Bimmermeister Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας,θέλω να αγοράσω ένα tablet από το συγκεκριμένο μαγαζί γιατί έχω ακούσει ότι είναι αξιόπιστο.Το ερώτημα είναι τι γίνεται με το τελεωνείο?Αν επιλέξω Free Shiping θα πληρώσω τελωνείο?Κάποιος είπε ότι μόνο μέσω EMS δεν πληρώνεις τελωνείο...τελικά τι ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εαν βαλεις EMS τοτε εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πληρωσεις τελωνειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Διαλεξε singapore post και κατα 99% δεν θα εχεις κανενα θεμα με το τελωνειο. Ζητα τους και δωρα πριν κανεις την αγορα ολο και κατι δινουν αν τους πιεσεις και εχει και 3% εκπτωση αν κανεις like στο φατσοβιβλιο νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Θέλω ένα ταμπλετ 7-8 ίντσες, το πολύ μέχρι 90-100ευρώ. Αλλά να έχει καλή οθόνη να είναι αξιόπιστο και στιβαρή κατασκευή . Πιο μου προτεινετε. Μακρια απο Ems αν δεν θες να πληρωσεις τελωνειο,. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2013 από chios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα