Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω για βάση για το λαπιτόπι που να με βολεύει γιατί στο 90% των περιπτώσεων το χρησιμοποιώ ή ξαπλωμένος ή καθιστός σε κάνα καναπέ στα πόδια μου. Οπότε δεν ξέρω αν κάποιες που έχω δει ειναι βολικές ή όχι.

Μπάτζετ δεν υπάρχει αρκεί να καλύπτει την παραπάνω ανάγκη.

Διαστάσεις του λαπτοπ 15.6''

Δημοσ.

Το Logitech φαινεται ωραιο αλλα δεν φαινεται να βοηθαει στην καλη κυκλοφορια του αερα καθως δεν εχει ουτε τρυπες ουτε συστημα ψυξης. Δεν ξερω αν το εχει κανεις να μας πει την γνωμη και αυτο και το απο πανω το turbo x. 

Από κει και περα το μαξιλαρακι δεν αποτελει αυτοσκοπο. Αν υπαρχει και τπτ αλλο να βολευει δεν με χαλαει.

Δημοσ.

Εγώ από αυτήν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Λέω ήμουν, γιατί η μάνα μου κατάφερε και έσπασε τον ένα βραχίονα. Πάντως για όσο άντεξε (8-9 μήνες) ήταν πάρα πολύ βολική και καλή. Κρεβάτι, καναπέ, γραφείο, τα πάντα όλα. Γενικά νομίζω ότι αν παίρνεις το laptop στο κρεβάτι, θες οπωσδήποτε να έχει ρυθμιζόμενη κλίση.

Σημείωση, η κατασκευή είναι πολύ στιβαρή. Η μάνα μου πως την έσπασε ούτε και εγώ έχω καταλάβει. Γενικά συμφωνώ απόλυτα με την κριτική που έχει το skroutz.

4 usb θύρες, ρυθμιζόμενη ένταση αέρα, 5 θέσεις κλίσης, χαμηλός θόρυβος (ανάλογος της ταχύτητας του ανεμιστήρα), πολύ καλή παροχή αέρα, στιβαρή κατασκευή χωρίς λαμπάκια led και φρου φρου... (προσοχή στις απομιμήσεις που μπορεί να φαίνονται ίδιες και να είναι φθηνότερες αλλά είναι απείρως κατώτερες λειτουργικά και ποιοτικά)...

https://www.skroutz.gr/s/448368/CoolerMaster-NotePal-ErgoStand.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...