nikos360 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα εχω ενα προβλημα με το βυσμα για το ρευμα δεν περνει ρευμα το λαπτοπ και ψαΧνω να βρω ανταλακτικο μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος,το μοντελο του λαπτοπ ειναι αυτο που γραφω στον τιτλο
nikos903 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Σίγουρα εκεί είναι το πρόβλημα; Ο φορτιστής είναι σίγουρα Οκ; Με την μπαταρία δουλεύει κανονικά; Ανταλλακτικά στο ebay έχει με το κιλό Spain China
nikos360 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σιγουρα εκει ειναι δεν περνει ρευμα καθολου, μπορεις ν μ βρεις καποιο γιατι δεν ξερω πιο κανει
nikos903 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα. Αμα είναι σίγουρα εκεί οκ αλλά σε πρώτη φάση πρέπει να το ανοίξεις να δεις μήπως έχει ξεκολλήσει απλά το βύσμα και δεν χρειάζεσαι ανταλλακτικό. Είναι κολλημένο απάνω στην μητρική ε; Ξέρεις απο κολλητήρι; Μετά άμα όντως έχει πρόβλημα και ενω έχεις ρεύμα στο τροφοδοτικό δεν δίνει αυτό στα πινάκια δες που έχει το θέμα (άμα έχει σπάσει κάτι) και άμα είναι παραγγέλνεις... Links με φισάκια σου έχω απο πάνω, ανάλογα την απόσταση υπολόγισε και το πόσο θα κάνουν να έρθουν... Πάντως πριν παραγγείλεις άνοιξε το λάπτοπ (αφού θα γίνει απο σένα η αλλαγή όπως και να έχει) και δες άμα είναι όντως αυτό του link.
nikos360 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Οχι τ εχω κοιταξει αυτο ειναι το προβλημα Απλα δεν ξερω πιο βυσμα πρεπει να παρω που κουμπωνει πανω στην μητρικη
nikos903 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μα δεν κουμπώνει Κολλάει με καλάι Το βύσμα στο έχω στα λίνκ απο πάνω. Απλά σιγούρεψε το, δες αμα είναι σίγουρα αυτό που είχες δει και όταν το άνοιξες. Να, δες εδώ που τα έχει όλα μαζί: link
nikos360 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Τελικα το μοντελο ειναι αυτο LG EXPRESS DUAL W1-EP01HS
nikos903 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Για αυτό το μοντέλο δεν βρίσκω και πολλά... Μήπως έχει και άλλη ονομασία πουθενά; Δες απο εδώ: link και βρες όποιο είναι ολόιδιο και πάρε το. Αλλιώς ανέβασε φωτογραφία απο το jack να το δούμε εδώ και άμα βρεθεί κάποιο που να κάνει έχει καλώς... Άμα θες ανέβασε τον κωδικό της μητρικής να δούμε αμα είναι κολλημένο απάνω ή με καλώδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα