Mika Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Να κατσω να πω τα νεα με τον κολλητο μου, και μετα να πω οτι βγηκα για βραδυ? Αν ειναι ετσι παιρνω την παρεα και παμε για χαλαρο απογευματινο καφεδακι σε καμμια γλυφαδα! δηλαδη το βραδυ βγαινεις μονο για να βρεις γκομενα; 7
gamanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δευτερα με Τεταρτη που θεωρουνται οι νεκρες μερες, που μπορει να βγει κανεις για ποτο, που να χει λιγο "ποιοτικο" κοσμο να το παιξεις κλαρινογαμπρος και λιμοκοντορος? Χθες επιχειρησα στα στενακια παραλληλα τις ερμου, ειχε λιγο κοσμο σκορπιο αλλα οχι κατι σοβαρο, και ουσιαστικο. Μετα ανεβηκαμε λιγο προς κωλονακι, και εκει ηταν ολα τελειωμενα. Δεκτο οτι ο κοσμος λογω της καταστασης δεν βγαινει, αλλα εγω θελω να το παλεψω λιγο. Για ριχτε καμμια ιδεα. Αθηνα και γυρω προαστια περιοχες θελω. δηλαδη το βραδυ βγαινεις μονο για να βρεις γκομενα; Αυτό μόνο , τέλος 1
therock Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αναλογα το σκοπο του καθενος. Εσυ μπορει να μην βγαινεις για να βρεις γκομενα! Εν πασει περιπτωσει δεν με ενδιαφερει να επειχηρματολογησω γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος του θεματος. Αλλα ναι οταν βγαινω για ποτο με ενδιαφερει περισσοτερο απο τις υπολοιπες ωρες τις ημερας να κοινωνικοποιηθω, και αυτο κατα κυριο λογο σημαινει να γνωρισω κοπελες (και ισως και αλλα ενδιαφεροντα ατομα, που μπορει να μην ειναι κοπελες αλλα εκει οχι ερωτικα. Εκτως και αν εχω πιει πολυ. Kidding, kidding! Or AM I?)
Orpheas1992 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Για αυτα που θες Μπουρναζαρα....βορεια κλπ ξεχνα τα, πολλη σνομπαρια.
MauMaus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ps πες αληθεια δεν εναι ντροπη , μεταξυ μας τωρα .. ποσες φολες μαζευεις την βδομαδα ? της κακες τις μερες που εισαι εδω οχι στο χωριο .. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 off topic= μου άρεσε η ταύτιση κοινωνικοποίησης με την πέφτω σε κοπέλα κατά τη νυχτερινή έξοδο. Πάνε Μπουρνάζι, αν και έχει πέσει, είναι για κλαρινογαμπρούς 2
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Κολοκοτρώνη, Λέκκα και γυρω εχει αρκετο κοσμο πάντως. Τώρα οι αναλογίες δεν ειναι στάνταρ παντως δεν ειναι και το καφενειο του μπαρμπα Μήτρου. Γενικά Κέντρο εχει τα παντα και για τους παντες.
Dark_son20 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 εκεί συνήθως ο κόσμος είναι για after office drink οποτε δύσκολο να βρει αυτό που ψάχνει είναι η αλήθεια
therock Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ps πες αληθεια δεν εναι ντροπη , μεταξυ μας τωρα .. ποσες φολες μαζευεις την βδομαδα ? της κακες τις μερες που εισαι εδω οχι στο χωριο .. Δεν μαζευω σαπιες φιλε, μονο καλα κομματια. Οποτε οι αριθμοι δεν ειναι με το μερος μου! Ειμαι επιλεκτικος κατα αυτο το τροπο! off topic= μου άρεσε η ταύτιση κοινωνικοποίησης με την πέφτω σε κοπέλα κατά τη νυχτερινή έξοδο. Πάνε Μπουρνάζι, αν και έχει πέσει, είναι για κλαρινογαμπρούς Το εξεφρασα με επιπεδο τι θες εσυ τωρα? Οχι περα απο την πλακα το οτι θα μιλησω με καποια δεν εχει να κανει με πεσιμο, πολλες φορες απλα μιλαω γιατι νιωθω οντως την αναγκη να μιλησω. Και αυτο γινεται συγκεκριμεν προς γυναικα, γιατι οπως και να το κανουμε ειμαι αντρας και το πιο φυσιολογικο.Συν οτι ειναι πιο παιχνιδιαρες απο την φυση τους και ανοιγονται πιο ευκολα και γινεται συζητηση. Ας πουμε για εκεινη την προσφατη μερα στην Αθηνα, ειχα στον παγκο μια Erdinger, Και ακριβως διπλα ειχε αλλη μια ακριβως ιδια λιγο πιο γεματη παρατημενη. Και σκαει σε μια φαση ενας τυπας και λεει ρε συ ποια ειναι δικια μου μην παρω την λαθος. Του λεω φιλε δεν εχω προβλημα παρε οποια θες, καλυτερα να παρω εγω την δικια σου κιολας που ειναι και πιο γεματη. Ενταξει γελασε και εφυγε. Αν ηταν ομως κοπελα μπορει να ειχε κατσει και να μιλαγαμε, ακομα και αν δεν μου αρεσε χωρις να θεωρειται πεσιμο. Βγαινεις εξω για να περασεις καλα και ιδανικα για να γνωρισεις νεα ατομα. Αλλιως καθεσαι σπιτι κανεις Like στο facebook, Και μιλας στα κινητα... Αλλα σαν αντρας εννοειται πως γυναικες θελω να γνωριζω και μαλιστα του γουστου μου. Δεν θελω να συμβιβαζομαι και να ριχνω αυτες που δεν θελω απλα για να ανεβαζω τα ποσοστα. Ποιοτητα υπερ ποσοτητας.
Miracle Worker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ένα μαγαζί με 'κυριλέ' κόσμο που μπορείς να το παίξεις κλαρινογαμπρός, or whatever that means, που λέει και το τραγούδι, είναι το Six Dogs στο Κολωνάκι. Αν θες καθαρό κλαρινογαμπρίστικο μαγαζί, με κόσμο καθημερινή, Dejavu Αργυρούπολη, ή μπουζούκια Καραμέλα, μετά τις 3:00 ΑΜ.
kage Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 απλα πλεον ο κοσμος παει σε συγκεκριμενα μαγαζια... αδυνατο να πιστεψω οτι το κολωνακι ηταν αδειο(κριση χμμ)υπαρχουν μερικα μαγαζια εκει,2 προς μοναστηρακι ,3 στα βορεια,γλυφαδα,μαρινα φλοισβου κτλ. αυτα αν ψαχνεις κυριλε σε φαση φερραρι,range rover,ρολεξ,vacheron κτλ στειλε πμ.για ονοματα το dejavu εχει μεταφερθει απο αργυρουπολη τουλ.2 χρονακια.. σιγουρα το six dogs δεν ειναι στην κατηγορια κυριλε
capten- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Να κάνουμε ν'ημα και για ιστορίες του στλ νύχτες στα μπαρ.Δεν ξέρω αν θα γελάσουμε ή θα κλάψουμε αλλά θα χει ενδιαφέρον. Πάντως προς τον νηματοθέτη να έχει σοβαρά υπόψη οτι σε συζητήσεις που είχα παλαιότερα με κοπέλες/φίλες μου ΣΤΙς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς δεν πολυγουστάρουν να τους πέφτουν ΄αρσενικά στα μπαρ.Συνήθως ενοχλούνται. Υπάρχουν μάλλον σε όλη την Αττική αρκετά μπαρ με κόσμο στην Αττική τις καθημερινές.Λόγου χάρη μια καλή σχετικά περίπτωση να αποτελεί το.....κολονήσι Νεα Ερυθραία.Αν και τώρα απο Νοέμνρη και μετά δεν ξέρω τι φάση θα παιχτεί. Προσωπικά πάντως εγώ δεν γουστάρω να φλερτάρω/να με φλερτάρουν στα μπαρ.Εκεί πήγαινα είτε για ΝΑ ΠΙΩ είτε για χαβαλέ με φίλους.Τώρα βέβαια είναι για πάρα πολλούς είναι αχρηστη πολυτέλεια ....οι καθημερινές μπαροβιοκαταστάσεις.Για να μην γράψω και του Σαββάτου.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 εκεί συνήθως ο κόσμος είναι για after office drink οποτε δύσκολο να βρει αυτό που ψάχνει είναι η αλήθεια Χμμμ ναι εχει πολλους για after office οντως, αλλα γενικα εχω πετυχει καθε λογης κοσμo και καλο συνηθως. Παντως μια γυναικοπαρεα μετα τη δουλεια ισως θελει να χαλαρωσει (αν δε συζητουν τα της δουλειας μανιωδως ) οποτε ισως του κατσει φαση του TS μας Ένα μαγαζί με 'κυριλέ' κόσμο που μπορείς να το παίξεις κλαρινογαμπρός, or whatever that means, που λέει και το τραγούδι, είναι το Six Dogs στο Κολωνάκι. Αυτο ειναι στην Αβραμιωτου στο Μοναστηρακι, εκτος αν υπαρχει κι αλλο (σε φαση θερινο/χειμερινο, γιατι εχω κατσει μονο στον κηπο).
Fan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ένα μαγαζί με 'κυριλέ' κόσμο που μπορείς να το παίξεις κλαρινογαμπρός, or whatever that means, που λέει και το τραγούδι, είναι το Six Dogs στο Κολωνάκι. Αν θες καθαρό κλαρινογαμπρίστικο μαγαζί, με κόσμο καθημερινή, Dejavu Αργυρούπολη, ή μπουζούκια Καραμέλα, μετά τις 3:00 ΑΜ. Το Deja vu είναι στην Γλυφάδα. Καγκουριά, κωλοφτιαγμένα παπάκια απ' έξω και αναλογίες 90-10 (ούτε σε gay bar!). Για καθημερινές βράδυ οι καλύτερες περιοχές είναι Γκάζι, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Μοναστηράκι και πριν νυχτώσει όμως Πλατεία Νέας Σμύρνης με πολύ (πάρα πολύ) καλό κόσμο
*nenya* Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 https://www.google.gr/maps?ll=38.011925,23.694007&spn=0.002557,0.006137&t=m&z=18 Επίσης, Περιστέρι (όχι Μπουρνάζι) και συγκεκριμένα: στάση μετρό Περιστέρι, περπάτημα στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως και αριστερά στην Δήλου. Αυτός ο δρόμος βγάζει σε καφετέριες και μπαράκια που έχουν κόσμο κάθε μέρα μέχρι αργά το βράδυ. (Λιγότερη καγκουριά από Μπουρνάζι.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα