Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πας πάνω λέει όλα τα specs του προηγούμενου setup και του καινούριου setup. Όπως και να 'χει, είναι το Corsair TX-850 V2. 850 Watt, we Πτολεμαΐδα.

Πως μπορώ να δοκιμάσω αν το PSU λειτουργεί σωστά? Δεν έχω άλλο PSU, οπότε κάτι σε sotware option αν υπάρχει...

Βάζω και screenshots από Hwmonitor, επειδή εγώ δεν γνωρίζω πολλά περί voltage/temps, δείτε τα αν είναι ok. To σύστημά μου είναι σε idle.

post-229726-0-23908200-1381923595_thumb.jpg

post-229726-0-59083500-1381923602_thumb.jpg

Επεξ/σία από Ekder
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο πτολεμαίδα είσαι ? Και εγω.. Εχω ενα Psu coolermaster 550 αλλά είναι σαλονικα μαζί με μένα. Αν έρθν σκ θα σε ενημερώσω για να κάνεις μια δοκιμή. (εκτός αν κατάλανα λάθος απο το we love πτολεμαιδα)

Δημοσ.

We love Πτολεμαϊδα το είπα όσο αφορά το εργοστάσιο παραγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει το PSU μου. Από Έδεσσα είμαι, αλλά μένω Σαλαμίνα...

Δημοσ.

λοιπον αν ειναι αλιθηκες αυτες οι τασεις, στο hwmonitor εχεις σιγουρα θεμμα με το τροφοδοτικο σου, επισης οτι η καρτα καηκε ειχε ερθει η ωρα της ή μπωρει και απο το τροφοδοτικο να επηρεαστηκε, οποτε βαλε ενα αλλο τροφοδοτικο για αρχη, και σιγουρα αλλη καρτα, αφου αυτη καηκε, αλλά αν βολευτηκες με την 9600 τοτε ενταξει,  ητανε δυνατες καρτες ολη η σειρα 9

Δημοσ.

Τότε λάθος μου.. Τσέκαρε τις τάσεις απο το bios σου με την ίδια μητρική και με εναν phenom χ4 είχα θέμα και εγω στο να διαβάσε το Hw monitor σωστά τις τάσεις. Θεμα hw monitor ειναι

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να είναι ΜΟΝΟ το τροφοδοτικό? Δηλαδή η κάρτα να επιρρεάζεται από αυτό και να αντιδράει έτσι? Γιατί δεν είναι μόνιμη κατάσταση αυτή με τα ροζ τετράγωνα... το παθαίνει τυχαία και άσχετα αν βλεπω βίντεο, ή παιζω.

ΟΚ μπαίνω BIOS, τραβάω φωτό και επανέρχομαι.

Δημοσ.

καλα το hw monitor δειχνει οτι ναναι στις τασεις,μην σε απασχολει αυτο.εαν εχεις πολυμετρο θα καταφερεις να τις μετρησεις...

δυστηχως πρεπει να δοκιμασεις αλλο τροφοδοτικο.εγω συνεχιζω να πιστευω οτι δεν ειναι θεμα καρτας.

α,δεν μου λες,με gpuz τι θερμοκρασιες εχουν τα vrms?

Δημοσ.

Ορίστε screenshot από BIOS.

Δεν την έχω αυτή τη στιγμή πάνω, έχω την 9600. Δώσε μου κανένα μισάωρο να ξαναπεράσω την 6950 και τα drivers και θα ανεβάσω το ανάλογο screenshot.

post-229726-0-38484500-1381925663_thumb.jpg

Δημοσ.

Mια χαρά είναι οι τάσεις σου. Πόσο έδωσες την 6950 ? Πάντως δεν ειναι τοσο καλη μητριλή για 6core

Δημοσ.

Πάντως δεν ειναι τοσο καλη μητριλή για 6core

Είχα την Asus M4A89GTD PRO και στα Windows είχα rating 7.4 στο CPU και RAM. Τώρα έχω 7.5. Και μιας και δεν κάνω Overclock κτλπ, πιστεύω να αντέξει...

ΟΚ εδώ σε idle καταστάσεις screenshot.

post-229726-0-76841400-1381926741_thumb.gif

Δημοσ.

Ενταξει τότε επειδή την είχα στο λέω άρχιζε throttle οταν έκανες ενα λιγο πανω απο το τυπικο oc. Αντε να δούμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναί η αλήθεια είναι ότι το CPU fan λειτουργεί ελαχίστως πιο έντονα. Αλλά αφού μου έφτιαξε οικονομικα το pc...δεν παραπονιέμαι B)

Έπαιξα BF3 Max settings - Νο problem

Aion (που αυτό απλά crashαρε το pc στο ξεκίνημα του) - Νο problem

Saints Row 3 & 4 Max Settings - No problem

Tο ερώτημα είναι : οκ δεν το έχει κάνει το κόλπο του μέχρι τώρα... Τί θα το προκαλέσει όμως και θα κολλήσει πάλι?

Ιδού και τα temps του gpuz.

post-229726-0-57542200-1381929497_thumb.gif

Επεξ/σία από Ekder
Δημοσ.

αν και τα vrm temps ειναι πολυ καλα,αυτο που με ανυσηχει ειναι οι αλλες θερμοκρασιες.ειναι φυσικα μεσα στα ορια,οκ,αλλα οσο λιγοτερες τοσο καλυτερο.

φτιαξε ενα fan profile με το afterburner για να κατεβουν λιγο.κριμα ειναι να πηγαινει μεχρι 40% το ανεμιστηρακι σου μονο.τουλαχιστον ενα 50% το ηθελε.

Δημοσ.

ΟΚ.. λέω να το βάλω να ανεβαίνει το fan speed κάπως εκθετικά... Αλλά θα δω. Τέλος πάντων. Μέχρι τώρα όλα καλά... Ας μην lockarουμε το post, γιατί αν είναι όπως το προηγούμενο, θα κάνει τα κόλπα του αργά η γρήγορα. Ευχαριστώ προς το παρόν, θα έχετε updates επι του θέματος κατα τη διάρκεια της μέρας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα όλα πάνε ρολόι.... Αλλά έχει μια ΒΑΣΙΚΗ διαφορά το όλο setup. Από όρθιο που έχω το tower, τώρα το έχω ξαπλωμένο και η κάρτα δεν είναι βιδωμένη. Μπορεί να μην είναι τίποτα... απλά το αναφέρω μήπως επιρρεάζει κάτι που δεν γνωρίζω.

Η idle θερμοκρασία μου έπεσε κατα 7 βαθμούς μετά το fan profile.

Αύριο θα γίνει νέα δοκιμή.... Σε άλλο pc, η 6950.

Επεξ/σία από Ekder
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...