ermis01 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 (Δεν ήξερα που ακριβώς να ανοίξω το θέμα, αν το έχω σε λαθος κατηγορία ας μεταφερθει)Εχω το εξης πρόβλημα στα Windows 7 (δεν το ειχα σε προηγούμενες εκδοσεις).Στο σκληρό μου δισκο, εκεί που έχω αποθηκευμένη την μουσική μου, μέσα στους φακέλους που έχω τα mp3 μου κατεβάζει/δημιουργεί αυτόματα αρχεια τύπου :Album_Art_{1A2B3C4D-ABCD-5678-9ABC-0A1B2C3D4E5F}_Large.jpgAlbum_Art_{1A2B3C4D-ABCD-5678-9ABC-0A1B2C3D4E5F}_Small.jpgAlbumArtSmall.jpgΨαχνοντας στο google βρηκα αναφορές που λενε ότι ευθυνεται ο WMP12 αλλά ακόμα δεν έχω καταφερει να το σταματησω.Ξετίκαρα την επιλογη "Retrieve additional information from the internet", μπλοκαρα τον WMP με το firewall αλλά συνεχίζει και μου κατεβάζει αυτα τα jpg.Κάποια ιδέα;;
jim_p Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μηπως τα παιζεις και με καποιο αλλο προγραμμα και κανει και εκεινο retrieving ανενοχλητο? Πχ το foobar2000 εδω κανει κανονικα, αλλα του το εχω κοψει.
ermis01 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μηπως τα παιζεις και με καποιο αλλο προγραμμα και κανει και εκεινο retrieving ανενοχλητο? Πχ το foobar2000 εδω κανει κανονικα, αλλα του το εχω κοψει. 99% παιζω με winamp αλλά μία στο τοσο χρησιμοποιώ κ foobar. Ποια ρυθμιση πειράζεις;
ntg1980 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δυστυχώς αυτό είναι ένα πρόβλημα που παρατηρείται στα Windows 7 με τον wmp12 (δε συμβαίνει σε όλους, αλλά συμβαίνει). Το είχα κι εγώ κάποτε, κι όσο κι αν έψαξα, δε βρήκα το λόγο που συμβαίνει. Είχα ξετσεκάρει τότε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αλλά συνέχιζε να συμβαίνει! Έβλεπα ξαφνικά album art στα mp3.Ενδεχομένως να μην έχει καν σχέση με τον wmp12 αλλά με το media center των 7, μπορεί κιόλας να υπάρχει κάποιο database που το κάνει αυτόματα και δεν ευθύνεται κανένας player. Αν μάλιστα στις πληροφορίες των αρχείων σου έχεις λάθος album περασμένο, θα σου περάσει φωτογραφία από λάθος album.Παρόλα αυτά... υπάρχει μια λύση λίγο χρονοβόρα, αλλά αν θέλεις να τα'χεις όλα σε απόλυτη τάξη, είναι η μοναδική λύση που βρήκα τουλάχιστον εγώ. Πέρα απ'το ότι διορθώνεις το κάθε mp3 σου ώστε να έχει σωστές πληροφορίες, στη συνέχεια περνάς το album art που θέλεις εσύ με το itunes (εγώ το χρησιμοποιώ ως βασικό player). Αυτό "ενσωματώνεται πλέον στο ίδιο το mp3" και δε περνάει απλώς εικονικά πάνω του, όπως στη περίπτωση σου!Τι θέλω να πω... Αν αντιγράψεις τα αρχεία όπως έχουν σε άλλον σκληρό ή υπολογιστή, τα αρχεία αυτά δε θα σου εμφανίσουν τις εικόνες που σου εμφανίζουν τώρα. Αν όμως περάσεις τα album art με itunes, θα είναι πλέον μόνιμα ενσωματωμένα! Σημασία έχει να'χεις αλλάξει τις λεπτομέρειες του mp3 (αυτό μπορείς να το κάνεις με το itunes αν βαριέσαι να κάνεις δεξί κλικ-ιδιότητες κλπ στο ίδιο το αρχείο), επειδή το itunes ό,τι κι αν αλλάξεις στο mp3 την ώρα που παίζει, σου ενημερώνει αυτόματα και το αρχείο του (ο windows media player αυτό δε το κάνει).Μ'αυτόν τον τρόπο έχοντας εισάγει εσύ πιο πριν το album art, τα mp3 αυτά ΔΕΝ ξαναλλάζουν, επειδή ό,τι κι αν είναι αυτό που ψάχνει και τ'αλλάζει αυτόματα, βλέπει πως είναι ήδη ενημερωμένα τα αρχεία και δεν τα πειράζει!Βασικό όμως αυτό που γράφω τώρα και πρόσεξε το...Αν έχεις κατεβάσει τα mp3 σου απ'το internet, είναι όλα καλά.Αν όμως τα έχεις περάσει από CD και τα'χεις μετατρέψει σε mp3, ό,τι κι αν αλλάξεις, αν ξαναβάλεις το CD στον υπολογιστή σου και είσαι συνδεμένος στο διαδίκτυο, θα σου τ'αλλάξει πάλι όλα αυτόματα, μάλιστα παίζει κιόλας να στα μεταφέρει σε άλλους φακέλους από αυτούς που έχεις και σε άλλη θέση (την έχω πατήσει έτσι)! Τα windows το κάνουν κατά βούληση αυτό. Ευτυχώς ό,τι κι αν συμβεί, οι εικόνες που έχεις περάσει στα mp3 δεν αλλάζουν!Άρα CD που τα'χεις περάσει μέσα και έχεις αλλάξει πληροφορίες album κλπ, καλύτερα να αποφεύγεις να τα ξαναβάζεις στον ίδιο υπολογιστή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα