god4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλο τον λαό του insomnia. Έχουμε ένα παλιό Laptop που το παίρνει η μάνα μου στο σχολείο για να δείχνει κάποια βίντεο στους μαθητές. Τα βίντεο είναι κατεβασμένα από youtube σε μορφή mp4. Κατέβασα τον Gom player αλλά μάλλον είναι κομματάκι βαρύς για το laptop. Παίζει κανονικά αλλά όταν το γυρνάω σε fullscreen παγώνει για 1-2sec και βγάζει μήνυμα πως το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης R300 σταμάτησε να λειτουργεί. Μετά επανέρχεται και σε λίγα δευτερόλεπτα ξανά τα ίδια. Διάβασα και ένα παρόμοιο παλιό θέμα αλλά εκεί το παιδί είχε γενικά πρόβλημα σε βίντεο που έπαιζαν fullscree ενώ εδώ το youtube π.χ. παίζει κανονικά σε fullscreen. Τι μπορώ να κάνω; Επειδή τα video που παίζει αυτό το λαπτοπ είναι μόνο αυτά και λίγο youtube (στο οποίο δεν υπάρχει πρόβλημα) θέλω να μου πείτε αν υπάρχει κάποια εύκολη λύση. Π.χ. να αλλάξω τον player με κάποιον ελαφρύτερο. Ποιος είναι ο ποιο ελαφρύς player που να υποστιρίζει .mp4 να τον περάσω στο laptop να δω αν λύνεται το πρόβλημα. Ευχαριστώ όσους ασχοληθούν και απαντήσουν.
god4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Το κατέβασα και έπαιξα ένα βιντεάκι μια χαρά. Μεσ'τη βδομάδα που θα βάλει κ άλλα βίντεο θα δω αν λύθηκε τελείως το πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ.
Gtr34 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μπορεις να δοκιμασεις και τον smplayer ειναι ποιο ελαφρυς απο τον vlc .<br><br> Οσο αφορα το προβλημα που εχεις, να κανεις update τον driver της καρτας γραφικων, πιθανον να λυθει το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα