Ekder Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ.... Έφαγα μια μπλε οθόνη στο άκυρο ενώ έβλεπα Youtube, και μετά το restart στα πρωτα 2 λεπτά εμφανίζει ροζ και άσπρα κουτάκια στην οθόνη και καπάκι "driver failed and recovered", όπου και εξαφανίζονται . Από τις 7 το πρωί το λειτουργώ ασταμάτητα, με 2-3 restarts, και το έπαθε μετά από 5 ώρες. Οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά όπως loggάρει το MSI Afterburner, δεν έχουν ανέβει πάνω από το 72C μετά τη ρύθμιση του fan μέσω του MSI Afterburner... Θα ψάξω να βρω PSU να δοκιμάσω.. δεν εξηγείται. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2013 από Ekder
Thanos1972 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ......ετσι στο ασχετο στα πεταει ειπαμε?
Ekder Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ναι.... σε κανένα μισάωρο θα βάλω το PSU και την 6950 σε άλλο σύστημα. Να δω μπας και....
PC_MAGAS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μήπως η κάρτα θέλει reballing; Ακόμη πόσα W είναι το τροφοδοτικό;
Ekder Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Γιατί να θέλει reballing? Το τροφοδοτικό είναι 850 Watt Corsair TX850 V2, και στην κάρτα δεν έχω κάνει ποτέ overclock... Τόσο εύκολα χαλάει? Ακόμα πιο νέο setup : CPU : Intel Q9400 Motherboard : Asus P5QC RAM : 4 GB DDR3 1333MHz (1 stick) HDD : 120 GB SATA 2 VGA : SAPPHIRE RADEON HD 6950 2GB (reference μοντέλο με το διακοπτάκι για τα bios) PSU : CORSAIR TX850 V2 (850 Watt) Επίσης : υπάρχει περίπτωση να δημιουργούν τέτοιο θέμα τα καλώδια που συνδέουν την VGA με την οθόνη? Λέω εγώ τώρα... Δοκιμάζω με το παραπάνω setup, φρεσκοformarισμένο.
PC_MAGAS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Γιατί να θέλει reballing? Το τροφοδοτικό είναι 850 Watt Corsair TX850 V2, και στην κάρτα δεν έχω κάνει ποτέ overclock... Τόσο εύκολα χαλάει? Ακόμα πιο νέο setup : CPU : Intel Q9400 Motherboard : Asus P5QC RAM : 4 GB DDR3 1333MHz (1 stick) HDD : 120 GB SATA 2 VGA : SAPPHIRE RADEON HD 6950 2GB (reference μοντέλο με το διακοπτάκι για τα bios) PSU : CORSAIR TX850 V2 (850 Watt) Επίσης : υπάρχει περίπτωση να δημιουργούν τέτοιο θέμα τα καλώδια που συνδέουν την VGA με την οθόνη? Λέω εγώ τώρα... Δοκιμάζω με το παραπάνω setup, φρεσκοformarισμένο. Συνηθως σε κάτι τέτοια artifacts μπορεί να έχει prob to chip. Και έχω δει απλά να μην βλέπει όλα τα χρώματα αν έχει prob το καλώδιο σε καλώδιο VGA projectora.
Ekder Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Συνηθως σε κάτι τέτοια artifacts μπορεί να έχει prob to chip. Και έχω δει απλά να μην βλέπει όλα τα χρώματα αν έχει prob το καλώδιο σε καλώδιο VGA projectora. Το ξέρω, αλλά δεν θα το έκανε πιο έντονα όταν ανεβάζει θερμοκρασίες? Αν είχε κάποιο πρόβλημα το chip, όταν θα το stressαρα θα αντιδρούσε αναλόγως... Δοκίμασα σε καλώδια VGA, αλλά δεν μου πιάνει την ανάλυση γιατί η οθόνη μου είναι 16:10 (1680 x 1050) (νομίζω δλδ)... Το έχω συνδεδεμένο με καλώδιο (ΟΘΟΝΗ) DVI - HDMI (PC). .
PC_MAGAS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Το ξέρω, αλλά δεν θα το έκανε πιο έντονα όταν ανεβάζει θερμοκρασίες? Αν είχε κάποιο πρόβλημα το chip, όταν θα το stressαρα θα αντιδρούσε αναλόγως... Δοκίμασα σε καλώδια VGA, αλλά δεν μου πιάνει την ανάλυση γιατί η οθόνη μου είναι 16:10 (1680 x 1050) (νομίζω δλδ)... Το έχω συνδεδεμένο με καλώδιο (ΟΘΟΝΗ) DVI - HDMI (PC). . Το καλώδιο υπάρχει περίπτωση να πατηθεί? Συνήθως πρόβλημα με το καλώδιο υπάρχει όταν πατιέται. Πιστεύω με ψήσιμο με πιστολάκι/heatgun φτιάχνεται η κάρτα....
Ekder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Το έχω ανεβάσει όλο το καλώδιο πάνω και το κουνάω αυτή τη στιγμή... αλλά τίποτα.. το πιέζω κιόλας. Δουλεύω με το καινούριο setup. Αν (υποθετικά μιλώντας πάντα) το καινούριο setup ΔΕΝ παρουσιάσει πρόβλημα... τότε τί μπορει να φταίει στο άλλο? RAM? CPU? Γιατί την motherboard την άλλαξα... και από ότι φαίνεται τσάμπα. Πάντως ψήσιμο δύο μόνο φορές έχω κάνει... και η μία ήταν ανεπιτυχής.... (η άλλη έδωσε ζωή σε παλιό μηχάνημα φίλου). Πολύ το φοβάμαι, και άν φτάσω στο σημείο να δω ότι είναι κάρτα γραφικών, πρώτα θα πάρω μια καινούρια για το μηχάνημά μου, και την 6950 θα την ψήσω για το 2ο setup. Έτρεξα 2 15άλεπτα FurMark Full Screen Burn-in , αλλά τίποτα.... και η θερμοκρασία δεν πήγε πάνω από 65C.
Thanos1972 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 ως τωρα δηλαδη δειχνει να ειναι οκ η καρτα?
Ekder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ναι... αλλά θα το δουλέψω όλη μέρα για να σιγουρευτώ. Απλά ΑΝ είναι η RAM, πως γίνεται να μου τη βγάζει OK στο Memtest?
Thanos1972 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 στο mem test ποση ωρα ειπαμε οτι την αφησες?
Ekder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Memtest έκανα μέχρι να ολοκληρωθεί (100%). Εκεί μου εμφάνισε "artifacts?" τα οποία τράβηξα photo, αν δεν τα έχεις δει σε παλαιότερα post, ψάξε λίγο παραπάνω και θα τα βρεις. Παρ' όλα αυτά, το memtest ολοκληρώθηκε 100% χωρίς errors...
WalkerSW Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Mιαιστα καταλαβα ένα μονο Pass αφησες στο memtest.... Αστο βρε παιδακι μου ενα βραδυ ολοκληρο να τρεχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα