του icloud αυτός ειναι. Διαβάστε και λίγο δυο πράματα βρε παιδιά (δεν το λέω ειρωνικά, το λέω γιατί είναι γεγονός, δυο τρια πράγματα να σας διευκολύνουν τη ζωή).

Δημοσ.

Η αληθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί και πάρα πολύ με iDevice.! αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον θέμα :P θα ψαχτώ παραπάνω!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :)

Δημοσ.

υπαρχουν καποιες ασυμβατοτητες αν συγχρονιζεις τις σημειωσεις σου στο cloud με yahoo λογαριασμο. Οποτε αν εχεις σεταρισμενο yahoo, καλυτερα ξετικαρε τις σημειωσεις (μεσα απο τις ρυθμισεις του λογαριασμου email) και οπως αναφερθηκε και πιο πανω, κανε χρηση του icloud για καλυτερο αποτελεσμα.

εναλλακτικα, κοιτας σε αλλες εφαρμογες για σημειωσεις. Φανταστικη ειναι το evernote, αν και με πολλους περιορισμους για δωρεαν χρηστη.

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχουν καποιες ασυμβατοτητες αν συγχρονιζεις τις σημειωσεις σου στο cloud με yahoo λογαριασμο. Οποτε αν εχεις σεταρισμενο yahoo, καλυτερα ξετικαρε τις σημειωσεις (μεσα απο τις ρυθμισεις του λογαριασμου email) και οπως αναφερθηκε και πιο πανω, κανε χρηση του icloud για καλυτερο αποτελεσμα.

εναλλακτικα, κοιτας σε αλλες εφαρμογες για σημειωσεις. Φανταστικη ειναι το evernote, αν και με πολλους περιορισμους για δωρεαν χρηστη.

Οκ..! hotmail έχω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...