JohnPs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 dual core 1.5ghz η 1.6ghz Και 1 gb ram κανουν για gaming ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Με αυτα που γραφεις,θεωρω αναφερεσαι σε smart κινητο.Για κινητο μιλαμε;και τι παιχνιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnPs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 για tablet παιχνιδια οπως real racing 3 modern combat 4 και dyngeon hunter 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Σε γενικες γραμμες θα ελεγα ναι.Αλλα εξαρταται για ποιο tablet μιλαμε,με τι επεξεργαστη κ.α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnPs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Έχω στο μυαλό μου το jaga που ειναι 10 ίντσες και ειναι dual core Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hawk7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πρεπει να εχει cortex A9,αν δεν κανω λαθος.Δεν θα'χεις προβλημα ειναι η εκτιμηση μου.Ψαξε και στο youtube τα games που θελεις,και δες τα σε tablet τετοιας κατηγοριας. Θα σου δωσουν μια πιο πληρη εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gohanss4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Το tab 3 8.0 που εχει πανω κατω τα ιδια χαρακτηριστικα λεει τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnPs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 καλο μου φενεται για game θα ναι οτι πρεπει λογικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα