winterman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εδω και καμποσα χρόνια χρησιμοποιω τον firefox....βέβαια εκδοση με την έκδοση σάμπως έχει "βαρύνει " κοματάκι... Απο την άλλη ακούγονται τα καλύτερα για τον chrome.... Αξίζει τον κόπο....? και τελικά ποιος είναι καλύτερος εκ των δυο
Demon Lord Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω chrome σαν default και explorer για αναπληρωματικό
giorgos1966 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω chrome σαν default και explorer για αναπληρωματικό Το ιδιο και εγω.Ο firefox κανει πολλα νουμερα......
Gtr34 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Firefox Γιατι: Εχει σοβαρα addons που λειτουργουν χωρις περιορισμους Ευελιξια σε μεγαλο βαθμο , μπορεις να τον φερεις ευκολα στα μετρα σου . Καταναλωνει λιγοτερους πορους Δεν ειναι τσιφλικι της google Μεγαλυτερη ασφαλεια οσο αφορα την αποθηκευση κωδικων.
chillbill Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Firefox κι εγώ, αν και τελευταία ο Internet Explorer 64bit όσο δοκίμασα σαν να πηγαίνει αρκετά καλά! Πάντως ο chrome σε διάφορα site δε μου'παιζε και μου'βγαζε άλλα για άλλα (τα μενού σε άλλο σημείο από το κανονικό, κάτι drop-lists ανοιχτές μόνιμα κι άλλα ωραία)
winterman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασα και τον περιβόητο chrome τελικα..... Κλάσματα δευτερολέπτου πιο γρήγορος....αλλά καταναλώνει περισσότερη ram... Μόνο στο άνοιγμα..η ram χτυπάει 38 39% για πλάκα, ενω me firefox γύρω στο 31 με 32
PC_MAGAS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Προσωπικά προτιμώ τον firefox λόγο ότι είναι OpenSource. Αλλά οι τελευταίοι άμα δεν έχει καλή υποστήριξη γραφικών σε linux κολλάνε. (Νομίζω ότι φταίει το ότι χρησιμοποιούν OpenCL)
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ο Firefox ειναι κομματακι αργος σε σχεση με τον Chrome,ο οποιος ειναι ενας browser που μπορεις να τον φερεις πιο ευκολα στα μετρα σου.Παρ' ολα αυτα εγω εχω default τον Site: Iron που οπτικα ειναι σαν να εχεις Chrome αλλα στη πραξη ειναι πολυ καλυτερος,ταχυτατος και δεν κολλαει πουθενα
ntg1980 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Firefox Γιατι: Δεν ειναι τσιφλικι της google Για κάνε μου ανάλυση τι ακριβώς σημαίνει "τσιφλίκι της google"? Και λύσε μου και μια απορία... εύλογη. Σαν μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο χρησιμοποιείς "bing"? Δε μπαίνεις ποτέ στο google?
Gtr34 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Για κάνε μου ανάλυση τι ακριβώς σημαίνει "τσιφλίκι της google"? Και λύσε μου και μια απορία... εύλογη. Σαν μηχανή αναζήτησης στο διαδίκτυο χρησιμοποιείς "bing"? Δε μπαίνεις ποτέ στο google? Ως μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιώ duckduckgo https://duckduckgo.com/
ntg1980 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ωραίος!Και τι σημαίνει "τσιφλίκι της google" ?
Gtr34 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ωραίος! Και τι σημαίνει "τσιφλίκι της google" ? Ο chrome είναι προϊόν της Google που τον χρησιμοποιεί ως μέσο άντλησης πληροφοριών από τους χρήστες πληροφορίες που έχουν να κάνουν με τις προτιμήσεις μας, τα ενδιαφέροντα μας και άλλα προσωπικά στοιχειά με απώτερο σκοπό τις στοχευμένες διαφημίσεις(και όχι μόνο) και όλα αυτά για το κέρδος. Σίγουρα και οι άλλοι που προσφέρουν αντίστοιχες υπηρεσίες δεν είναι αθώοι, αλλά στους άλλους έχω μεγαλύτερη ευελιξία και μπορώ να περιορίσω σημαντικά αυτό που περιέγραψα παραπάνω , γιατί με ενοχλεί το γεγονός ότι ξέρω ότι κάποιος κατασκοπεύει την καθημερινότητα μου και θησαυρίζει από αυτό . 1
ntg1980 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχεις άδικο, απλά δε μου φαίνεται ότι κάποια απ'αυτές τις μεγάλες εταιρίες είναι αθώα (κι ας μην είναι υπηρεσία... μπορεί να λέγεται microsoft). Τέλος πάντων, ήθελα απλά να διαβάσω τι εννοείς & τουλάχιστον εσύ έχεις (σε σχέση με άλλους) άποψη που μπορείς να τεκμηριώσεις.
KilliK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εδω και καμποσα χρόνια χρησιμοποιω τον firefox....βέβαια εκδοση με την έκδοση σάμπως έχει "βαρύνει " κοματάκι... λογικο ειναι να εχει βαρυνει, αφου χρησιμοποιεις το ιδιο προφιλ επι καμποσα χρονια. κανε reset το προφιλ του για να δεις πως θα ελαφρυνει. οδηγιες εδω: https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems παλια bookmarks και passwords θα στα κρατησει. ο chrome ειναι πιο βαρυς στη χρηση resources, λογω της multi-process αρχιτεκτονικης του.
rfc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Ολοι καλοι ειναι, τους χρησιμοποιω ολους ακομη και τον ie10 που οντως γ@μ@ει. Σαν default εχω chrome παντως..... και οχι την τελευταια εκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα