dimitris2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πριν καν ανακοινωθεί επίσημα, γνωρίζουμε ήδη αρκετές λεπτομέρειες αλλά και video για το Nexus 5 της Google, ενώ σήμερα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την τιμολόγησή του.Σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδας AndroidGeeks, το Nexus 5 θα κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα 16GB και 32GB, με το πρώτο να φημολογείται ότι θα κοστίζει $399 δολάρια, ενώ η έκδοση με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο θα τιμολογείται στα $449 δολάρια. Εάν τελικά επιβεβαιωθούν οι τελευταίες φήμες, η Google θα κυκλοφορήσει επίσης και μια LTE έκδοση του Nexus 4 με τιμολόγηση $299 δολάρια για τα 16GB και $349 για την έκδοση των 32GB. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε από διαρροές ότι η νέα έκδοση smartphone της Google θα διαθέτει 5" ιντσών οθόνη Full HD, τετραπύρηνο Snapdragon 800 SoC, 2GB Ram, 8MP φωτογραφική μηχανή ενώ θα ενσωματώνει το λογισμικό του Android 4.4 KitKat. Πρόκειται για την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google για φορητές συσκευές, ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της συσκευής αργότερα μέσα στο μήνα. Site: AndroidGeeks
8elwADSL Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εάν τελικά επιβεβαιωθούν οι τελευταίες φήμες, η Google θα κυκλοφορήσει επίσης και μια LTE έκδοση του Nexus 4 με τιμολόγηση $299 δολάρια για τα 16GB και $349 για την έκδοση των 32GB. Υπάρχει nexus 4 32gb; Ah ok το εξηγεί καλύτερα στο source "The only difference between the Nexus 4 LTE and the original Nexus 4 is the internal storage, as the LTE-enabled model will come with either 16 or 32 GB of storage" Ευτυχώς κατάλαβαν την πατάτα που είχαν κάνει με μεγαλύτερη έκδοση μόνο των 16gb.
mad_apo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καπου διαβασα οτι θα εχει μπαταρια 2300. Αν ισχυει τοτε απλα ειναι αχρηστο.
XRHSTEF Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Βασικά έχει ιδία χαρακτηριστικά με το 4αρι..!!ΑΣΕ που δεν το βλέπω κ πολύ ομορφο.!!
rocco84 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Βασικά έχει ιδία χαρακτηριστικά με το 4αρι..!!ΑΣΕ που δεν το βλέπω κ πολύ ομορφο.!! ϊδια δεν μπορείς να τα πεις μιας και εχει περισσοτερη Ram, μεγαλυτερη οθόνη και διαφορετικό επεξεργαστή. Παρόλα αυτά αν το 4αρι τρέχει νερό το ΚιτΚατ τότε δύσκολα κάποιος θα κάνει το άλμα
MrLifeguard Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Συγνωμη κιολας,αλλα τα ιδια χαρακτηριστικα που τα ειδατε???Σε ολους τους τομεις εχει βελτιωθει εκτος απ την Ram που εμεινε στα ιδια επιπεδα,αν ισχυουν τελικα οι φημες!Οντως το Nexus 4 ειναι απροβληματιστο κινητο και ως κατοχος του ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,αλλα θα κανω τη μεταβαση στο 5,που σε συνδυασμο με την 4.4 θα ειναι μια καινουρια εμπειρια! 4
asbanoglou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 και εγω κατοχος του nexus 4 ειμαι αλλα δεν βλεπω τον λογο να παω στο 5 ειδικα αν η μπαταρια μεινει στα 2300,και μονο που φανταζομαι οτι εχει μεινει ιδια με το 4 και εχει δυνατοτερο CPU τοτε παει ουτε μιση μερα δεν θα βγαζει
CrTrue83 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 399$ δηλ. 399 ευρώ να φανταστώ στην Ελλάδα; ...........
LongTom Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Από του χρόνου,στο το nexus 6 θα δούμε για αναβάθμιση.Μέχρι τώρα το 4 δεν μου έχει δώσει ούτε έναν λόγο για να το αλλάξω. Εάν πάρει και το 4.4 θα είμαι ένας happy user. 1
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 και εγω κατοχος του nexus 4 ειμαι αλλα δεν βλεπω τον λογο να παω στο 5 ειδικα αν η μπαταρια μεινει στα 2300,και μονο που φανταζομαι οτι εχει μεινει ιδια με το 4 και εχει δυνατοτερο CPU τοτε παει ουτε μιση μερα δεν θα βγαζει O cpu του nexus 5(snapdragon 800) ειναι αισθητα δυνατοτερος και ταυτοχρονα αισθητα πιο energy efficient απο αυτον του nexus 4.
nick#18 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Εγω κλεινω 2 εβδομαδες με το 4! Τωρα τους ηρθε να του βαλουν LTE? Πολυ που χ*στηκαμε μιας και εχουμε xda αλλα οκ! Για να δουμε τι παιζει και με το 5ρι!
The Ace Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ανεβαίνει η τιμή στις φήμες και ακόμα δεν το είδαμε...αν όντως πάει στα 399€ (ή και παραπάνω), θα έχει αρκετούς ανταγωνιστές, άρα δεν θα "σκουπίσει" το πάτωμα...
21century Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 πανάκριβο από την στιγμή που έχω HTC SV4g με κόστος κοντά στα 200 ευρώ οπότε είναι άτοπο και χωρίς ουσία..
asbanoglou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 O cpu του nexus 5(snapdragon 800) ειναι αισθητα δυνατοτερος και ταυτοχρονα αισθητα πιο energy efficient απο αυτον του nexus 4. αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι με 2300mah στην μπαταρια θα ειναι μια απο τα ιδια με το 4αρι τουλαχιστον αν το αφησεις stock.εχω βαλει custom kernel deep sleep enabled και καπως παλευεται
haHa Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι με 2300mah στην μπαταρια θα ειναι μια απο τα ιδια με το 4αρι τουλαχιστον αν το αφησεις stock.εχω βαλει custom kernel deep sleep enabled και καπως παλευεται Δεν πιστευω οτι θα ειναι στα ιδια επιπεδα με το 4αρι. Μονο και μονο επειδη το nexus 5 θα εχει πιο energy efficient cpu, θα κραταει πιστευω παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα