Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα,Φιλος σκοπευει να κανει αναβαθμηση mobo-cpu,και εχει καταληξει σε Ι5 4670κ-Giga z87 D3h. Οι Ram που εχει τωρα ειναι 4x2gb Corsair VS2GB1333D4 DDR3.

Μου το αναφερει εμενα και θυμαμαι εγω οτι στο newegg διαβαζα πολλες ασεμβατοτητες με Ram. Παω στο support ram της Gigabyte,δεν βλεπω πουθενα τις Ram του!! Λεω νταξει ας παρει την asrock extreme 4..Ουτε η ασροκ τις υποστηριζει.. Παω Msi και Asus ,καμια απολυτως δεν εχει στις Ram το μοντελο του φιλου μου! Ερωτω εγω τωρα,ειναι σιγουρο οτι δεν θα δουλεψουν σωστα?? Δεν μπορει να μην την υποστηριζει καμια z87 μητρικη,μου ακουγεται πολυ κουλο.. Τι λετε εσεις?

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτό

http://www.corsair.com/en/memory-by-product-family/value-select-memory-upgrades/vs2gb1333d3.html

οι μνήμες δουλεύουν στα 1,5v , οπότε δεν νομίζω να έχεις και κάποιο πρόβλημα.

εξάλλου

"Guaranteed to work on all Intel and AMD platforms".

p.s παράθεσα link για τις d3, αλλά πάνω κάτω  ίδιες θα είναι, αν και δεν τις βρίσκω στο site τους.

Δημοσ.

Δε νομιζω να εχει θεμα αν και με z87 δεν την εχω ψαξει αρκετα...Στο z77 πχ, οπως και εσυ ξερεις, οι ασυμβατοτητες ηταν ελαχιστες εως μηδαμινες.

Btw, διαβαζοντας στο νετ, βλεπω οτι αρκετος κοσμος με πρωτες εκδοσεις bios εχουν θεματακια. ?!!??!!

(οχι με τις συγκεκριμενες αλλα γενικα με corsair ή αλλες xmp μνημουλες)

Δημοσ.

Στειλε (τζαμπα ειναι :P ) γιατι στου γουγλη ειναι λιγο δυσκολο να βρεις απαντηση για τον συγκεκριμενο συνδιασμο μνημων-μητρικης.

Δημοσ.

ρε παιδια,στην τελικη σιγα τις μνημες που δεν θα τις υποστηριξει η μητρικη.δεν πιστευω οτι υπαρχει μητρικη που να μην παιξουν οι συγκεκριμενες και ας μην λεει το manual οτι τις υποστηριζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...