Ekder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Α μπράβο.... Μόλις έμαθα κάτι καινούριο! Πείτε ότι το Memtest πρέπει να τρέξει για ώρες..... Σας είπα, δεν γνωρίζω πολλά... ! OK, λοιπόν το ξαναστήνω και βάζω απόψε να κάνει memtest. Εγώ το άφηνα να κάνει μέχρι 100% και όταν ξεκινούσε από την αρχή το έκλεινα.... Κράξτε ελεύθερα!
Ekder Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Έκλεισε 12άωρο το memtest.... Και πάλι τίποτα, ούτε έκλεισε το pc, ούτε τετραγωνάκια, ούτε τυχαίο restart... Εδώ στο 2ωρο: Και εδώ στο 12άωρο: Μόλις ξανακάνει driver failed ή βγάλει τετραγωνάκια, θα το ξανατρέξω επιτόπου... Μήπως και είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να εντοπιστεί το σφάλμα στις μνήμες... OK το έχω εν ώρα δράσης: www.youtube.com/embed/wAJ_KXKhJWg Και φωτό:
PC_MAGAS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Βάλ την στο φούρνο να στρώσει ρε παιδάκι μου..... Ακόμη υπάρχει η λύση με το πιστολάκι θερμού αέρα (έχω διαβάσει και μαλιών κάνει). Δε η ποιο σίγουρη λύση είναι το manual reballing. Αν δεν δουλέψεις απλά πάρε άλλη Σε περίπτωση που έχει εγγύηση αξιοποίησέ την και ΜΗΝ κάνεις τα παραπάνω.
Ekder Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Εγγύηση δεν υπάρχει... Είναι αγορασμένη από φορουμίτη ο οποίος είχε αφαιρέσει την stock ψύξη και το είχε στην υδρόψυξη. Τέσπα, αύριο θα πάω να την δοκιμάσω και να την τεστάρω αλλού. Θελώ να είμαι 100% σίγουρος του τί συμβαίνει, έτσι ώστε να μην κάνω επιπόλαιες κινήσεις, αγορά νέας κάρτας/reballing-reflowing/φούρνοι,πιστολάκια κτλπ. Θα ξέρω αύριο τί γίνεται. Θα σας ενημερώσω κιόλας να το κάνουμε lock και το θεματάκι γιατί πολύ το τράβηξα... Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που προσέφεραν βοήθεια και πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα.
WalkerSW Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Και τι έγινε που ειχε μπει σε νερο? αν υπαρχει το στοκ κουλερ και ειναι εντως του προβλεπομενου χρονου τοτε μια χαρα ισχύει η εγγύηση.
Ekder Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω απόδειξη αγοράς της κάρτας. Αλλά αμφιβάλλω πολύ πάντως κατα πόσο ισχύει μια εγγύηση από της στιγμή που η κάρτα έχει λειτουργήσει εκτός εργοστασιακών προδιαγραφών, έστω και καλύτερων από αυτες που είναι αναμενόμενες... Anyway, my opinion. Το reflow θα γίνει, μετά την απόκτηση της νέας κάρτας. Heatgun, αλουμινόχαρτα και τα σχετικά να υποθέσω?
WalkerSW Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω απόδειξη αγοράς της κάρτας. Αλλά αμφιβάλλω πολύ πάντως κατα πόσο ισχύει μια εγγύηση από της στιγμή που η κάρτα έχει λειτουργήσει εκτός εργοστασιακών προδιαγραφών, έστω και καλύτερων από αυτες που είναι αναμενόμενες... Ουτε ο πωλητής την έχει? Και πως ακριβώς θα καταλάβουν αυτοι δλδ οτι έχει λειτουργήσει εκτός προδιαγραφών?
Ekder Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω αν έχει ο πωλητής θα το ψάξω. Τώρα για το πως θα καταλάβουν, δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου..αλλά αλλαγμένες πάστες arctic silver στα chipάκια, ξεκολλημένο το αυτοκόλλητο της Sapphire πάνω στο cooler της vga... Έ όλο και κάποια αφορμή βρίσκουν κάθε φορά για να βγάλουν κάτι εκτός εγγύησης. Και τώρα με τα βάλε-βγάλε που της έχω κάνει για τις δοκιμές, αν δεν έχει και μια δύο γρατσουνιές πάνω στο cooler καλά θα είναι.
WalkerSW Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειναι λογοι για να βγει off μια εγγύηση αυτοι... προσπαθησε το με την εγγύηση γτ ειναι κριμα να σκασεις χρημα για καινουργια καρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα