TheGamer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 fifa 14 ultimate team με πεταει στο κεντρικο μενου μετα το τελος ενος αγωνα και εμφανιζε ενα μηνυμα που λεει οτι εχασε τη συνδεση με τους servers του ultimate team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 ειναι αγορασμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGamer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ναι ειναι αγορασμενο Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2013 από TheGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 ακριβός το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ , κ μέσα στο ματσ πολλές φορές κάνει DC.....( φυσικά χωρίς να πέφτει η γραμμή ) αν διαβάσεις στο official forum θα δεις οτι ειναι πολλά τα άτομα με το ιδιο πρόβλημα , θέλω να φαντάζομαι θα κάνουν fix στο νέο patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGamer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 και ποτε θα βγει το επομενο patch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGamer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 υπαρχει περιπτωση να ειναι προβλημα του router? εχω το alcatel cellpipe και εχω ακουσει οτι ειναι πολυ προβληματικο αυτο το λεω επειδη σε ολους τους φιλους το ultimate team και το fifa γενικα παιζουν κανονικα και επισης ειχα και προβληματα με pes 2013 online αγορασμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα