Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εδώ και λίγο καιρό έχω πάρει την απόφαση να αλλάξω το ροοτερ που μου παρέχει η hol με ένα καλύτερο.

Σκέπτομαι για cisco μιας και έχω ακούσει τα καλύτερα για συγχρονισμό και έτσι. Θα με ενδιέφερε ένας καλός συγχρονισμός αν και από αυτό το θέμα δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα (συγχρονίζω καλά).

Σε αυτό που θέλω να δώσω προσοχή είναι στα Ports. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα ροοτερ (καλό και αξιόπιστο) το οποίο να έχει καλό συγχρονισμό (που λογικά θα έχει... εδώ αυτά των εταιριών με τα 10 ευρό έχουν και να μην έχει αυτό  :P) αλλά κυρίος θέλω να είναι πολύ καλό γύρο από το θέμα ports!!

Ανοίγω πολλά ports για διάφορους λόγους γιαυτό και θέλω κάτι πολύ καλό για Ports.

Από τιμή ξεκινάτε από το φθηνότερο και ανεβαίνετε....(γενικά πάντως έχω σκοπό να δώσω αρκετά προκειμένου να πάρω κάτι αξιόπιστο και καλό).

Δημοσ.

δεν βρισκω νοημα για cisco.αντιθετως βρισκω νοημα για κανα draytek.τιμες απο 150 και πανω συνηθως.ειτε για adsl ειτε για vdsl/adsl.2710,2820,2760,2750 και παει λεγοντας.αν μπεις στο site της draytek θα δεις τι δινει το καθε μοντελο.

Δημοσ.

Τα cisco δεν είναι προϋπόθεση, απλά τα ανέφερα λόγο καλής κρητικής από πολλούς. Ο καθένας μπορεί να προτείνει ότι θεωρεί πως είναι καλύτερο.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου poulinos. Θα μπω στην ιστοσελίδα της Draytek να δω τι υπάρχει και τη με βολεύει.

Αν κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι άλλο παρακαλώ πολύ να μην διστάσει :) 

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τα cisco δεν είναι προϋπόθεση, απλά τα ανέφερα λόγο καλής κρητικής από πολλούς. Ο καθένας μπορεί να προτείνει ότι θεωρεί πως είναι καλύτερο.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου poulinos. Θα μπω στην ιστοσελίδα της Draytek να δω τι υπάρχει και τη με βολεύει.

Αν κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάτι άλλο παρακαλώ πολύ να μην διστάσει :)

Ευχαριστώ!

καλες κριτικες σιγουρα απλα παρα πολλα τα λεφτα.στην ουσια αξιζει αν καποιος κατσει και το φτιαξει με cli γιατι το gui του ειναι λιγο σχετικο.στην πραξη δεν παιρνεις cisco για να παιξεις με gui αλλα με cli.οποτε μετα θελει πολυ ψαξιμο.αντιθετα με το draytek πας σε λιγοτερα λεφτα.τωρα πχ να σου πω πηγαινε παρε ενα 887 ρουτερ και να δωσεις 600 ευρω δεν βρισκω λογο.οταν με τα μισα παιρνεις ενα draytek.τωρα αναλογα τα λεφτα που θες να δωσεις και αν θες για vdsl/adsl η σκετο για adsl θα δεις και τα μοντελα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...