Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση προς κατοχους ADSL 384

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει δοκιμασει κανεις προγραμματα voice conferecing με ADSL 384;Η ποιοτητα (και ταχυτητα της συνδεσης) ειναι καλη;Μπορει κανεις να μιλησει με την ιδια ποιοτητα και ταχυτητα οπως π.χ σε μια απλη τηλεφωνικη συνδιαλεξη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω με ISDN μιλαω με φιλο με dsl απο Vivodi μια χαρα...Γιατι να μην ισχυει και οταν σε λιγες μερες βαλω κι εγω dsl???Εσυ εχεις καποιο προβλημα??? :?: :?: :?:

Εγω με ISDN μιλαω με φιλο με dsl απο Vivodi μια χαρα...Γιατι να μην ισχυει και οταν σε λιγες μερες βαλω κι εγω dsl???Εσυ εχεις καποιο προβλημα??? :?: :?: :?:

Oχι,δεν εχω προβλημα,απλα ADSL δεν εχω!!Με 56κ ειμαι και μερικες φορες που εχω δοκιμασει να μιλησω με μικροφωνο μεσω PC,εχω απογοητευτει...

ego exo dokimasei meso tou yahoo messenger.

me allo ena atomo epaize kanonika xoris diakopes,otan ta atoma egina 2-3 tote eprepe na milame me seira (oxi tautoxrona) allios kobotane stigmiaia o ixos.

ego me isdn 64 kai oi alloi me pstn....a o enas itan pano se misthomeni.

pisteuo,xoris na to exo dokimasei,oti me adsl den tha prepei na exeis kanena provlima sto voice conf.

mia xara paizei.. alla to simantiko einai oti to upload einai 128... diladi i metafora dedomenon apo to pc mou pros ton paralipti .. ginete me 13-14 kb/sec.. an o allos mporei na to dektei ola ok...

simantiko einai oti download-upload ousiastika den epireazontai.. opote me adsl apo hol exo 45kb download 16 upload kai me otenet sxedon to idio 45.5 kai 16 ....

Opote an diaxiristeis kala to upload sou ola paizoun mia xaroula...diladi na min exeis p2p programmata tautoxrona na kanoun upload :P

autaaaaaaaaa

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...