Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, το πρόβλημα είναι το εξής, Όταν πατάω το κουμπί να ανοίξει ο υπολογιστής από κάπου ακούγεται ένας ήχος όπως όταν βάζουμε ένα cd στο dvd ή στο cd-rom, και δεν ξέρω από που προέρχεται ο ήχος, (*δεν έχω κάποιο cd στο dvd μου), και εχθές μου παρουσίασε ένα θεματάκι, μόλις τον πάτησα πάλι να ανοίξει ακούστηκε πάλι αυτός ο ήχος κράτησε για λίγα δεύτερα και μετά έκλεισε ο υπολογιστής και δεν άνοιγε, μόλις έγινε αυτό έβγαλα το καλώδιο τις τροφοδοσίας πάτησα κάποιες φορές το κουμπί το power για να φύγει μου είπαν ο στατικός ηλεκτρισμός μόλις το έκανα αυτό άνοιξε, αλλά και σήμα το πρωί πάλι τα ίδια μου έκανε, δεν ξέρω τι συμβαίνει, περιμένω νέα σας.

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα πρέπει να ανοίξεις το πλαϊνό καπάκι του πύργου για να δούμε από που ακριβώς έρχεται ο ήχος, αν και μου φαίνεται ότι το τροφοδοτικό σου σιγά σιγά "τα φτύνει". Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Δημοσ.

θα τους καθαρίσω, αλλά από που μπορεί να προέρχεται αυτός ο ήχος;

Γι'αυτό σου λέω ότι πρέπει να ανοίξει το καπάκι... για να δούμε!  ;)

Δημοσ.

Μηπως απλα εχει για πρωτο boot το dvd και απλα ακουγεται να γυριζει και δεν εχις καποιο θεμα απολυτως?

Δημοσ.

μπορεί να είναι καποιο καλωδιάκι που ακουμπάει ανεμιστηράκι. σχετικά συχνό φαινόμενο να ακουμπάει το καλωδιάκι της ψύχτρας του επεξεργαστή τον ίδιο τον ανεμιστήρα (μου έχει συμβεί 2-3 φορές). εναλλακτικά, καθαρισε ανεμιστήρες και τσέκαρε οτι ολοι πατάνε καλά.

Δημοσ.

Πολυ πιθανόν παντως αυτος ο ήχος να ακούγεται απο το τροφοδοτικό μιας και λες οτι ειναι και no name ουσιαστικά , μπορει να ειναι στα τελευταία του

Δημοσ.

Παιδιά το άνοιξα το τροφοδοτικό ήταν καθαρό δεν είχε σκόνες καθάρισα και τον υπόλοιπο υπολογιστή εσωτερικά αλλά και πάλι μου κάνει τα ίδια ο ίδιος ήχος το ίδιο σκηνικό, Λέτε να είναι στα τελευταία το τροφοδοτικό; 

Δημοσ.

Δεν μπορείς να καταλάβεις απο που προέρχεται ο ήχος ?

Εγω πιστεύω οτι αυτο το τσίριγμα που ακους αν ειναι ετσι δηλαδή ειναι απο το τροφοδοτικό , αν έβρισκες να βαλεις ενα αλλο τροφοδοτικό πιστεύω θα έβρισκες άκρη αν ειναι απο εκει

Δημοσ.

Δεν μπορείς να καταλάβεις απο που προέρχεται ο ήχος ?

Εγω πιστεύω οτι αυτο το τσίριγμα που ακους αν ειναι ετσι δηλαδή ειναι απο το τροφοδοτικό , αν έβρισκες να βαλεις ενα αλλο τροφοδοτικό πιστεύω θα έβρισκες άκρη αν ειναι απο εκει

Βασικά, ίσως απλά να θέλει λίγο λάδωμα το ανεμιστηράκι και να μην είναι απαραίτητα προβληματικό...

Δημοσ.

Ναι μπορει να ειναι και το ανεμιστηράκι , εγω λεω μηπως κανει κανενας πυκνωτής μεσα απο το τροφοδοτικό αυτον τον ήχος και ειναι ετοιμος να σκάσει

Δημοσ.

Από την στιγμή που λες ότι έκλεισε ο υπολογιστής μόνος του κι ότι ακούς και έναν ήχο. Είναι το τροφοδοτικό.

Άνοιξε τον υπολογιστή και βάλε το αυτί σου κοντά στο τροφοδοτικό. Και δες αν προέρχεται από κει ο ήχος.

Κατά πάσα πιθανότητα είναι το τροφοδοτικό. Μην το αφήσεις να περάσει έτσι, γιατί θα πάρει κι αλλά μαζί του.

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...