Προς το περιεχόμενο

Iphone απο ebay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εχω παρει δυο Iphone απο ebay απο Αμερική !

Το τελωνειο αν στο στειλει με USPS απλα ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ !

Βρες καλό seller με unlock συσκευη και τσιμπησέ το.

Το να σε εξαπατήσουν μεσω ebay ξεχασέ το επίσης ! πιο εύκολα σε πατάει αυτοκίνητο στον δρομο .

Οτι στραβεί και να παίξει μιλας με τον seller αν σε γράφει και δεν απανταει αμέσως μηνυμα στο resollution center του ebay  και dispute μεσω paypal αν δεν απαντησει εντως 2 ημερων στο ebay ο πωλητης θα σου δωσει το ιδιο το ebay τα λεφτα σου πισω !

Προχώρα άφοβα

Εγω πήρα used iphone 4 16gb πριν εναμιση χρονο 220 ευρω και σκεψου τα μεταφορικα ειχαν 40 ευρω οποτε το κινητο το πουλησε 180 ευρω οταν εδω ελλαδα ολοι τα εδιναν 280-320

Και δεν πληρωσες τελωνειο??? Δηλαδη αν μου το στειλει με USPS δεν πληρωνω τελωνειο?

Δημοσ.

Οχι δεν πληρωσα τελωνειο ουτε στις αλλες χιλιαδες αγορες που εχω κανει απο αμερικη με USPS , fedex ή UPS εχεις 100% τελωνειο .
Οχι δεν περασε με USPS και μαλιστα το express με κανονικο τιμολογιο απ εξω και τιμη !Ψωνιζω συνεχεια απο Αμερικη ειδη μοντελισμου(κουτες τεραστιες με μεγαλα ποσά) , ειδη αυτοκινητου, ειδη motocross, gadget κλπ !
Βρες μια καλη ευκαιρια , ενα καλο πωλητη και τσιμπα το! Αν παρεις Iphone 5/5s/5c προσεξε τι δικτυο θα διαλεξεις

Δημοσ.

Οχι δεν πληρωσα τελωνειο ουτε στις αλλες χιλιαδες αγορες που εχω κανει απο αμερικη με USPS , fedex ή UPS εχεις 100% τελωνειο .

Οχι δεν περασε με USPS και μαλιστα το express με κανονικο τιμολογιο απ εξω και τιμη !Ψωνιζω συνεχεια απο Αμερικη ειδη μοντελισμου(κουτες τεραστιες με μεγαλα ποσά) , ειδη αυτοκινητου, ειδη motocross, gadget κλπ !

Βρες μια καλη ευκαιρια , ενα καλο πωλητη και τσιμπα το! Αν παρεις Iphone 5/5s/5c προσεξε τι δικτυο θα διαλεξεις

Για πες τι δικτυο πρεπει να διαλεξω? Για iphone 5 ξερω πρεπει να παρω Α1429 unlocked σωστα? Με σωνεις!! Εισαι οντως The_Winner!!! χαχαχαχα

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα τι δικτυο πρεπει να διαλεξεις δεν εχω ασχοληθει με Iphone 5/5s/5c στο iphonehellas.gr αν ψαξεις σίγορα καπου θα λεει πιο δικτυο πρεπει να παρεις απο αμερικη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω πάρει και εγώ παλιά το ΠΡΩΤΟ iphone και ήταν μια χαρά, απλά ήθελε unlock. Φυσικά το έκανα μόνος μου και όλα κομπλέ, το πήρα τότε 320 ευρώ ενώ Ελλάδα δεν υπήρχε καν (στην Ελλάδα αν θυμάστε το πρώτο που ήρθε ήταν το 3G).

Μετά πήγα σε 3GS, το οποίο μου ήρθε κ αυτό από Αμερική και όλα κομπλέ.

Το πρώτο iphone ήταν κουτάτο σφραγισμένο, το 3GS επειδή με είχαν τρομοκρατήσει κάποιοι εδώ του είπα του seller να μου βάλει μέσα ΜΟΝΟ τη συσκευή και ούτε καν καλώδιο.

Και στις 2 περιπτώσεις όλα οκ και γλίτωσα πολλά λεφτά, συνεπώς σου το προτείνω κ εγώ. 

• Like 1
Δημοσ.

Εχω πάρει και εγώ παλιά το ΠΡΩΤΟ iphone και ήταν μια χαρά, απλά ήθελε unlock. Φυσικά το έκανα μόνος μου και όλα κομπλέ, το πήρα τότε 320 ευρώ ενώ Ελλάδα δεν υπήρχε καν (στην Ελλάδα αν θυμάστε το πρώτο που ήρθε ήταν το 3G).

Μετά πήγα σε 3GS, το οποίο μου ήρθε κ αυτό από Αμερική και όλα κομπλέ.

Το πρώτο iphone ήταν κουτάτο σφραγισμένο, το 3GS επειδή με είχαν τρομοκρατήσει κάποιοι εδώ του είπα του seller να μου βάλει μέσα ΜΟΝΟ τη συσκευή και ούτε καν καλώδιο.

Και στις 2 περιπτώσεις όλα οκ και γλίτωσα πολλά λεφτά, συνεπώς σου το προτείνω κ εγώ. 

Τωρα γραφει ομως στο ebay ποσα θα πληρωσεις τελωνειο οποτε μαλλον δεν το γλιτωνεις εστω και λιγα!

Δημοσ.

Τωρα για το οτιδηποτε απο Αμερικη σου υπολογιζει αυτοματα το τελωνειο. Αυτο βεβαια συνηθως ειναι καλυτερο, γιατι το ποσο αυτο ειναι πολυ μικροτερο απο αυτο που θα πληρωνες αν στο εστελνε απλα και το σταματουσε το τελωνειο εδω για εκτελωνισμο. Θα πληρωνες 2πλασια και 3πλασια το ποσο που σε χρεωνει τωρα.

Δημοσ.

Τωρα για το οτιδηποτε απο Αμερικη σου υπολογιζει αυτοματα το τελωνειο. Αυτο βεβαια συνηθως ειναι καλυτερο, γιατι το ποσο αυτο ειναι πολυ μικροτερο απο αυτο που θα πληρωνες αν στο εστελνε απλα και το σταματουσε το τελωνειο εδω για εκτελωνισμο. Θα πληρωνες 2πλασια και 3πλασια το ποσο που σε χρεωνει τωρα.

Πληρωνεις ακριβως οτι γραφει η υπαρχει περιπτωση να σου ερθει παραπανω η λιγοτερο?

Δημοσ.

Οχι, πληρωνεις τα ποσα που βλεπεις, δηλαδη τιμη αντικειμενο + shipping + handling cost

Τα πληρωνεις σαν συνολο με το paypal σου, και σου ερχεται σπιτι εκτελωνισμενο, με UPS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...