Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι τις επόμενες μέρες να αγοράσω έναν Η/Υ.

Θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για gaming.

Overclock ίσως κάνω στην κάρτα γραφικών.

Τα πόσο που διαθέτω είναι περίπου 550€ χωρίς RAM, OS, οθόνη και περιφερικά.

Η σύνθεση που έχω κάνει είναι η παρακάτω. 

CPU:Link.png Site: AMD FX Series FX-6300

GPU:Link.png Site: PowerColor Radeon HD 7970 OC

HDD:Link.png Site: Seagate 500GB

CASE:Link.png Site: Sharkoon VS3-S

PSU:Link.png Site: CoolerMaster B700 Black Non-Modular 700 Watt

Έχω παραγγείλει αυτές τις μνήμες:Link.png Site: Kingston 8GB 1600MHz

Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε μια μητρική στα 70-80€.  

Τέλος έχει αγοράσει κανείς απ'το συγκεκριμένο κατάστημα(Mindfactory); Ο μόνος τρόπος πληρωμής είναι η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό;

Πόσο είναι περίπου τα μεταφορικά και τη γίνεται με την εγγύηση γιατί δεν βλέπω να αναφέρεται κάτι.

Δημοσ.

το midnfactory σε χρεωνει 30Ε για καθε πακετο (ενα πακετο μπορει, και λογικα ειναι ολη η παραγγελια σου)

Επισεις το κουτι θα σου ελεγα να το αλλαξεις γιατι ειναι για κλαματα!

Δεν ειναι καλο να εχεις τοσο ακριβα parts και να τα φιλοξενει ενα πλαστικο κουτακι τις πλακας...θα εχεις θεματα με χωρο,καλωδια,airflow,

θορυβο κλπ.

Επισεις και το psu ειναι μετριας κατηγοριας θα σου ελεγα να δεις κατι απο corsair,XFX,enermax,seasonic,antec

Μην ξεχνας οτι το psu ειναι απο τα σημαντικοτερα parts σ ενα build!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. @khetzal ποιο κουτί θα πρότεινες; (Δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση).

Έχεις αγοράσει πότε από κάποιο παρόμοιο κατάστημα;

Επίσης το Corsair GS Series 600W θα είναι εντάξει;

Δημοσ.

το midnfactory σε χρεωνει 30Ε για καθε πακετο (ενα πακετο μπορει, και λογικα ειναι ολη η παραγγελια σου)

Επισεις το κουτι θα σου ελεγα να το αλλαξεις γιατι ειναι για κλαματα!

Δεν ειναι καλο να εχεις τοσο ακριβα parts και να τα φιλοξενει ενα πλαστικο κουτακι τις πλακας...θα εχεις θεματα με χωρο,καλωδια,airflow,

θορυβο κλπ.

Επισεις και το psu ειναι μετριας κατηγοριας θα σου ελεγα να δεις κατι απο corsair,XFX,enermax,seasonic,antec

Μην ξεχνας οτι το psu ειναι απο τα σημαντικοτερα parts σ ενα build!

Ετσι ακριβως και επισης δωσε 9 ευρο παραπανω και πηγαινε σε 1Tb αντι για 500gb http://www.mindfactory.de/product_info.php/1000GB-WD-Blue-WD10EZEX-64MB-3-5Zoll--8-9cm--SATA-6Gb-s_806194.html.

Σε τροφοδοτικα πηγαινε σε http://www.mindfactory.de/product_info.php/650-Watt-XFX-Pro-Core-Edition-Non-Modular-80--Bronze_681498.html στα λεφτα αυτα.

Για κουτι θα ελεγα κατι σε Corsair 200r,300r.

• Like 1
Δημοσ.

+1 σ οτι ειπαν @Fulgore1 k @millenium

Εγω οπως ειδες εχω το r300 αλλα και το 200 ειναι πολυ καλο(σχεδον ιδια)!

Ηταν ν αγορασω απο mindfactory ολο το set up τις υπογραφης αλλα τελικα το πηρα απο vision studio

Το μονο που ισως σε δυσκολεψει να ειναι σε περιπτωση RMA αν θα πρεπει 1α να επικοινωνησεις με Γερμανια και μετα με την  ετιαρια για καποιο απο τα parts.

Οσο για τα watt αν πας σε καποιο απο τα psu που σου προτειναμε δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα και θα εχει και "χωρο" για OC οποτε μην φοβασε!

Δημοσ.

Δηλαδή να προτιμήσω Link.png Site: αυτό  το τροφοδοτικό και HDD 1000GB. Ποια μητρική θα μου προτείνατε;

Με την εγγύηση τη γίνεται και επίσης υπάρχει κάποιο παρόμοιο κατάστημα που να έχει παραγγείλει κάποιος.

EDIT:Link.png Site: αυτό το κουτί πως σας φαίνεται;

Δημοσ.

Ναι αυτό το τροφοδοτικό.Μητρική δες και την Asus M5A97 EVO R2.0.

Δες το link που έδωσα πιο πάνω για το κατάστημα.Κουτί μπορείς να βρεις καλύτερο.

Δημοσ.

Βρήκα και Link.png Site: αυτό το κουτί αλλά ίσως αργήσω λίγο να κάνω την παραγγελία και επειδή είμαι μπερδεμένος για το αν θα επιλέξω την 7970 η κάποια R9 και επίσης έχει ανέβει λίγο το κόστος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...