Προς το περιεχόμενο

Iphone απο ebay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Να εμπιστευτω να παρω Iphone απο ebay Αμερικης η καλυτερα Αγγλιας (για να γλυτωσω τελωνειο)  η θα μου στειλουν καμια κινεζια και μετα θα τρεχω μετα και αντε να τον βρεις! Εχει παρει κανεις?

Δημοσ.

Δεν σου προτείνω να πάρεις iphone απο ebay!!!!! Μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα που να μην το λένε και μετά αντε πανε να βγάλεις ακρη.Να ο ξαδελφός μου έτσι την πάτησε.Πήρε iphone απο ebay ( χωρα δεν θυμάμαι ) και του παρπυσίασε πρόβλημα με το speaker.Σου προτείνω να μην το πάερεις απο ebay!!!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Να εμπιστευτω να παρω Iphone απο ebay Αμερικης η καλυτερα Αγγλιας (για να γλυτωσω τελωνειο)  η θα μου στειλουν καμια κινεζια και μετα θα τρεχω μετα και αντε να τον βρεις! Εχει παρει κανεις?

από Αμερική έκτος του ότι θα παίξει τελωνείο..ή τουλάχιστον θα το ρισκάρεις...δεν ξέρεις και ποιο μοντέλο είναι συμβατό με το LTE/4G Eλλάδα

Αν τελικά κάνεις την κίνηση καλύτερα από το αγγλικό και μονό από "έμπιστους"πωλητές με κάλο feedback

Δημοσ.

Μετα την παρουσιαση του προβληματος δεν επικοινωνησε με τον πωλητη να του πει οτι του εστειλε ελαττωματικο?

Μηπως ο πωλητης αυτος δεν ειναι καλο feedback?

Δημοσ.

Απο όσο μου είπε ο ίδιος ο πωλητής είχε 88 % feedback.Ναι προσπάθησε να επικοινωνίσει μαζί με το πωλητή αλλα χωρίς αποτέλεσμα!

Δημοσ.

από Αμερική έκτος του ότι θα παίξει τελωνείο..ή τουλάχιστον θα το ρισκάρεις...δεν ξέρεις και ποιο μοντέλο είναι συμβατό με το LTE/4G Eλλάδα

Αν τελικά κάνεις την κίνηση καλύτερα από το αγγλικό και μονό από "έμπιστους"πωλητές με κάλο feedback

Ξερω ποιο μοντελο θελω για να είναι συμβατό με το LTE/4G Eλλάδα. Το τελωνειο ειναι ρισκο οντως οπως επισης μην μου στειλουν καμια μουφα!

Απο όσο μου είπε ο ίδιος ο πωλητής είχε 88 % feedback.Ναι προσπάθησε να επικοινωνίσει μαζί με το πωλητή αλλα χωρίς αποτέλεσμα!

Βασικα καλο ειναι να μην αγοραζεις με κατω απο 99% feedback.

Δημοσ.

Ξερω ποιο μοντελο θελω για να είναι συμβατό με το LTE/4G Eλλάδα. Το τελωνειο ειναι ρισκο οντως οπως επισης μην μου στειλουν καμια μουφα!

Βασικα καλο ειναι να μην αγοραζεις με κατω απο 99% feedback.

θα συμφωνήσω 

Δημοσ.

Ναι εγώ συμφωνώ αλλα και ο user με 99% feedback μπορεί να είναι απαταιώνας!!  Ανεξάρτητα αμα έχει high feedback

Οντως???? Εχετε ακουσει ποτε κατι τετοιο?

Δημοσ.

Τώρα αμα έχει ακουστεί κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω αλλα που ξές.Μην ξεχνάς την περιπτωση της ψεύτικης συσκευης ( μούφα )

Δημοσ.

Οντως???? Εχετε ακουσει ποτε κατι τετοιο?

έκτος από το feedback κοιτάς βέβαια και αν έχει κάνει άλλες παρόμοιες πωλησεις

υπάρχουν αρκετά αγιολόγοι πωλητές και βέβαια και πολλοί απατεωνες

θέλει προσοχή αυτό είναι σίγουρο 

Δημοσ.

έκτος από το feedback κοιτάς βέβαια και αν έχει κάνει άλλες παρόμοιες πωλησεις

υπάρχουν αρκετά αγιολόγοι πωλητές και βέβαια και πολλοί απατεωνες

θέλει προσοχή αυτό είναι σίγουρο 

Θελει ψαξιμο οντως αλλα το θεμα ειναι αξιζει το ρισκο???

Δημοσ.

Θελει ψαξιμο οντως αλλα το θεμα ειναι αξιζει το ρισκο???

Δεν θα μπορούσα να δώσω μια σίγουρη απάντηση μιας και καταλαβαίνω τι εννοείς

Μπορώ μόνο να μιλήσω από προσωπικές εμπειρίες που μέχρι στιγμής όλες ήταν άριστες ( ευτυχώς!)

Δημοσ.

Λεω να το ρισκαρω παιδια εχει ειναι τρελες οι διαφορες στην τιμη! Θα βρω καποιον με 99-100% feedback και θα δω και τι πωλησεις εχει κανει! Ε αμα ειμαι τοσο ατυχος τι να πω!!

Δημοσ.

Εγω εχω παρει δυο Iphone απο ebay απο Αμερική !
Το τελωνειο αν στο στειλει με USPS απλα ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ !
Βρες καλό seller με unlock συσκευη και τσιμπησέ το.
Το να σε εξαπατήσουν μεσω ebay ξεχασέ το επίσης ! πιο εύκολα σε πατάει αυτοκίνητο στον δρομο .
Οτι στραβεί και να παίξει μιλας με τον seller αν σε γράφει και δεν απανταει αμέσως μηνυμα στο resollution center του ebay  και dispute μεσω paypal αν δεν απαντησει εντως 2 ημερων στο ebay ο πωλητης θα σου δωσει το ιδιο το ebay τα λεφτα σου πισω !
Προχώρα άφοβα
Εγω πήρα used iphone 4 16gb πριν εναμιση χρονο 220 ευρω και σκεψου τα μεταφορικα ειχαν 40 ευρω οποτε το κινητο το πουλησε 180 ευρω οταν εδω ελλαδα ολοι τα εδιναν 280-320

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...