tralalo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Τι μουσική ακούτε κι τι μου προτείνετε να ακούσω? Ας ξεκινήσω εγώ Ακούω μέταλ μουσική, μου αρέσουν πολύ τα soundtrack θρίλερ κι γενικώς "τρομακτικά" παιχνίδια, επίσης μου αρέσουν κι τα ήρεμα τραγούδια π.χ αυτό. Αν κάποιος ξέρει κάνα καλό "μελαγχολικό" (η τέλος πάντων τέτοιο είδος) είδος μουσική π.χ αυτό ή αυτό ας μου πει επειδή με ενδιαφέρει πολύ! Ενδιαφέρομαι να μάθω καινούρια τραγούδια όπως το 1ο που είπα (black flag soundtrack) ας μου πει καθώς είναι τα μόνα που θέλω βοήθεια, αφού ξέρω τι -τελικά- μου αρέσει απο την μέταλ. Α! Ναι...Ξέρει κανείς πως λέγεται το κομμάτι από το 2:08 σε αυτό το τραγούδι (που προανέφερα). Αγαπημένες μπάντες Slipknot Blind Guardian BfmV κι πολλές μπάντες ακόμα που δεν θυμάμαι... Εσείς? Τι είδος σας αρέσει? Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2013 από tralalo
leepap Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Για να καταλάβω, ακούς μέταλ, όλα τα είδη, άλλα δεν σου αρέσει το μέταλ παρά μόνο τα ήρεμα τραγούδια με κιθάρα !!! Αγαπάς τα ήρεμα τραγούδια με κιθάρα, αλλά αγαπημένη μπάντα σου είναι οι Slipknot !!! Με μπέρδεψες λιγάκι !!! 2
tralalo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δεν ακούω μόνο ένα είδος μουσικής Προτιμώ πιο πολύ μέταλ εκτός από το είδος των π.χ Rotting Christ Μου αρέσει επίσης η χαλαρή μουσική κι τα soundtrack θρίλερ (τα οποία θέλω να μου προτείνετε) Σε κάλυψα ? Υ/Γ διάβασα το -δικό μου- τόπικ κι δεν κατάλαβα ούτε εγώ, οπότε θα το διορθώσω λιγάκι 1
noob Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/100999-%CF%84%CE%AF-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5/
8-bitMUSIC Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Dubstep,chiptune,trance,electro,house kai techno Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα