Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PC έχει μητρική hp compaq dc7700 convertible minitower, επεξεργαστή Intel Core 2 CPU 4300 1.80GHz, RAM 2 GB και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 8600 GT 256 MB GDDR3 128 bit και το τροφοδοτικό max μέχρι 365 watt.

Θέλω να ρωτήσω τι κάρτα γραφικών να βάλω για να είναι συμβατή με τo PC μέχρι 50 ευρώ και αν μπορείτε να μου προτείνετε και κάποια;

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν αναφερες τι παιχνιδια θα παιζεις(τι ρωταω και εγω τωρα...)

Το συστημα σου ειναι πολυ παλια οποτε μην περιμενεις και πολλα...οποτε εαν απλα δεν ξερεις απο pc και ρωτας θα το δεχτω...εαν ξερεις 1-2 πραγματακια ελπιζω να το ξερεις οτι η αλλαγη GPU σε αυτο το μηχανημα ειναι καθαρα καψιμο χρηματων καθως δεν προκειτε να αλλαξει η εμπειρια σου ουτε στο ελαχιστο...Στην περιπτωση σου ειναι τι Γιαννης(μεγαλο) τι γιαννης(με μικρο)...

Δημοσ.

Δεν αναφερες τι παιχνιδια θα παιζεις(τι ρωταω και εγω τωρα...)

Το συστημα σου ειναι πολυ παλια οποτε μην περιμενεις και πολλα...οποτε εαν απλα δεν ξερεις απο pc και ρωτας θα το δεχτω...εαν ξερεις 1-2 πραγματακια ελπιζω να το ξερεις οτι η αλλαγη GPU σε αυτο το μηχανημα ειναι καθαρα καψιμο χρηματων καθως δεν προκειτε να αλλαξει η εμπειρια σου ουτε στο ελαχιστο...Στην περιπτωση σου ειναι τι Γιαννης(μεγαλο) τι γιαννης(με μικρο)...

Μόνο Pro 2014 θα παίζω, απο υπολογιστές δεν ξέρω γι' αυτό ρωτάω. Οπότε μου λές οτι δεν αξίζει να αλλάξω κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

δεν ειναι καθολου απαιτητικο παιχνιδι δοκιμασες να το παιξεις με την ενσωματομενη ?

αν δε στο σηκωνει , οποιαδηποτε καρτα μεσα στο μπατζετ σου κ να παρεις εισαι οκ

Δημοσ.

Δηλαδή δοκίμασες με αυτή τη κάρτα και δε σηκώνει το pro? Μου κάνει εντύπωση γιατί και ενας φίλος μου έχει αυτήν ακριβώς την κάρτα και το παίζει άνετα.

Πάντως σκέψου και την πιθανότητα να ανεβάσεις λίγο το budget και να πουλήσεις την 8600 για κανα 40αρι ώστε να πας σε 7730 + τροφοδοτικό (πάλι όμως θα σε κρατάει πίσω ο cpu).

Δημοσ.

Δηλαδή δοκίμασες με αυτή τη κάρτα και δε σηκώνει το pro? Μου κάνει εντύπωση γιατί και ενας φίλος μου έχει αυτήν ακριβώς την κάρτα και το παίζει άνετα.

Πάντως σκέψου και την πιθανότητα να ανεβάσεις λίγο το budget και να πουλήσεις την 8600 για κανα 40αρι ώστε να πας σε 7730 + τροφοδοτικό (πάλι όμως θα σε κρατάει πίσω ο cpu).

Όχι δεν το παίζει το pro μου βγάζει μήνυμα ότι θέλει τουλάχιστον 512 MB κάρτα γραφικών και το παιχνίδι κολλάει.

δεν ειναι καθολου απαιτητικο παιχνιδι δοκιμασες να το παιξεις με την ενσωματομενη ?

αν δε στο σηκωνει , οποιαδηποτε καρτα μεσα στο μπατζετ σου κ να παρεις εισαι οκ

Όχι δεν το παίζει το pro μου βγάζει μήνυμα ότι θέλει τουλάχιστον 512 MB κάρτα γραφικών και το παιχνίδι κολλάει.

Δημοσ.

Μην το ταλαιπωρούμε τον άνθρωπο. Όχι δεν θα σηκωθεί πρό με κάρτα 256. Εδώ δεν το σήκωνα εγώ με 1 γίγα 6450.

Η πιο φτηνή που έχει πάρει το μάτι μου στις αγγελίες είναι μια 9600gt 1 γίγα με 30 euro. Νομίζω ότι με αυτήν θα είσαι ok. Και οτιδήποτε πάνω από αυτήν εννοείται.....

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μην το ταλαιπωρούμε τον άνθρωπο. Όχι δεν θα σηκωθεί πρό με κάρτα 256. Εδώ δεν το σήκωνα εγώ με 1 γίγα 6450.

Η πιο φτηνή που έχει πάρει το μάτι μου στις αγγελίες είναι μια 9600gt 1 γίγα με 30 euro. Νομίζω ότι με αυτήν θα είσαι ok. Και οτιδήποτε πάνω από αυτήν εννοείται.....

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δεν την βρίσκω στις αγγελίες μπορείς να μου στείλεις το link;

Δημοσ.

'Εχεις δίκιο για το τροφοδοτικό. Η 9600 έχει μινιμουμ 400αρι παρόλο που καίει μόνο 96watt.

Πάντως σε χειρότερη κάρτα αυτό το προ δεν παίζει.

Δημοσ.

Οπότε αυτή μου προτείνεις δεν κάνει. τι να επιλέξω;

'Εχεις δίκιο για το τροφοδοτικό. Η 9600 έχει μινιμουμ 400αρι παρόλο που καίει μόνο 96watt.

Πάντως σε χειρότερη κάρτα αυτό το προ δεν παίζει.

Οπότε αυτή μου προτείνεις δεν κάνει. τι να επιλέξω;

Δημοσ.

Καταρχήν δες τι τροφοδοτικό έχεις και τι εξόδους βγάζει σε Amper.

Δευτερον να σε ρωτήσω θες να παίζεις προ φουλ σεττινγκς ή είσαι οκ με medium - low?

Δημοσ.

Καταρχήν δες τι τροφοδοτικό έχεις και τι εξόδους βγάζει σε Amper.

Δευτερον να σε ρωτήσω θες να παίζεις προ φουλ σεττινγκς ή είσαι οκ με medium - low?

Το τροφοδοτικό έχει κωδικό PC-6361-4HFD, τώρα τι εξόδους έχει σε τροφοδοτικό δεν ξέρω, μήπως σε βοηθάει αυτό το LINK http://www.impactcomputers.com/ps-6361-4hfd.html

To pro και σε medium αλλά μην είναι σε ποιότητα χάλια.

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτό το λινκ http://www.ebay.com/itm/HP-379294-001-381023-001-365W-24-pin-ATX-Power-Supply-W-SATA-Model-PS-6361-4HF-/251328772208?pt=PCA_UPS&hash=item3a845cb870 λέει ότι έχει 2 12αρες η μία δίνει 12Α και η άλλη 14,5Α!

Έχεις καμια υπόψην σου κάρτα με τα παράπανω χαρακτηριστικά και τροφοδοτικό μέχρι 60 euro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...