mik82 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αρα με το τελευταιο firmware η αναπαραγωγη ταινιων πλεον ειναι ενταξει... Αλλα θεματακια που μπορεις να επισημανεις υπαρχουν???
Dimmu_Borgir Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αρα με το τελευταιο firmware η αναπαραγωγη ταινιων πλεον ειναι ενταξει... Αλλα θεματακια που μπορεις να επισημανεις υπαρχουν??? δουλεύει μια χαρά το box...βέβαια δεν έχω δοκιμάσει streaming γιατί δεν έχω κάποιο NAS...αν και αναφέρουν ότι ούτε σε αυτό τον τομέα έχει πρόβλημα. για XBMC όμως από ότι διαβάζω, θέλει μόντα για να παίξει DTS 5.1 ... Εμένα με καλύπτει ο ΜΧ οπότε δεν ασχολήθηκα.
mik82 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 πολυ ωραια!!! Το τηλεχειρηστηριο λες δεν κανει τιποτα,,,εχεις δοκιμασει κανενα air mouse???
Dimmu_Borgir Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 πολυ ωραια!!! Το τηλεχειρηστηριο λες δεν κανει τιποτα,,,εχεις δοκιμασει κανενα air mouse??? airmouse όχι, ένα ασύρματο microsoft ποντίκι έχω το οποίο δουλεύει κανονικότατα και σκέφτομαι να πάρω ένα touch keyboard της logitech, το Κ400. Για airmouse θα πας αναγκαστικά σε minix airmouse, γιατί είναι τα πρώτα που φροντίζουν να δουλεύουν...
mik82 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Απο streaming τελικα καταφερες να βγαλεις συμπερασματα???
Dimmu_Borgir Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Απο streaming τελικα καταφερες να βγαλεις συμπερασματα??? Όχι δεν έχω NAS, locally βλέπω ταινίες...
hiores Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Έχω Minix X7 mini μαζί με το air mouse της minx to Neo A2 και δουλεύουνε άψογα. Θα σου πρότεινα όμως όταν το αγοράσεις να κάνεις αμέσως firmware update στην τελευταία έκδοση που βγάζει η εταιρία για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης στην τελευταία έκδοση μπορείς βρεις προ εγκατεστημένο το XBMC για να streamareis ταινίες, βίντεο, αγώνες και μουσικές. To XBMC αν και δουλεύει καλά τις πιο πολλές φορές, μερικές φορές σε κάποια videos λίγο ο ήχος αργεί σε σχέση με την εικόνα, άλλα το διορθώνεις εύκολα ρυθμίζοντας λίγο το audio offset. Όπως και να’χει η εταιρία βγάζει συνεχεία flmware updates για να μην υπάρχουν bugs & errors και μέχρι στιγμής έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Πιστέυω οτι για τα λεφτά του και τα Reviews του ειναι πολυ καλο TV Box, σιγουρα ένα απο τα καλυτερα που έχω δοκιμάσει. Μπορείς να το δεις και να το παραγγέλλεις με free μεταφορικά σε πολύ καλη τιμή από www.minya.gr. Ελπίζω να βοήθησα
pete_cy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τον συγκεκριμένο player τον έχω εδώ και 2 μήνες. Πλέον αναβαθμιζετε OTA και ειναι πολυ εύκολος στη χρήση. Έρχεται με προεγκατεστημενα το XBMC και το cloudtv τα οποία ειναι και τα δυο πολυ καλά. Το cloudtv ειναι συνδρομητικό με €5 και έχει πολυ καλό περιεχόμενο καναλιών. Απο την άλλη το xbmc ειναι πολυ σταθερό και σπάνια παγώνει (φυσικά αυτό εξαρτάται απο τον παροχέα και την ταχύτητα που έχεις). Το έχω φέρει απο UK μέσω ebay με air mouse A2 €160. Ειναι value for money, εκτός απο αυτό έχω και dune Hd ,όπως και mag250 αλλά το minix ειναι μακραν το καλύτερο.
gjp1000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 εχει καταφερει να δει κανεις υποτιτλους μεσω streaming απο pc στο local lan του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα