milenaki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα παιδια.. ετσι στα ξαφνικα ενω χθες ο υπολογιστης μου δουλευε μια χαρα (σταθερος) τωρα παω να τον ανοιξω και και δεν ανοιγει κολλαει στο μενου στην αρχη για κανενα λεπτο και μετα με πεταει κατι για το μπουτ δεν ξερω τι ειναι αυτο και μετα οση ωρα και να το αφοισω καθεται εκει και δεν κανει τιποτα... και ολα αυτα ετσι ξαφνικα...
Sirios8e Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Χωρις να ειμαι σιγουρος, για προσπαθησε να το εκκινησης μ'ενα boot cd των windows,να δεις αν στο εμφανιζει παλι. Αλλα θα πρεπει να ειναι ρυθμισμενο το bios να ξεκιναει απο boot cd. (Αμα δεν γνωριζεις τις ρυθμισεις του bios μην πειραζεις τιποτα). Μηπως εγινε καποια διακοπη ρευματος και σου δημιουργησε καποιο προβλημα?
milenaki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 οχι διακοπη δεν εγινε χθες το βραδυ εβλεπα ταινια το εκλεισα κανονικα μετα και σημερα που πηγα να το ανοιξω εμφανιζει αυτα και δεν ανοιγει... δηλαδη να βαλω το cd των windows μεσα και να το κανω επανεκκινηση? νομιζω το bios ειναι ρυθμισμενο να ξεκιναει απο το boot cd αλλα δεν ειμαι σιγουρος μπορει και να μην ειναι δεν ξερω...
TheELF Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 νομιζω το bios ειναι ρυθμισμενο να ξεκιναει απο το boot cd αλλα δεν ειμαι σιγουρος μπορει και να μην ειναι δεν ξερω... Ε,βάλε ένα και δοκίμασε,δεν είναι κόπος,το μήνυμα πάντως είναι το κλασσικό ότι δεν βρίσκει δίσκο εκκίνησης,δηλαδή ή έφυγε κάποιο καλώδιο από τον δίσκο σου / δεν κάνει καλή επαφή, ή έκανε για κάποιο λόγο επαναφορά το bios της ρυθμίσεις του οπότε δεν είναι ποια επιλεγμένος ο σωστός δίσκος σαν δίσκος εκκίνησης. Όπως λέει και ο σίριος αν δεν ξέρεις από bios προχώρα πάρα πολύ προσεκτικά,διάβασε και κάνα εγχειρίδιο στην ανάγκη να δεις πως βλέπεις τους συνδεδεμένους δίσκους μέσου του bios και πως να ορίσεις από ποιον να ξεκινάει.
milenaki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 σε ευχαριστω πολυ .. θα το προσπαθησω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα