Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα σταθερο που θελω να το χρησιμοποιησω για να βλεπω εργα μονο απο stream blogs. Το θεμα ειναι οτι αν και εχει p4 στα 2,66 πηγαινει σαν κανα pc του 1998. Για να ανοιξει το file explorer κανει 20 δευτερολεπτα. Η μνημη του ομως ειναι 1gb και μου λειπουν και μερικα drivers. Μπορει ολη η καθυστερηση να ειναι θεμα μνημης?

Επειδη δεν μπορω να βρω drivers σκεφτομαι να του περασω τα win7 (τωρα εχει xp). Θα τα σηκωσει? Επισης υπαρχει προγραμμα 100% free (χωρις να σου λεει μετα οτι πρεπει να αναβαθμισεις σε pro κλπ) που να βρισκει drivers ή τουλαχιστον το μοντελο της καθε συσκευης ωστε να βρω drivers?

Δημοσ.

Παρε γνωμες και στο αν αξιζει να βαλεις SSD.

Μπορεις με 35-40 ευρω να βαλεις εναν 30αρη και να εχεις τα Windows 7 εκει (εφοσον παρηγγειλες μνημη).

Θα στο προτεινα αλλα επειδη δεν εχω δει στην πραξη αν βοηθαει σε τοσο παλιο μηχανημα ας πει εδω καποιος που ξερει.

Δημοσ.

Ε, είναι παλιά τεχνολογία και θα είναι αργός ο δίσκος αν έχεις μάθει στους sata(καλά αν ξέρεις μόνο ssd δεν το συζητάω)

Αν ανοίγεις file explorer σε φάκελο με πολλά αρχεία είναι λογικό το 20"

Δημοσ.

Σχετικα με το δισκο, τι εννοειτε σε τι κατασταση? Απο θεμα αρχειων? Μονο windows εχει μετα απο φορματ.

Σημερα εβαλα την μνημη. Λιιιιγο πιο γρηγορα πηγαινε αλλα και παλι πολυ αργος.

Δημοσ.

Φιλε μου μην περιμενεις και πολλα.Καλυτερα δωστο και παρε κανα κουτακι μεταχειρισμενο dual core να κανεις την δουλεια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...