Προς το περιεχόμενο

The Stand

Morfeas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς αν η εν λόγω ταινία (η οποία είχε προβληθεί παλιά και από την τηλεόραση σε ωριαία επισόδια) βρίσκεται ακόμη σε κάποια μορφή (βίντεοκασέτα ή DVD κατά προτίμηση) για ενοικίαση ή αγορά ή ψάχνω άδικα. Αν κάποιος ξέρει και κάποια πηγή ας μου απαντήσει σε PM για να μην κάνουμε διαφήμιση.

Πάντως για να δώσω και ένα στοιχείο ακόμη είναι βασισμένη σε βιβλίο του Stephen King με θέμα έναν θανατηφόρο ιο που ξεφεύγει από εργαστήριο κλπ κλπ.

Δημοσ.

Έχω την R1 έκδοση, η οποία κυκλοφορεί σε ένα DVD διπλής όψεως με διάρκεια 6 ώρες και αρκετά extras.

Είδα ότι το play.com θα το έχει διαθέσιμο σε R2 από 1/9 με τιμή 12 λίρες. Φυσικά, και στις δύο περιπτώσεις δεν υπάρχουν Ελληνικοί υπότιτλοι.

Στην Ελλάδα δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει σε DVD. Σε βιντεοκασσέτες είχε κυκλοφορήσει σίγουρα αλλά επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια δεν ξέρω αν μπορείς να το βρεις σε βίντεο κλαμπ αφού οι παλιές κυκλοφορίες συνήθως αποσύρονται.

Πάντως, αν δεν έχεις πρόβλημα με τη γλώσσα, σου προτείνω να αγοράσεις το DVD γιατί αξίζει.

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος υποθέτω ότι είναι αυτό γιατί στην imdb δεν βρήκα καμιά άλλη ταινία ή σειρά με τίτλο "The Stand".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...