Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά,

Εδώ και χρόνια έχω έναν υπολογιστή παλιό, όπου πλέον δεν κάνει για τις ανάγκες μου. Έχω κάνει κάποιες πρώτες σκέψεις στο που πρέπει να κινηθώ αλλά θέλω περισσότερη βοήθεια γιατί δεν είμαι σίγουρος αν το εξαρτήματα ταιριάζουν το ένα με το άλλο.

Σκέφτομαι για έναν υπολογιστή με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Cooler Master Elite Knight 350 Black Case
Corsair CX Series 600M Builder 600W
Intel Core i5-4570
Asus H87M-E Motherboard
Kingston 8GB HyperX black 1600MHz CL9 (Kit of 2)
Asus NVIDIA GTX 650TI-1GD5 1GB

Western Digital 1TB Caviar Black SATA III
Samsung SH-224DB (SATA) Black

Συνολικά: 706,47€

Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο τροφοδοτικό υποστηρίζει την συγκεκριμένη μητρική, αν η μνήμη υποστηρίζεται από την μητρική και αν το κουτί γενικά υποστηρίζει την μητρική με τις εξόδους που έχει.

Τέλος πάντων αν υποστηρίζονται όλα τα εξαρτήματα. Επίσης θα χρειαστώ τίποτα άλλο; Για παράδειγμα ανεμιστηράκια για το κουτί; ή περιλαμβάνονται στο τροφοδοτικό; Αντίθετα το τροφοδοτικό θα είναι αντάξιο ενός τέτοιου μηχανήματος; Η κάρτα γραφικών θέλει το minimum 400 Watts.

Επίσης θέλω και γενικά τις δικές σας απόψεις για ένα τέτοιου είδους μηχάνημα. Για παράδειγμα, η τέταρτη γενιά επεξεργαστών Intel είναι καλή; Αυτό που ξέρω είναι ότι σπαταλάει περισσότερο ρεύμα από την προηγούμενη. (αυτό δεν είναι πρόβλημα για εμένα)

Όσο για λειτουργικό, Windows 7 SP1 ή 8.1; Εδώ θέλω να σημειώσω ότι ο πατέρας μου έχει αυθεντικά Windows 7 Ultimate SP1 x64.

Μπορώ να διαθέσω μέχρι 800€ για καινούργιο υπολογιστή, γι' αυτό άμα κάτι δεν είναι συμβατό μην μου προτείνεται κάτι που θα είναι πολύ ακριβότερο από αυτό. Αν γίνεται θα προτιμούσα εξαρτήματα από την Msystems PCs.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Δεν έχει μεγάλη σημασία για το είδους χρήση το θέλω. Ναι είναι και για GAMES. Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν τα εξαρτήματα είναι συμβατά; 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε αψηφήσω, είσαι σίγουρος;
Το κουτί ταιριάζει με την μητρική; Αντίθετα χρειάζομαι να πάρω ανεμιστήρες ή έχει το τροφοδοτικό;
Συγνώμη αλλά είμαι άσχετος από hardware.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μια χαρά συμβατά είναι. Τώρα αν είναι η καλύτερη αγορά για το είδος χρήσης που το προορίζεις είναι άλλη μεγάλη κουβέντα.

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά, σας ευχαριστώ! :)

@TEOKOS

Δεν θέλω τρελές απαιτήσεις, θέλω έναν υπολογιστή που θα κρατήσει αρκετά χρόνια. Σε γενικές γραμμές η χρήση που θα θέλω να κάνω είναι να παίζω κανένα παιχνιδάκι (Hitman Absolution, Assassin's Creed (Ezio Series), LOTRO, RIFT, other MMOs/MMORPG GAMES.) Επίσης σκέφτομαι στο μέλλον να ασχοληθώ με video editing (μην φανταστείτε και τίποτα το βαρύ) απλά πράγματα. Και τις βασικές λειτουργίες που όλοι από 'μας κάνουμε όπως, Surfing the Internet, watching HD VIDEOS/MOVIES, etc.

Μπορεί να πείτε ότι και με πιο αδύναμο PC θα κάνω την δουλειά μου, αλλά εγώ προτιμώ το συγκεκριμένο. Δεν είναι και τρελός Gamer αλλά μερικά παιχνίδια απαιτούν καλό σύστημα και έχω το βλέμμα μου στο GTA V και Assassin's Creed IV: Black Flag.
Αυτά από την χρήση που κάνω.

Μια τελευταία ερώτηση, ΑΝ δεν σας κουράζω. Οι επεξεργαστές της τέταρτης γενιάς Intel είναι καλοί; Τους έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς;

Πάντως για τον Intel Core i5 4570 που σκοπεύω να πάρω φαίνεται να είναι καλός με βάση αυτό το YT review:

:)

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά είναι εποχές να δίνουμε μέχρι 700 και 800 για ένα pc??? Γιατί δεν διαλέγεται με amd?

αλλοι φτιαχνουν με 3000 αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά, σας ευχαριστώ! :)

@TEOKOS

Δεν θέλω τρελές απαιτήσεις, θέλω έναν υπολογιστή που θα κρατήσει αρκετά χρόνια. Σε γενικές γραμμές η χρήση που θα θέλω να κάνω είναι να παίζω κανένα παιχνιδάκι (Hitman Absolution, Assassin's Creed (Ezio Series), LOTRO, RIFT, other MMOs/MMORPG GAMES.) Επίσης σκέφτομαι στο μέλλον να ασχοληθώ με video editing (μην φανταστείτε και τίποτα το βαρύ) απλά πράγματα. Και τις βασικές λειτουργίες που όλοι από 'μας κάνουμε όπως, Surfing the Internet, watching HD VIDEOS/MOVIES, etc.

Μπορεί να πείτε ότι και με πιο αδύναμο PC θα κάνω την δουλειά μου, αλλά εγώ προτιμώ το συγκεκριμένο. Δεν είναι και τρελός Gamer αλλά μερικά παιχνίδια απαιτούν καλό σύστημα και έχω το βλέμμα μου στο GTA V και Assassin's Creed IV: Black Flag.

Αυτά από την χρήση που κάνω.

Μια τελευταία ερώτηση, ΑΝ δεν σας κουράζω. Οι επεξεργαστές της τέταρτης γενιάς Intel είναι καλοί; Τους έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς;

Πάντως για τον Intel Core i5 4570 που σκοπεύω να πάρω φαίνεται να είναι καλός με βάση αυτό το YT review:

:)

Αν αυτη δεν ειναι τρελη απαιτηση τοτε ποια ειναι?? 

• Like 2
Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά είναι εποχές να δίνουμε μέχρι 700 και 800 για ένα pc??? Γιατί δεν διαλέγεται με amd?

@johnnyk1234

Άμα έχεις να προτείνεις κάποια αλλαγή στο hardware κάτω από 800€ απλά κάνε το και μην σχολιάζεις στο άκυρο.

Εφόσον αναφέρω μέχρι 800€ σημαίνει δεν υπάρχει πρόβλημα με την τιμή αυτή.

Δημοσ.

Παιδιά, η συγκεκριμένη μητρική είναι C2! :) (Πατήστε πάνω της να δείτε)

Όσο για την ψήκτρα μπορείτε να προτείνεται εσείς μία; Να μην είναι και πάρα πολύ ακριβή. Λιγότερο από 100
. (Αν γίνεται από Msystems)

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...