BloodDonor89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα, ενώ κατεβάζω από το torrent ακόμα και με 400kb/s το τηλέφωνο κάνει νερά, είτε δεν μπορούν να μας καλέσουν είτε κάνει κάτι περίεργους θορύβους είτε εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τηλ. Έχω σύνδεση hol με voip τηλεφωνία και router net faster iad. Τι μπορώ να κάνω; Κι ούτε μπορώ να κατεβάζω με 300 kb/s από την στιγμή που μπορώ να πιάσω τα 1,5mb/s πολλές φορές. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα, ενώ κατεβάζω από το torrent ακόμα και με 400kb/s το τηλέφωνο κάνει νερά, είτε δεν μπορούν να μας καλέσουν είτε κάνει κάτι περίεργους θορύβους είτε εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τηλ. Έχω σύνδεση hol με voip τηλεφωνία και router net faster iad. Τι μπορώ να κάνω; Κι ούτε μπορώ να κατεβάζω με 300 kb/s από την στιγμή που μπορώ να πιάσω τα 1,5mb/s πολλές φορές. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App δεν μπορεις να κανεις κατι εσυ.μιλα με hol.βλεπω να σου στελνουν αλλο ρουτερ.κανονικα υποτιθεται οτι εχει Priority το τηλεφωνο και οτι ειναι και σε αλλο vc ακριβως για αυτο το λογο.στο λεω επειδη εχω voip σε αλλο παροχο και οσο και ναπιταρω την γραμμη μιλαω κανονικα.απλα δεν στεκει.να το δουν για κανα firmware update κτλ. και ασχετο με το θεμα σου αλλα ζητα να σου κατεβασουν και το Margin στο 9 μπας και παιξεις και πιο στρωτα και πιο γρηγορα.
BloodDonor89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ναι θα ζητήσω, αλλά αν μου πουν δεν γίνεται και τέτοια; Το margin που έχω είναι up 14 down 11
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ναι θα ζητήσω, αλλά αν μου πουν δεν γίνεται και τέτοια; Το margin που έχω είναι up 14 down 11 δεν γινεται να σου πουν δεν γινεται αφου το εχουν κανει σε 100 ατομα.στην αρχη μονο δεν ειχαν ενημερωθει ολοι στο support Οποτε οι μισοι το εκαναν οι αλλοι ελεγαν δεν γινεται.πλεον το εχουν μαθει μαλλον ολοι..οποτε θα στο κανουν.απλα πρωτα μιλα για το θεμα της τηλεφωνιας και μετα οταν λυθει αυτο πες για το margin
BloodDonor89 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ωραία, ευχαριστώ πολύ, θα ενημερώσω αύριο μόλις θα έχω νέα. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 οκ απλα πες πρωτα για το τηλ και μετα για το margin>διοτι αμα πεις για το Margin και στο ριξουν μετα μπορει να σου πουν φταιει αυτο που δεν παιζει το τηλ.
BloodDonor89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Θα μου στείλουν νέο router. Και μάλιστα όταν μιλούσαμε μου λέει κατέβασε κάτι να δούμε, και έκανε όντως διακοπές. Είπα για το margin και μου λέει ότι η γραμμή μου είναι ήδη πολύ καλή κι από τις σταθερότατες που έχει δει, κι αν το κατεβάσει μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα με αποσύνδεσέις και γενικά θα είναι ασταθές, γιατί ήδη πιάνω μου λέει 1,5 downloading. Που είναι πολύ ψηλή ταχύτητα για adsl. Δεν ξέρω αν ισχύει. Ήταν πολύ εξυπηρέτηκος πάντως. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Θα μου στείλουν νέο router. Και μάλιστα όταν μιλούσαμε μου λέει κατέβασε κάτι να δούμε, και έκανε όντως διακοπές. Είπα για το margin και μου λέει ότι η γραμμή μου είναι ήδη πολύ καλή κι από τις σταθερότατες που έχει δει, κι αν το κατεβάσει μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα με αποσύνδεσέις και γενικά θα είναι ασταθές, γιατί ήδη πιάνω μου λέει 1,5 downloading. Που είναι πολύ ψηλή ταχύτητα για adsl. Δεν ξέρω αν ισχύει. Ήταν πολύ εξυπηρέτηκος πάντως. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App για να μην αυτοκτονησω με αυτα που λενε βραδιατικα ξαναπαρτους οταν ερθει το ρουτερ για να μην τους πριξεις παλι σημερα και ζητα 9αρι.ελεος να σου λενε οτι το 9 δεν ειναι σταθερο ειδικα στην δικια σου γραμμη.ισα που επειδη παιζεις πολυ καλα δεν θα εχεις θεμα με το 9 αρι.ενω αν ειχες χαλια γραμμη το 9 αρι ναι μπορει να ηταν ρισκο.δηλαδη εγω σε forthnet Που παιζω με 6 margin σημαινει οτι εχω προβλημα?εχω κλεισει και 20 ημερες χωρις αποσυνδεση.αχ τι ακουω θεε μου.
BloodDonor89 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τι να σου πω δεν ξέρω. Πάντως χθες από τις 12 το βράδυ δεν είχα ίντερνετ, μάλλον έκαναν εργασίες, και σήμερα είδα ότι το margin up ήταν στο 7 αντί για 14 που ήταν. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τι να σου πω δεν ξέρω. Πάντως χθες από τις 12 το βράδυ δεν είχα ίντερνετ, μάλλον έκαναν εργασίες, και σήμερα είδα ότι το margin up ήταν στο 7 αντί για 14 που ήταν. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App το 14 μου ειπες οτι ηταν στο Up οχι στο down.οποτε αυτο δεν θα αλλαξει κατι στο down σου.το 7 μαλλον ετυχε.τωρα κανονκα θα πρεπει να εχεις 11 και 11 Margin up/down εκτος ανεχεις πολυ καλη γραμμη και βλεπεις μεγαλυτερο Margin στο up.οταν θα σου αλλαξουν Profile θα δεις 9 down 11 up(στο Up ναι μπορει και λιγο παραπανω αν και σπανια) .παντα να κοιτας τα margin μετα απο Reboot το ρουτερ διοτι μπορει στο ενδιαμεσο θα αλλαξουν λιγο πανω κατω λογω χαλκου.+-1 στο margin ειναι φυσιολογικο
MasterX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 το 14 μου ειπες οτι ηταν στο Up οχι στο down.οποτε αυτο δεν θα αλλαξει κατι στο down σου.το 7 μαλλον ετυχε.τωρα κανονκα θα πρεπει να εχεις 11 και 11 Margin up/down εκτος ανεχεις πολυ καλη γραμμη και βλεπεις μεγαλυτερο Margin στο up.οταν θα σου αλλαξουν Profile θα δεις 9 down 11 up(στο Up ναι μπορει και λιγο παραπανω αν και σπανια) .παντα να κοιτας τα margin μετα απο Reboot το ρουτερ διοτι μπορει στο ενδιαμεσο θα αλλαξουν λιγο πανω κατω λογω χαλκου.+-1 στο margin ειναι φυσιολογικο τι ακριβως παιζει με αυτη την αλλαγη του Margin; εχω χρονια να ασχοληθω/τσεκαρω αυτες τις τιμες και δεν ξερω τι παιζει.. εκανε καποια αλαγη η HOL προσφατα και αν το ζητησουμε να αλλαξει κερδιζουμε κατι; εγω τωρα κατεβαζω με 1.5 MB/s και μπορει και να φτανω και 1.7
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 τι ακριβως παιζει με αυτη την αλλαγη του Margin; εχω χρονια να ασχοληθω/τσεκαρω αυτες τις τιμες και δεν ξερω τι παιζει.. εκανε καποια αλαγη η HOL προσφατα και αν το ζητησουμε να αλλαξει κερδιζουμε κατι; εγω τωρα κατεβαζω με 1.5 MB/s και μπορει και να φτανω και 1.7 αν σου κατεβασουν το Margin στο down θα κερδισεις σε ταχυτητα.αν εισαι στα 16 συγχρονισμενος ισως πας σε κανα 17 με 17,5.εκτος αν στο εχουν βαλει ηδη που το θεωρω δυσκολο διοτι ειπες οτι στο down εισαι 11.εκτος αν ετυχε να δειξει 11 και σε εχουν στο 9.αλλα για να σε εχουν στο 9 πρεπει να τους το ζητησεις εσυ.μονοι τους δεν το κανουν.οποτε στειλε email η παρε τηλ και ζητα 9 margin.και θα ανεβεις ακομα περισσοτερο σε ταχυτητα γιατι πρεπει να εισαι και πολυ κοντα στον οτε.
MasterX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 αν σου κατεβασουν το Margin στο down θα κερδισεις σε ταχυτητα.αν εισαι στα 16 συγχρονισμενος ισως πας σε κανα 17 με 17,5.εκτος αν στο εχουν βαλει ηδη που το θεωρω δυσκολο διοτι ειπες οτι στο down εισαι 11.εκτος αν ετυχε να δειξει 11 και σε εχουν στο 9.αλλα για να σε εχουν στο 9 πρεπει να τους το ζητησεις εσυ.μονοι τους δεν το κανουν.οποτε στειλε email η παρε τηλ και ζητα 9 margin.και θα ανεβεις ακομα περισσοτερο σε ταχυτητα γιατι πρεπει να εισαι και πολυ κοντα στον οτε. σχετικα κοντα ειμαι στο κτηριο του ΟΤΕ (επαρχια).. 5 λεπτα μετα ποδια.. το Google maps το βγαζει σαν διαδρομη (να κινηθεις απο δρομους) 450 μετρα.. οποτε λογικα σε ευθεια αποσταση πιο κοντα (αλλα φανταζομαι τα καλωδια του ΟΤΕ δεν πανε σε ευθεια γραμμη, αλλα κατω απο δρομους).. δεν ειπα οτι "στο down εισαι 11" εχω χρονια να κοιταξω αυτες τις τιμες και δεν ξερω σε τι επιπεδο ειναι
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 σχετικα κοντα ειμαι στο κτηριο του ΟΤΕ (επαρχια).. 5 λεπτα μετα ποδια.. το Google maps το βγαζει σαν διαδρομη (να κινηθεις απο δρομους) 450 μετρα.. οποτε λογικα σε ευθεια αποσταση πιο κοντα (αλλα φανταζομαι τα καλωδια του ΟΤΕ δεν πανε σε ευθεια γραμμη, αλλα κατω απο δρομους).. δεν ειπα οτι "στο down εισαι 11" εχω χρονια να κοιταξω αυτες τις τιμες και δεν ξερω σε τι επιπεδο ειναι σορρυ μπηκες σφηνα στο τοπικ και νομιζα οτι το εγραψες εσυ.αλλος το εγραψε.οποτε μπες μια μεσα στο ρουτερ και γραψε τα χαρακτηριστικα της γραμμης ακριβως να τα δουμε.και να δουμε αν εχεις 11 margin στο down.Καλο ειναι να τα κανεις copy paste αφου κανεις ενα Reboot το ρουτερ. ναι τα καλωδια πανε κατω απο δρομους περνανε απο καφαο οποτε τα 450 μετρα πχ μπορει να εναι 600-700.δεν ξερεις ακριβως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα