ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα Έστω ότι έχω ένα blog και θέλω να δημοσιεύω κάποια videos συγκεκριμένης θεματολογίας. Υπάρχουν αμέτρητα video στο youtube για αυτό που θέλω Θα ενσωματώνω απλά το video (το Original link) στο κάθε Post. Πρέπει να ζητήσω άδεια από τον καθένα που θα αναρτώ το video του? Γιατί ανάλογες σελίδες που υπάρχουν δεν νομίζω να έχουν στείλει εκατοντάδες η και χιλιάδες μηνύματα στους δημιουργούς τους
elis88 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, από την στιγμή που το youtube ή το vimeo ή οποιοδήποτε άλλο site παρέχει την υπηρεσία με οποιοδήποτε τρόπο κάποιος να μπορεί κάνει embed το video στη δικιά του ιστοσελίδα, δεν χρειάζεται να πάρεις κάποια ειδική άδεια. Άδεια θα έπρεπε να ζητήσεις σε περίπτωση που το βίντεο παίζει απευθείας από τον δικό σου server.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Να είσαι καλά φίλε μου. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου
Mika Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 επισης να ξερεις οτι ο εκαστοτε Uploader εχει την δυνατοτητα να απενεργοποιησει την προβολη embedded. Σε αυτη την περιπτωση θα μπει στο blog σου, αλλά δεν θα παιζει μεσα σε αυτο. .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα