Προς το περιεχόμενο

Eισηγήσεις για το παιχνίδι μου

iamIcarus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω πρόσφατα ξεκινήσει να δημιουργό 3D παιχνίδια για κινητά. Ανέβασα πριν 2 εβδομάδες στο Play Store το πρώτο μου παιχνίδι για Android με όνομα "4 Seasons Hunt 3D" . (iOS σύντομα)

Αν ασχολείστε με Gaming , δοκιμάστε το και γράψτε κάποια σχόλια ή αναβαθμίσεις που πιστεύετε θα πρέπει να γίνουν.

Αν μπορείτε βοηθήστε το παιχνίδι και με rating :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Totem.SeasonHunt

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σε ρωτησω κατι;πρωτα να πω,οτι φαινεται οτι τα γραφικα θα πρεπει να ειναι φοβερα.

Ειλικρινα θα το δοκιμασω και θα σου πω.

ΑΛΛΑ,γιατι τοσα δικαιωματα εφαρμογων;οι τηλεφωνικες,η θεση κλπ,που χρειαζονται;

Να ξερεις οτι η ερωτηση μου ειναι γενικης φυσεως,επειδη το παρατηρω και σε πολλες αλλες εφαρμογες.

Τα δικαιώματα για τηλεφωνικές και η θέση δεν χρησιμοποιούνται στο παιχνίδι. Ήταν δικαιώματα από διαφημίσεις που είχα εγκαταστήσει στο παιχνίδι, αργότερα τις αφαίρεσα τις συγκεκριμένες γιατί ήταν χαλια.

Απλά ξέχασα να διαγράψω τα δικαιώματα όταν τις έβγαλα. :)

Οκ.Απλα οταν σε γενικες γραμμες παω να βαλω μια εφαρμογη,βλεποντας 2 σελιδες δικαιωματα,μου αλλαζει γνωμη. ;)

Φυσικα οταν ειναι κατι free,καταλαβαινω και τον λογικο λογο υπαρξης τους.

Το εχω εγκαταστησει,η πρωτη μου εμπειρια ειναι θετικοτατη.Στις επομενες ημερες θα "εντρυφησω" περισσοτερο.

Παντως να ξερεις,απο την δικη μου πλευρα,οταν κατι ειναι πολυ ομορφο,και γενικα κανει αυτο που λεει,προτιμω να πληρωσω 0,90 λεπτα π.χ ή 2 ευρω(ενα τυχαιο νουμερο),και να ειναι απαλλαγμενο απο διαφημισεις και ενα τσουβαλι δικαιωματα,παρα να ειναι free,και να εχω τα γνωστα. ^_^
Σε full γραφικα παντως το s3,μου το "ψιλογονατιζει".Λογικοτατο.

Λαγο παντως δεν πετυχα μεχρι τωρα.Πολυ ζωηρουληδες ειναι... :lol:Με την πρωτη ευκαιρια θα αφησω αξιολογηση.

ΥΓ:Χρειαζεται ιντερνετ για να δουλεψει;

Οκ.Απλα οταν σε γενικες γραμμες παω να βαλω μια εφαρμογη,βλεποντας 2 σελιδες δικαιωματα,μου αλλαζει γνωμη. ;)

Φυσικα οταν ειναι κατι free,καταλαβαινω και τον λογικο λογο υπαρξης τους.

Το εχω εγκαταστησει,η πρωτη μου εμπειρια ειναι θετικοτατη.Στις επομενες ημερες θα "εντρυφησω" περισσοτερο.

Παντως να ξερεις,απο την δικη μου πλευρα,οταν κατι ειναι πολυ ομορφο,και γενικα κανει αυτο που λεει,προτιμω να πληρωσω 0,90 λεπτα π.χ ή 2 ευρω(ενα τυχαιο νουμερο),και να ειναι απαλλαγμενο απο διαφημισεις και ενα τσουβαλι δικαιωματα,παρα να ειναι free,και να εχω τα γνωστα. ^_^

Σε full γραφικα παντως το s3,μου το "ψιλογονατιζει".Λογικοτατο.

Λαγο παντως δεν πετυχα μεχρι τωρα.Πολυ ζωηρουληδες ειναι... :lol:Με την πρωτη ευκαιρια θα αφησω αξιολογηση.

ΥΓ:Χρειαζεται ιντερνετ για να δουλεψει;

Γιατι στο γονατιζει το s3?? Stock εισαι?? Αντιστοιχο παιχνιδι με καλυτερα γραφικα το παει καλυτερα παντως και stock απ'οτι αυτο με overclocked λειτουργια. Ισως με κανα patch στρωσει.

Γιατι στο γονατιζει το s3?? Stock εισαι??

Nαι stock.Τωρα περιμενω 4,3,και μετα ενα καλο σεταρισμα. B) Ας μην μιλησουμε ομως για τα κινητα.Θα χαλασουμε το τοπικ του φιλου.

Γενικα βλεπω στο game,μια ψιλοαργη ανταποκριση στο control.Θα προσπαθησω να αυξησω την ευαισθησια,και θα δω.

Δεν Χρειαζεται ιντερνετ για να δουλεψει :)

Ο κυριότερος λόγος για το ότι το παιχνίδι είναι δωρεάν (με διαφημίσεις) είναι λόγο του Google Checkout. Για να μπορείς να πουλήσεις κάποια εφαρμογή στο Play Store πρέπει το Google Checkout να υποστηρίζει τη χωρά σου. Υποστηρίζει καμία 15ρια χώρες και η όχι την Ελλάδα. Πιστεύω όμως πως χρειάζεται λίγη δουλεία ακόμα για να δικαιολογήσει ένα ποσό πώλησης. :)

Οποιοδήποτε  γνώμη , λάθη η ακόμα και αν δεν τρέχει σε κάποια συσκευή που δοκιμάζετε με βοήθα πολύ , στο να βελτιώσω το παιχνίδι :)

Ασχοληθηκα και εγω λιγο και αν και ωραιο project, δεν τρεχει σωστα (εννοωντας αυτο που ειπα στο παραπανω ποστ μου). Δοκιμασε για αρχη να βελτιστοποιησεις το παιχνιδακι και αν θες πειραματοζωα για καμια beta, εδω ειμαστε. Σιγουρα σε παιρνει παντως να δοκιμασεις.:)

Ερώτηση κρίσεως προς TS/Dev:Ποια μηχανή χρησιμοποίησες;

Το παιχνιδάκι παρόλο που φαίνεται πανέμορφο στα screenshots δυστυχώς δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω γιατί το Xperia Mini μου κλάταρε (όχι ότι περίμενα να το τρέξει,λέμε τώρα).Πέρα από αυτό νομίζω ότι είναι το καλύτερο ελληνικό game από γραφικής άποψης που έχει βγει ποτέ (για mobile τουλάχιστον).Well done!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...